Şahane haberKızlar ilk betam 34 dü çok korkmuştum biliyorsunuz dün tahlil vermiştim tekrar şuan adetim bir hafta geçmiş ve beta 3900 çıktı o kadar mutluyum ki sizinle paylaşmak istedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şahane haberKızlar ilk betam 34 dü çok korkmuştum biliyorsunuz dün tahlil vermiştim tekrar şuan adetim bir hafta geçmiş ve beta 3900 çıktı o kadar mutluyum ki sizinle paylaşmak istedim
Canım beni de ekleyebilir misin sat 16 Mayıs BDT 20. Şubat olabilir yarın kan vereceğim inşallah hepimiz güzel sağlıklı günler geçiririzMerhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz
İSİM SAT BDT CİNSİYET A aysemah 1 Mayıs 5 şubat @LadyRuby 4 şubat kirmizipatiklikiz 28nisan 2 şubat @tubikkoo 6 şubat @8kediannesi Şubat ortası T the economist 4 mayıs 8 şubat Z ZeynepBetulll 9 mayıs 13 şubat @MaviMabellee 30 nisan 3 şubat @Tubacala 11 Mayıs 14 şubat @Pembesacli Rapunzel 14 mayıs 16 Şubat @egekarakas 11 şubat @Cansu Merve 27 nisan 1 şubat @esilaw 10 mayıs 15şubat @HafizHafsa 11 şubat @Gozde0044 16 Mayıs @tugce5934 4 mayıs 8 şubat
Çok teşekkür ederim İçimi rahatlattınızNormal yollarla evet. Merak etmeyin tek tüp tek böbrek gibi demişti doktorum. Öldürmez de süründürmez de görevini tek başına yerine getirir. Siz de içinizi ferah tutun nolur
İnşallah canım hayırlı sağlıklı gebeliklerimiz olsun inşallahÇok geçmiş olsun. Kuzeniminde bi tüpü alındı ama sonra hamile kalmakta hiç zorlanmadı iki tane kocaman çocuğu var çok şükür. Allah dermansız dert vermesin çabucak toparlanın inşallah
Tabiki :) tebrik ederim sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşaAllahCanım beni de ekleyebilir misin sat 16 Mayıs BDT 20. Şubat olabilir yarın kan vereceğim inşallah hepimiz güzel sağlıklı günler geçiririz
Ben varımKızlar sat 10 Mayıs olan varmı
Aynen tüpün biri alındı kalp atışı vardı çocukta o yüzden
Bende hiçbir belirti yok. Biraz şişkinlik dışında. Daha kalp atışını da duymadık. Perşembe randevum. Belirti olmamasına sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorumMerhaba herkese inşallah sorunsuz bir hamilelik süreçi ile sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
ben 6.haftanın içindeyim henüz sabahları dışında bulantılarım başlamadı. Sizlerde durum ne ve bulantısı olanların ne zaman başladı acaba
Tam olarak ben :) ama benim randevum iki hafta var. Kac hafta kac gunluksunuz simdiBende hiçbir belirti yok. Biraz şişkinlik dışında. Daha kalp atışını da duymadık. Perşembe randevum. Belirti olmamasına sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum
Biraz geç oldu amaKızlar sat 10 Mayıs olan varmı
Canım herhangi bir belirtin varmıBen varım
6+5Tam olarak ben :) ama benim randevum iki hafta var. Kac hafta kac gunluksunuz simdi
Bende 5+6 da gittiğim doktor randevumda kalp atışını çok duyamadık ama atım hareketleri ultrason görüntüsünde belli oluyordu o yüzden telaş yapmayın, tam kaçıncı hafta ve gününüzBende hiçbir belirti yok. Biraz şişkinlik dışında. Daha kalp atışını da duymadık. Perşembe randevum. Belirti olmamasına sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum
Bende 6+5 im aynı ilerliyoruz sanırım ben en son 5+2 de gittim sadece keseyi gördük. Ölçüm yapmamıştı. Değerlerimizde yakın sayılır sizin hafta uyumlu muydu en aon girtiğinizde
6+5 şuan. Ben de geçen hafta 5+6 da gittim vajinal ultrason ile bakıldı görülmüyor dedi. Sadece yolk ve embriyo göründü. Bu 4. bekleyişim Sağlıkla gelsin hepimizin bebekleriBende 5+6 da gittiğim doktor randevumda kalp atışını çok duyamadık ama atım hareketleri ultrason görüntüsünde belli oluyordu o yüzden telaş yapmayın, tam kaçıncı hafta ve gününüz
Evet aynıyız 5+6 da gittim en son. Hafta uyumu hakkında yorum yapmadı. 14 mm ölçtü keseyi. Normal dedi.Bende 6+5 im aynı ilerliyoruz sanırım ben en son 5+2 de gittim sadece keseyi gördük. Ölçüm yapmamıştı. Değerlerimizde yakın sayılır sizin hafta uyumlu muydu en aon girtiğinizde