• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Merhaba sevgili anne adayları 🥰 Bende aranıza katılıyorum inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarız hepimizde. Testle yeni öğrendim sayılır 🥲 yarın beta hcg ye baktıracağım. Bundan yaklaşık 10 ay önce düşüğüm olmuştu. Şimdiden sonra inşallah hep güzel haberler alırız. 🤗

Merhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz ❤️😍
İSİMSATBDTCİNSİYET
A aysemah 1 Mayıs5 şubat
@LadyRuby4 şubat
kirmizipatiklikiz kirmizipatiklikiz 28nisan2 şubat
@tubikkoo6 şubat
@8kediannesiŞubat ortası
T the economist 4 mayıs8 şubat
Z ZeynepBetulll 9 mayıs13 şubat
@MaviMabellee30 nisan3 şubat
@Tubacala11 Mayıs14 şubat
@Pembesacli Rapunzel14 mayıs16 Şubat
@egekarakas11 şubat
@Cansu Merve27 nisan1 şubat
@esilaw10 mayıs15şubat
@HafizHafsa11 şubat
@Gozde004416 Mayıs
@tugce59344 mayıs8 şubat
Canım beni de ekleyebilir misin 🥰 sat 16 Mayıs BDT 20. Şubat olabilir yarın kan vereceğim 🥰 inşallah hepimiz güzel sağlıklı günler geçiririz 🤲🏻🙏🏻

Merhaba herkese inşallah sorunsuz bir hamilelik süreçi ile sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi🙏🏻
ben 6.haftanın içindeyim henüz sabahları dışında bulantılarım başlamadı. Sizlerde durum ne ve bulantısı olanların ne zaman başladı acaba 🌸

Merhaba herkese inşallah sorunsuz bir hamilelik süreçi ile sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi🙏🏻
ben 6.haftanın içindeyim henüz sabahları dışında bulantılarım başlamadı. Sizlerde durum ne ve bulantısı olanların ne zaman başladı acaba 🌸
Bende hiçbir belirti yok. Biraz şişkinlik dışında. Daha kalp atışını da duymadık. Perşembe randevum. Belirti olmamasına sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum

Bende hiçbir belirti yok. Biraz şişkinlik dışında. Daha kalp atışını da duymadık. Perşembe randevum. Belirti olmamasına sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum
Bende 5+6 da gittiğim doktor randevumda kalp atışını çok duyamadık ama atım hareketleri ultrason görüntüsünde belli oluyordu o yüzden telaş yapmayın, tam kaçıncı hafta ve gününüz ☺️

Bende 5+6 da gittiğim doktor randevumda kalp atışını çok duyamadık ama atım hareketleri ultrason görüntüsünde belli oluyordu o yüzden telaş yapmayın, tam kaçıncı hafta ve gününüz ☺️
6+5 şuan. Ben de geçen hafta 5+6 da gittim vajinal ultrason ile bakıldı görülmüyor dedi. Sadece yolk ve embriyo göründü. Bu 4. bekleyişim 😞 Sağlıkla gelsin hepimizin bebekleri 🙏🏻

Bende 6+5 im aynı ilerliyoruz sanırım 😊 ben en son 5+2 de gittim sadece keseyi gördük. Ölçüm yapmamıştı. Değerlerimizde yakın sayılır sizin hafta uyumlu muydu en aon girtiğinizde
Evet aynıyız ☺️5+6 da gittim en son. Hafta uyumu hakkında yorum yapmadı. 14 mm ölçtü keseyi. Normal dedi.

Back