Ben yaptım kız çıktı. Burada 5 haftalık ultrason görüntüsünden tahmin yapan bir arkadaşta kız dedi, çevremdeki herkes kız diyor. Bakalım ne olacakkızlar Çin takviminden cinsiyet hesaplaması yapan oldu mu ?
Çevrendekiler nelere göre kız diyor bende yaptım bütün sitelerden erkek çıkıyor bakalım sağlıklı olsun daBen yaptım kız çıktı. Burada 5 haftalık ultrason görüntüsünden tahmin yapan bir arkadaşta kız dedi, çevremdeki herkes kız diyor. Bakalım ne olacak
Kuzum arkadaslarim var kullanan arnica diye bi krem varmis morarmayi engelliyomus ondan kullaniyorlar sen de kullan istersenKızlar oksapar kullanan var mıydı? Sürekli göbekten yapıyorum çok morardı göbeğim koldan yapayım dedim yapmaz olaydım bu nasıl bir ağrı
Bebek arabaları ne civarda ben yurtdışındayım 1000-1200 Euro görüyorum ki 20 bine yakın yapıyor Türkiye’den alıp uçak yolculuğumuzda getirsek mi diye düşündümEşim de dün bebek arabası bakıyordu, fiyatlar şimdiden çok uçuk
Ama beklersek fiyatı daha da artacak diyor, çok kararsızım. Öyle bir devir ki bikaç gün önce aldığın peyniri bir daha asla aynı fiyata bulamıyorsun, Allah’ım yardımcı olsun bu süreçte hepimize.
Öyle hissediyorlar. Annem de hamileyken yedikleri içtikleri, karnı benim gibiymiş o yüzden bütün her şey kızı gösteriyor diyorÇevrendekiler nelere göre kız diyor bende yaptım bütün sitelerden erkek çıkıyor bakalım sağlıklı olsun da
Bana da öyle diyorlar canım aşırı ekşi tuzlu baharatlı acılı şeyler istiyor ki hamile kalmadan önce tatlı delisi biriydim millet de ekşi diye hemen kız diyorlarÖyle hissediyorlar. Annem de hamileyken yedikleri içtikleri, karnı benim gibiymiş o yüzden bütün her şey kızı gösteriyor diyorelbiseleri bile var şimdiden ama bize bir sürpriz yapıp erkek çıkacakmış gibi geliyor
Bebek arabasına baktığına emin misinBebek arabaları ne civarda ben yurtdışındayım 1000-1200 Euro görüyorum ki 20 bine yakın yapıyor Türkiye’den alıp uçak yolculuğumuzda getirsek mi diye düşündüm
Ben de bu işte bir terslik olmalı dedim!Bebek arabasına baktığına emin misinBunlar gereksiz marka arabalarin fiyatlari bence, daha hesaplısını da bulabilirsin. Mesela bu takım burda $300 Eki Görüntüle 3103253
Bana da kız dedi. Bi tek çin takvimi kız dedi banakızlar Çin takviminden cinsiyet hesaplaması yapan oldu mu ?
Trde her şeyin enflasyon yüzünden fiyatı neredeyse 3 katına çıktı maalesef geçen aralıktan bu yana. Para eridi gitti, alım gücü yerlerde. Diyorum ya kıytırık bi hastane çıkışı 500 lira olmuş.Ben de bu işte bir terslik olmalı dedim!
Evde broşürü olan ve 1000-1200 Euro arasında fiyatı değişen ne markaydı hatırlamıyorum ama daha bilindik olsun diye internetten maxi cosi zelendia modeline baktım t…yolda 12900 TL, burda 350 Euro ki 6500 TL yapar. Türkiye’nin yarı fiyatı. Bu kadar fark normal mi yaa. Gerçi ben ilk çıkan sonuca baktım çok araştırmadım da aynı ürün bazında bakınca sanırım Avrupa Türkiye’den daha ucuz. Ki eminimin Almanya dan baksam burdan biraz daha ucuzdur.
Arkadaşlar Allah herkesin yardımcısı olsun be diyeyim, biz uzakta olunca pek anlamıyoruz ama bebek alışverişi hiç kolay olmayacak sanırım Türkiye’de. Tüm bebeklerimiz sağlıklı ve güvenli olsunlar
Kaç haftalık cinsiyeti belli olunca da yazalım buraya olur mu bakalım tutacak mıBana da kız dedi. Bi tek çin takvimi kız dedi banaçevremdeki herkes erkek diyor bakalım
Biz ekimde yurtdışına geldik Türkiye’deki o çılgın artışları hissetmedik şimdi gidince anlayacağız sanırım.Trde her şeyin enflasyon yüzünden fiyatı neredeyse 3 katına çıktı maalesef geçen aralıktan bu yana. Para eridi gitti, alım gücü yerlerde. Diyorum ya kıytırık bi hastane çıkışı 500 lira olmuş.
Aa bakayım hemen teşekkür edermKuzum arkadaslarim var kullanan arnica diye bi krem varmis morarmayi engelliyomus ondan kullaniyorlar sen de kullan istersen
Ben geçen hafta bıraktım göbeğim daha yeni iyileştiKızlar oksapar kullanan var mıydı? Sürekli göbekten yapıyorum çok morardı göbeğim koldan yapayım dedim yapmaz olaydım bu nasıl bir ağrı
Kaliteli bir şey 12-13bin civarı anladığım kadarıyla, o kadar bütçe ayırabilir miyiz emin değilimBebek arabaları ne civarda ben yurtdışındayım 1000-1200 Euro görüyorum ki 20 bine yakın yapıyor Türkiye’den alıp uçak yolculuğumuzda getirsek mi diye düşündüm
Orta kaliteli bişey bile 6-7 bin. Çok değil mi arkadaşlar ya?Kaliteli bir şey 12-13bin civarı anladığım kadarıyla, o kadar bütçe ayırabilir miyiz emin değilim
Ben ilk bebeğim icin kabin boy aldım çok memnunum küçük hafifi heryere sığıyor indirip kaldırması kolay sadece çift yönlü değil tek kusuru buOrta kaliteli bişey bile 6-7 bin. Çok değil mi arkadaşlar ya?
Bence 6-7 de çok ya. Çok gerekli mi emin değilim. Arabamız var zaten oto koltuğu alıp bir de şemsiye gibi açılıp kapanan arabalardan almak daha mantıklı geliyor. Burda hep birlikte karar verelim benceOrta kaliteli bişey bile 6-7 bin. Çok değil mi arkadaşlar ya?
Oto koltuğu da ayrı dert. 360 derece döneni var dönmeyeni var.Bence 6-7 de çok ya. Çok gerekli mi emin değilim. Arabamız var zaten oto koltuğu alıp bir de şemsiye gibi açılıp kapanan arabalardan almak daha mantıklı geliyor. Burda hep birlikte karar verelim bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?