- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Hıı tamam siz o çılgın artış dönemini kıl payı kaçırmışsınız.Biz ekimde yurtdışına geldik Türkiye’deki o çılgın artışları hissetmedik şimdi gidince anlayacağız sanırım.
İkinci el burda yaygın bence Türkiye’de de yayılmalı, bana da mantıklı geliyor, ürün düzgün ve temiz olduktan sonra. Kendim de yurtdışına taşınırken çeyizden kalma, ev hediyesi diye gelen ama ambalajını bile açmadığım pek çok yeni şeyi elden çıkardım. Öyle hediye gelmiş kullanılmamış bebek eşyaları da vardır eminim
Bende aynı şeyi düşünüyorumBence 6-7 de çok ya. Çok gerekli mi emin değilim. Arabamız var zaten oto koltuğu alıp bir de şemsiye gibi açılıp kapanan arabalardan almak daha mantıklı geliyor. Burda hep birlikte karar verelim bence
Tabii çokOrta kaliteli bişey bile 6-7 bin. Çok değil mi arkadaşlar ya?
Ben de kabin tipi kullanıyorum aynen çok memnunum. Üçüncü bebeği de çıkarır diyoruz eşimle. Markası joie. Zamanında 600e filan almıştık. Şimdi uçuk fiyatları sanırım bakmadım ama...Ben ilk bebeğim icin kabin boy aldım çok memnunum küçük hafifi heryere sığıyor indirip kaldırması kolay sadece çift yönlü değil tek kusuru bu
Valla ben civar markete filan gitmek için hep anakucağı kullandım. Üstüme takıp gitmek bebek arabasından pratik geliyorduBende aynı şeyi düşünüyorumburda bebek arabasını kullanalar sabah cocuguyla koşu yapan anneler, spor yapmadığıma göre arabaya da luzum yok
BencedeValla ben civar markete filan gitmek için hep anakucağı kullandım. Üstüme takıp gitmek bebek arabasından pratik geliyordu
Sling mi? O da iyi yenidoğan döneminde hele de çok ağlayan bebekse evde bile işe yarıyordu. İlk kızım kolikti onda çok kullandım. Ama biraz daha büyüyünce kanguru daha kullanışlı oluyor. Yine de bebek arabası hiç lazım olmuyor diyemem yaniBencedebende anakucaginin kumaş olan modelini düşünüyorum ismini bilmiyorum ama!! Eğer kullanımını çözebilirsem öyle bisey almayı istiyorum. O mu bu mu derken birde bakmışız bebis yürüyor, araba parasida cebimizde kalır. karli bi is sevdim bunu
Evet slingSling mi? O da iyi yenidoğan döneminde hele de çok ağlayan bebekse evde bile işe yarıyordu. İlk kızım kolikti onda çok kullandım. Ama biraz daha büyüyünce kanguru daha kullanışlı oluyor. Yine de bebek arabası hiç lazım olmuyor diyemem yani
Ben kullanıyorum aynı hatayı ben de yaptım koldan öyle bir morardı ki geçmek bilmiyor göbek deliğine yakın yapın 2 parmak falan bana öyle daha iyi geldiKızlar oksapar kullanan var mıydı? Sürekli göbekten yapıyorum çok morardı göbeğim koldan yapayım dedim yapmaz olaydım bu nasıl bir ağrı
Ben kullanıyorum her gün ama Morarmiyor ( ilk gunler cok morartiyordum oksapar ile progestan dex i yanyana yapiyordum muhtemelen tepkimeye giriyorlardi.) İkisini farkli taraflara yapmaya basladigimdan beri hic morarmiyor cok yavas yapıyorum iğneyiKızlar oksapar kullanan var mıydı? Sürekli göbekten yapıyorum çok morardı göbeğim koldan yapayım dedim yapmaz olaydım bu nasıl bir ağrı
Bende hiç morartmıyorum ama bi kaç gündür kan oturuyoBen kullanıyorum her gün ama Morarmiyor ( ilk gunler cok morartiyordum oksapar ile progestan dex i yanyana yapiyordum muhtemelen tepkimeye giriyorlardi.) İkisini farkli taraflara yapmaya basladigimdan beri hic morarmiyor cok yavas yapıyorum iğneyi
Nerede yaşıyorsunuz canım siz? Tabi yaşadığı yere göre de değişiyor. Biz de Erzurumda yaşıyoruz biz malum Şubat ayında bebeği arabaya koyup dolaştırmak filan imkansızEvet slingteşekkür ederim
Burda nerdeyse hickimse disarda yürümüyor, bakkal falan desen hepsi belirli yerde arabasız gitmek imkansız o yüzden bebek arabası çok sınırlı kullanıyor. Arkadaslara hamile olduğumu söyledikten sonra bu konuda bilgi alırım artıkEn sevmediğim şey de kullanmiycam ürünleri alıp evde döküntü çıkarmak ama bebekten sonra döküntü kaçınılmaz galiba
Benim erkek görünüyor ailelerimiz de erkek diyor bi ben kız olabilir diyorum bakalımkızlar Çin takviminden cinsiyet hesaplaması yapan oldu mu ?
Hergun birbirinden en uzak noktalari seçmeye çalışın çok yavas yapin igneyi artik hassasiyet olustu karnimizda normal olarakBende hiç morartmıyorum ama bi kaç gündür kan oturuyo
Büyüdüğünde de sırtımıza takip trekking yaptığımız çok oldu. 10 kg filan olunca sırtta taşınıyor genelde kanguru ile.Ay arabasız olur mu? Bence olmaz. Bu biraz da bizim alışkanlığımıza bağlı sanırım. Biz yaz kış uzun yürüyüşler yapmayı seviyoruz. Bebişle de hayalim baba işe gidince sıkı bir yürüyüş yapmak, oksijen ve d vitamini almak. Sling yenidoğan için iyi de onu bebişler büyüyüp 8-9 kg olduklarında sürekli taşıyamayız ki.
Aynen bebek doğmadan herşeyi yığmak yerine zamanı geldikçe almak daha mantıklı geliyor. Çok afedersin “doğmamış çocuğa don biçmek” deyimini Kazaklar da gördümNerede yaşıyorsunuz canım siz? Tabi yaşadığı yere göre de değişiyor. Biz de Erzurumda yaşıyoruz biz malum Şubat ayında bebeği arabaya koyup dolaştırmak filan imkansızBiz de yaza kadar kullanmayız muhtemelen araba. Yazın da kabin tipi yeterli olur zaten büyümüş oluyor sen de öyle yaparsın şimdiden almak yerine yazı beklersin. Belki parka filan götürürsün bilemedim araba ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?