- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
Kuzu son durumun nasıl?Öyle sabahtan beri ağlıyorum çok zgünüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzu son durumun nasıl?Öyle sabahtan beri ağlıyorum çok zgünüm
Ya benim bir dış gebelik öyküm olduğu için vajinal baktı ben de sorun görmedim. Çünkü öncekinde ben bekledim sonra sonu kötü bitti doktor bu yüzden ısrarla vajinal bakıyor.Benim 8 binin üstü beta, bir hafta sonraya randevu verildi karindan ultrason icin. yasadim yerde ilk aylar vajinal bakılmıyor. Eğer vajinal istemiyorsan ileriki tarihlere erteleyebilirsin randevunu
Aaa öyle mi çok heyecanlıİlk haberler sizden ozaman
ogun heyecandan uyuyamazsınAaa öyle mi çok heyecanlı
Ama arkadaşlar o kadar uyuyorum ki sortım ağrıyor artık yatmaktan inşallah uyurken randevumu kaçırmam o kadar uyuyorum
O da doğruogun heyecandan uyuyamazsın
Kilo aldın mı bende çok şişkinlik var 3 kilo aldım
Bende bi anda 3 kilo aldim gibi oldu zaten kiloluyum dedim bu kadar hizli kilo alamam ben noldu falan sonra suyu cok icmeye aclik hissi geldiginde su icmeye basladim an itibariyle tekrar ayni kiloma dusmusumogun heyecandan uyuyamazsın
Kilo aldın mı bende çok şişkinlik var 3 kilo aldım
Bende 6+3 deyim sabah minicik bulanmalar oldu ama gecti sukur BaharDarcan48 bende cok merak ediyorum insaAllah iyidirgünaydın kızlar nasılsınız? BaharDarcan48 nasıl oldun cnm iyisindir inşallah
Bu sabah güne çok rahat başladım mide bulantım falan yok daha 6+5teyim hayırdır inşallh diyorum endişelenmemek için kendimi tutuyorjm
Çok teşekkür ederim dış gebelik tüpün biri alındı malesefZor bir gün sizin için biliyorum. Şu anda ne durumdasınız bilmiyorum ancak size yazmak istedim. Umarım net bir bilgiye kavusmussunuzdur.
Gecen yaz 2 hafta hastaneleri yurt edindim dış gebelik mi kimyasal mi diye çok yıprandım. Sevincim strese kaygiya ve yorgunluga dönüştü. Sizi gönülden anlıyor ve içtenlikle sağlık, huzur ve ferahlik diliyorum. Umudunuzu yitirmeyin. Geçmiş olsun
Hiç üzülmeyin. Biliyorum bu laf size boş geliyor şuan. Bende ocak ayında dış gebelik geçirdim. Ameliyatla tüpüm alındı. Çok kötü zamanlardı. Önce sevindik yeni yıla girerken öğrendik hediyemiz bu dedik. Çoğalıyoruz dedik. Sonra dış gebelik olduğunu öğrendim. Çoğalırken azaldık. Çok iükür şuan yine hamileyim. Dilerim allah size de istediğiniz zamanda nasip eder. Bi sıkıntınız sorununuz olursa bana mesaj atabilirsiniz. Çok çok geçmiş olsun.Çok teşekkür ederim dış gebelik tüpün biri alındı malesef
Çok geçmiş olsun canımmmÇok teşekkür ederim dış gebelik tüpün biri alındı malesef
Aynen tüpün biri alındı kalp atışı vardı çocukta o yüzdenTüplere mi tutunmuş çok geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı
Normal yolla mı hamile kaldınız nasıl olduHiç üzülmeyin. Biliyorum bu laf size boş geliyor şuan. Bende ocak ayında dış gebelik geçirdim. Ameliyatla tüpüm alındı. Çok kötü zamanlardı. Önce sevindik yeni yıla girerken öğrendik hediyemiz bu dedik. Çoğalıyoruz dedik. Sonra dış gebelik olduğunu öğrendim. Çoğalırken azaldık. Çok iükür şuan yine hamileyim. Dilerim allah size de istediğiniz zamanda nasip eder. Bi sıkıntınız sorununuz olursa bana mesaj atabilirsiniz. Çok çok geçmiş olsun.
Tüpün biri alınmak zorunda kalındı kalp atışı olduğu içinKuzu son durumun nasıl?
Normal yollarla evet. Merak etmeyin tek tüp tek böbrek gibi demişti doktorum. Öldürmez de süründürmez de görevini tek başına yerine getirir. Siz de içinizi ferah tutun nolurNormal yolla mı hamile kaldınız nasıl oldu
Rabbim sabrını versin inş..Tüpün biri alınmak zorunda kalındı kalp atışı olduğu için
Çok geçmiş olsun. Kuzeniminde bi tüpü alındı ama sonra hamile kalmakta hiç zorlanmadı iki tane kocaman çocuğu var çok şükür. Allah dermansız dert vermesin çabucak toparlanın inşallahAynen tüpün biri alındı kalp atışı vardı çocukta o yüzden