• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ya kızlar az önce ayağa kalktım altımda ıslaklık hissettim çok fazla tuvalete gittim hemen sanki su dökülmüş gib ta pantolonuma kadar ıslanmış. Normal mi ya akıntı gibi de değil sanki su dökülmüş 😕

Merhaba taze anneler,bende 5+7 deyim Allahını izniyle şubat annesi olacagim:) Bir sorum olacak size bende hamileliğimi evde yaptığım testle öğrendim doktorum 6 haftaya gelene kadar randevu vermedi. Yarın gideceğim kısmetse, geçen gün eşimle biraz yürüyüş yapalım dedik 10 dk yürüdük Bi kan bosalmasi gibi bisey geldi şok olduk hemen hastaneye gittik. Pembe kan kahvrengiye dönmüştü kontrole ettiklerinde keseyi gördüler ve kalp atışı var dediler gelen kan eski Bi kanmış biraz takip etmemi söylediler ama artık gelmiyo sadece belli belirsiz kahverengi lekeleme seklinde.benim sorum şu başına böyle bisey gelen var mı eski kan dediğini pek anlamadım yurtsisinda yaşıyorum biraz korktum acikcasi;(

Merhaba taze anneler,bende 5+7 deyim Allahını izniyle şubat annesi olacagim:) Bir sorum olacak size bende hamileliğimi evde yaptığım testle öğrendim doktorum 6 haftaya gelene kadar randevu vermedi. Yarın gideceğim kısmetse, geçen gün eşimle biraz yürüyüş yapalım dedik 10 dk yürüdük Bi kan bosalmasi gibi bisey geldi şok olduk hemen hastaneye gittik. Pembe kan kahvrengiye dönmüştü kontrole ettiklerinde keseyi gördüler ve kalp atışı var dediler gelen kan eski Bi kanmış biraz takip etmemi söylediler ama artık gelmiyo sadece belli belirsiz kahverengi lekeleme seklinde.benim sorum şu başına böyle bisey gelen var mı eski kan dediğini pek anlamadım yurtsisinda yaşıyorum biraz korktum acikcasi;(
Rahimde onceki kanamalarkan kalmis olan kan geliyomus ben sordum bi kac bilir kisiye boyle acikladilar rahim kasilma ve buyumesinden lekelenme olabiliyor doktorum da kirmizi olmadigi surece endise etmenize gerek yok bu haftalarda olabilir diye uyarmisti beni

Rahimde onceki kanamalarkan kalmis olan kan geliyomus ben sordum bi kac bilir kisiye boyle acikladilar rahim kasilma ve buyumesinden lekelenme olabiliyor doktorum da kirmizi olmadigi surece endise etmenize gerek yok bu haftalarda olabilir diye uyarmisti beni
Cevapladiginiz için cok tesekkur ederim içim rahatladı biraz:)

Kan testi yaptırdınmı Canım benm çok düşük çıktı doktor pozitif dedi ama bir korku var içimde
Bugün tekrar kan testi verdim yarın sonuçlar çıkınca gidicem geçen çarşamba 90 çıktı bakalım inşallah düzenli şekilde yükselir insan ister istemez panik oluyor içimizi rahat tutalım. Sende tekrar ver bakalım ne kadar yükselmiş olacak. Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah canım benim. ❤

Günaydın arkadaşlar , ctesi günü betam 5499 çıkmıştı hoca bu sabah gel bi ultrason yapalım dedi. Neyse gittim yine karından bakmadı 😕
Alttan baktı kesen büyümüş dedi haftaya pztesiye randevu verdi kalp atışı için. Şuan 5+5 im. Betam bugün daha da yüksektir neden karından bakmıyor ya 😞 bide pztesi geç değil mi kalp atışı için?
Benim 8 binin üstü beta, bir hafta sonraya randevu verildi karindan ultrason icin. yasadim yerde ilk aylar vajinal bakılmıyor. Eğer vajinal istemiyorsan ileriki tarihlere erteleyebilirsin randevunu

