• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Benim 8 binin üstü beta, bir hafta sonraya randevu verildi karindan ultrason icin. yasadim yerde ilk aylar vajinal bakılmıyor. Eğer vajinal istemiyorsan ileriki tarihlere erteleyebilirsin randevunu
Ya benim bir dış gebelik öyküm olduğu için vajinal baktı ben de sorun görmedim. Çünkü öncekinde ben bekledim sonra sonu kötü bitti doktor bu yüzden ısrarla vajinal bakıyor.

🙂🙂 ogun heyecandan uyuyamazsın
Kilo aldın mı bende çok şişkinlik var 3 kilo aldım 🤭🤭
Bende bi anda 3 kilo aldim gibi oldu zaten kiloluyum dedim bu kadar hizli kilo alamam ben noldu falan sonra suyu cok icmeye aclik hissi geldiginde su icmeye basladim an itibariyle tekrar ayni kiloma dusmusum😍

günaydın kızlar nasılsınız? BaharDarcan48 BaharDarcan48 nasıl oldun cnm iyisindir inşallah 😕
Bu sabah güne çok rahat başladım mide bulantım falan yok daha 6+5teyim hayırdır inşallh diyorum endişelenmemek için kendimi tutuyorjm 🙄

günaydın kızlar nasılsınız? BaharDarcan48 BaharDarcan48 nasıl oldun cnm iyisindir inşallah 😕
Bu sabah güne çok rahat başladım mide bulantım falan yok daha 6+5teyim hayırdır inşallh diyorum endişelenmemek için kendimi tutuyorjm 🙄
Bende 6+3 deyim sabah minicik bulanmalar oldu ama gecti sukur BaharDarcan48 BaharDarcan48 bende cok merak ediyorum insaAllah iyidir🤲

Zor bir gün sizin için biliyorum. Şu anda ne durumdasınız bilmiyorum ancak size yazmak istedim. Umarım net bir bilgiye kavusmussunuzdur.
Gecen yaz 2 hafta hastaneleri yurt edindim dış gebelik mi kimyasal mi diye çok yıprandım. Sevincim strese kaygiya ve yorgunluga dönüştü. Sizi gönülden anlıyor ve içtenlikle sağlık, huzur ve ferahlik diliyorum. Umudunuzu yitirmeyin. Geçmiş olsun 🙏
Çok teşekkür ederim dış gebelik tüpün biri alındı malesef

Çok teşekkür ederim dış gebelik tüpün biri alındı malesef
Hiç üzülmeyin. Biliyorum bu laf size boş geliyor şuan. Bende ocak ayında dış gebelik geçirdim. Ameliyatla tüpüm alındı. Çok kötü zamanlardı. Önce sevindik yeni yıla girerken öğrendik hediyemiz bu dedik. Çoğalıyoruz dedik. Sonra dış gebelik olduğunu öğrendim. Çoğalırken azaldık. Çok iükür şuan yine hamileyim. Dilerim allah size de istediğiniz zamanda nasip eder. Bi sıkıntınız sorununuz olursa bana mesaj atabilirsiniz. Çok çok geçmiş olsun.

Hiç üzülmeyin. Biliyorum bu laf size boş geliyor şuan. Bende ocak ayında dış gebelik geçirdim. Ameliyatla tüpüm alındı. Çok kötü zamanlardı. Önce sevindik yeni yıla girerken öğrendik hediyemiz bu dedik. Çoğalıyoruz dedik. Sonra dış gebelik olduğunu öğrendim. Çoğalırken azaldık. Çok iükür şuan yine hamileyim. Dilerim allah size de istediğiniz zamanda nasip eder. Bi sıkıntınız sorununuz olursa bana mesaj atabilirsiniz. Çok çok geçmiş olsun.
Normal yolla mı hamile kaldınız nasıl oldu

Hatta bana iki yerden dikiş atıldı önce laproskopi yapıldı göbekten sonra o şekilde alamadılar tüpümü sezeryan kesiği attılar. Ameliyata alındığımda iç kanama başlamıştı. 45 dk lık ameliyat 4 saat sürdü 4 tüp kan aldım. Ve bulunduğumuz şehre yeni taşınmıştık. Yanımızda kimse yoktu. Ameliyatın ciddiyetinin farkında olmadığımız için kimseyi aramadık. Gerçekten zor günlerdi ama atlattık çok şükür. Başa gelen çekiliyor 😊

Tüpün biri alınmak zorunda kalındı kalp atışı olduğu için
Rabbim sabrını versin inş..
İnş yerini çabuk doldurur…
Üzülme diyemeyiz ama yas tutma inş.. Bir kere verdi ise Rabbim, gene verir…
İlk kese göründüğünde belli olmadı mı?

Back