2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Hıı tamam siz o çılgın artış dönemini kıl payı kaçırmışsınız.

Aynen bence de ikinci el alınabilir bazı şeyler. Ben de kızlarımın eşyalarını sattım ikinci elde. Bazı oyuncakları filan ikinci el aldım. Araba yatak ihtiyacımız yok ablalardan kaldığı için ama olsa ikinci el de bakabilirdim. Yalnız trde şöyle bi saçmalık var, insanlar ikinci el eşyaya neredeyse sıfır fiyatı biçiyorlar. İlginciz valla her konuda

Bence 6-7 de çok ya. Çok gerekli mi emin değilim. Arabamız var zaten oto koltuğu alıp bir de şemsiye gibi açılıp kapanan arabalardan almak daha mantıklı geliyor. Burda hep birlikte karar verelim bence
Bende aynı şeyi düşünüyorum burda bebek arabasını kullanalar sabah cocuguyla koşu yapan anneler, spor yapmadığıma göre arabaya da luzum yok

Ben ilk bebeğim icin kabin boy aldım çok memnunum küçük hafifi heryere sığıyor indirip kaldırması kolay sadece çift yönlü değil tek kusuru bu
Ben de kabin tipi kullanıyorum aynen çok memnunum. Üçüncü bebeği de çıkarır diyoruz eşimle. Markası joie. Zamanında 600e filan almıştık. Şimdi uçuk fiyatları sanırım bakmadım ama...

Bende aynı şeyi düşünüyorum burda bebek arabasını kullanalar sabah cocuguyla koşu yapan anneler, spor yapmadığıma göre arabaya da luzum yok
Valla ben civar markete filan gitmek için hep anakucağı kullandım. Üstüme takıp gitmek bebek arabasından pratik geliyordu

Valla ben civar markete filan gitmek için hep anakucağı kullandım. Üstüme takıp gitmek bebek arabasından pratik geliyordu
Bencede bende anakucaginin kumaş olan modelini düşünüyorum ismini bilmiyorum ama!! Eğer kullanımını çözebilirsem öyle bisey almayı istiyorum. O mu bu mu derken birde bakmışız bebis yürüyor, araba parasida cebimizde kalır. karli bi is sevdim bunu

Sling mi? O da iyi yenidoğan döneminde hele de çok ağlayan bebekse evde bile işe yarıyordu. İlk kızım kolikti onda çok kullandım. Ama biraz daha büyüyünce kanguru daha kullanışlı oluyor. Yine de bebek arabası hiç lazım olmuyor diyemem yani

Evet sling teşekkür ederim
Burda nerdeyse hickimse disarda yürümüyor, bakkal falan desen hepsi belirli yerde arabasız gitmek imkansız o yüzden bebek arabası çok sınırlı kullanıyor. Arkadaslara hamile olduğumu söyledikten sonra bu konuda bilgi alırım artık En sevmediğim şey de kullanmiycam ürünleri alıp evde döküntü çıkarmak ama bebekten sonra döküntü kaçınılmaz galiba

Ay arabasız olur mu? Bence olmaz. Bu biraz da bizim alışkanlığımıza bağlı sanırım. Biz yaz kış uzun yürüyüşler yapmayı seviyoruz. Bebişle de hayalim baba işe gidince sıkı bir yürüyüş yapmak, oksijen ve d vitamini almak. Sling yenidoğan için iyi de onu bebişler büyüyüp 8-9 kg olduklarında sürekli taşıyamayız ki.

Kızlar oksapar kullanan var mıydı? Sürekli göbekten yapıyorum çok morardı göbeğim koldan yapayım dedim yapmaz olaydım bu nasıl bir ağrı
Ben kullanıyorum aynı hatayı ben de yaptım koldan öyle bir morardı ki geçmek bilmiyor göbek deliğine yakın yapın 2 parmak falan bana öyle daha iyi geldi

Kızlar oksapar kullanan var mıydı? Sürekli göbekten yapıyorum çok morardı göbeğim koldan yapayım dedim yapmaz olaydım bu nasıl bir ağrı
Ben kullanıyorum her gün ama Morarmiyor ( ilk gunler cok morartiyordum oksapar ile progestan dex i yanyana yapiyordum muhtemelen tepkimeye giriyorlardi.) İkisini farkli taraflara yapmaya basladigimdan beri hic morarmiyor cok yavas yapıyorum iğneyi

Bende hiç morartmıyorum ama bi kaç gündür kan oturuyo

Nerede yaşıyorsunuz canım siz? Tabi yaşadığı yere göre de değişiyor. Biz de Erzurumda yaşıyoruz biz malum Şubat ayında bebeği arabaya koyup dolaştırmak filan imkansız Biz de yaza kadar kullanmayız muhtemelen araba. Yazın da kabin tipi yeterli olur zaten büyümüş oluyor sen de öyle yaparsın şimdiden almak yerine yazı beklersin. Belki parka filan götürürsün bilemedim araba ile.

Büyüdüğünde de sırtımıza takip trekking yaptığımız çok oldu. 10 kg filan olunca sırtta taşınıyor genelde kanguru ile.
İlk kızım 2 aylıktı biz şelaleye tırmandık slinge koyup Bebekler küçükken bol bol gezebilirsiniz aslında en uslu zamanları.

Aynen bebek doğmadan herşeyi yığmak yerine zamanı geldikçe almak daha mantıklı geliyor. Çok afedersin “doğmamış çocuğa don biçmek” deyimini Kazaklar da gördüm cocuklari doğana kadar nerdeyse hic hazırlık yapmıyorlar, hele saglikla bi doğusunda deyip çoğu şeyi çocuk doğduktan sonra yapıyorlar. En güzeli herseyin kararı dedi içimdeki teyze ben Amerika da yaşıyorum. Erzurum a gelmesemde orası kadar soğuk biyerde yasamisligim var, -40 ta hergün saat 10 da anneler bebekleri dışarı çıkartıp birkac dakika bekletirlerdi soguga alissin diye Erzurum da böyle bir adet var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…