Bugün tekrar kan testi verdim yarın sonuçlar çıkınca gidicem geçen çarşamba 90 çıktı bakalım inşallah düzenli şekilde yükselir insan ister istemez panik oluyor içimizi rahat tutalım. Sende tekrar ver bakalım ne kadar yükselmiş olacak. Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah canım benim. ❤
Geçen hafta Salı benimde 54 çıktı 2 hafta sonra gel keseye bakalım dedi ama ilkinde adetimden 5 gün sonra 1180 çıkmıştı. Düşükle sonuçlanınca bundada bi korku işte niye bu kadar düşük diye rabbim hepimizin sağ sağlam kucağına almayı nasip etsin

Geçen hafta Salı benimde 54 çıktı 2 hafta sonra gel keseye bakalım dedi ama ilkinde adetimden 5 gün sonra 1180 çıkmıştı. Düşükle sonuçlanınca bundada bi korku işte niye bu kadar düşük diye rabbim hepimizin sağ sağlam kucağına almayı nasip etsin
İçini ferah tut belki yeni tutundu o yüzden düşük çıktı benimde az çünkü yeni tutunmuş olabileceğine inandırdım kendimi. 😇

Merhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz ❤️😍
İSİMSATBDTCİNSİYET
@aysemah1 Mayıs5 şubat
@LadyRuby4 şubat
kirmizipatiklikiz kirmizipatiklikiz 28nisan2 şubat
@tubikkoo6 şubat
@8kediannesiŞubat ortası
T the economist 4 mayıs8 şubat
@ZeynepBetulll9 mayıs13 şubat
M MaviMabellee 30 nisan3 şubat
@Tubacala11 Mayıs14 şubat
@Pembesacli Rapunzel14 mayıs16 Şubat
@egekarakas11 şubat
@Cansu Merve27 nisan1 şubat
@esilaw10 mayıs15şubat
@HafizHafsa11 şubat
@Gozde004416 Mayıs
T tugce5934 4 mayıs8 şubat
Merhabalar benimde 2bucuk yaşında bir oğlum var ve bugün 2.ye hamile olduğu öğrendim dün gece sol kasigim ve sırtımda sancılardam dolayı uyuyamadım bugün hastaneye gittik tahliller sonucu kum döküyorum 1. Hamileliğimde de aynı şey olmuştu hiç birşey yapamadılar benim gibi bı duru yaşayan var mı acaba?

Bende insallah 16 subat. 2 dusuk gecirdim ve kafayi yemek uzereyim hep korku icindeyim ya bidaha duserse diye 🙁
Insallah hayirlisiyla saglikla bebeklerimizi kucaklarimiza alabiliriz

Bende insallah 16 subat. 2 dusuk gecirdim ve kafayi yemek uzereyim hep korku icindeyim ya bidaha duserse diye 🙁
Insallah hayirlisiyla saglikla bebeklerimizi kucaklarimiza alabiliriz
Canim ekndini rahatlatmaya caliş her sey olacagina varir elden bisey gelmez nasipte ne varsa o olur yani ama olumsuzu kendine cekme stresi bedenine yukleme guzel seyler hayal et hep guzel duşun Allahin izniyel her şey yolunda gitsin amin🤲🥰

Canim ekndini rahatlatmaya caliş her sey olacagina varir elden bisey gelmez nasipte ne varsa o olur yani ama olumsuzu kendine cekme stresi bedenine yukleme guzel seyler hayal et hep guzel duşun Allahin izniyel her şey yolunda gitsin amin🤲🥰
Amin insallah🥰 mesajin icin tesekkur ederim.

Nekadar pozitif olmaya calissamda (hormonlardanmidir bilmem) arada aglama ataklari tutuyor. Haftasonlari cok bos zamanim oldugu icin dusunmekle geciriyorum ister istemez

Back