Eşim de dün bebek arabası bakıyordu, fiyatlar şimdiden çok uçukKızlar bende netten bebişimin şampuanını, kremini falan aldım birde çok övülen bir bez vardı fiyatlar da uygundu onu aldım yavaş yavaş hazırlık yapmak istiyorum ama bir yandan da erkenmi diyorum ALLAHIM inşallah sağlıcakla hepimizin kucağına almasını nasip eyler bol bol alışverişler yaparız
Zaten kilolu hamile kaldim kuzum 85 le ama normalde cabuk kilo veren biri degilim demek ki 2 kilo kilo degildi odem falandi diye dusunuyorum cabuk gittiGeçmiş olsun canım, ben de toplamda 100 gr almışım, doktorum 4 ay kilo almaman lazım dediği için de biraz dikkatliyim, sonuçta önümüzde kilo alacağımız çok gün var
Sen de takılma bence kilo durumuna daha erken bizim için
Merhaba ben en son cumartesi gitmiştim kesin demiyorum ama kıza benzetiyorum dedi drMerhaba bizim sat aynı tarih siz cinsiyet öğrendiniz mi şuan 12 hafta 6 günlük olduk
Geçmiş olsun cnm bende bi kaç gün önceye göre nerdeyse 1 kg az çıkıyorum normal mi bu acabaGunaydin kizlar bugun hastaligin 3. Gunu cok sukur atlattim gibi vucut agrilarim gecmis hafiflemisim bebeyle ilgili durum ne bilmiyorum iyidir insaAllah karnim kayip 3 gundur hamilleligi ogrendigim kiloma donmuşum
Normal tabi , gün içinde bile farkedebilir bir kilo. Sabah boşaltım yapıp tartılmak ile akşam yemeğini yedikten sonra tartılmak bir mi?Geçmiş olsun cnm bende bi kaç gün önceye göre nerdeyse 1 kg az çıkıyorum normal mi bu acaba
Ay ne bileyim işte sanırım artık iyice vücudum alıştı 13. Haftaya girerken iyice azaldı rahatsızlık hissei hamile gibi hissetmiyorumNormal tabi , gün içinde bile farkedebilir bir kilo. Sabah boşaltım yapıp tartılmak ile akşam yemeğini yedikten sonra tartılmak bir mi?
Yürüyüş bana çok iyi geliyor geçen hafta evde başlamıştım bu sabah kahvaltıdan sonra dışarıya çıktım. Dakika tutmuyorum ama adım sayıyorum 2.500 adim attım. Gaviskonumu da içtim,su an rahatım hazim ve mide gazi yönünden. Tabi mideme dokunan bir sey yiyene kadarKızlar yürüdüm de geldim, grubun yürüyüş harekatını başlatmak istiyorum. Çoğumuz 12. Haftaya girdik hadi bakalım hergün yarım saat yürüyelim. Valla hem enerji veriyor hem erkenden su içmeye başlıyorum.
Ben de kahvaltodan sonra çıktım, çok iyi geldi. Hatta arabayı otoparkta uzak yere park ettim ki bi elli adım daha atayım diyeYürüyüş bana çok iyi geliyor geçen hafta evde başlamıştım bu sabah kahvaltıdan sonra dışarıya çıktım. Dakika tutmuyorum ama adım sayıyorum 2.500 adim attım. Gaviskonumu da içtim,su an rahatım hazim ve mide gazi yönünden. Tabi mideme dokunan bir sey yiyene kadarbuna da şükür.
Normal doğum için de çok onemliymis yürüyüş.
Ben öğle 2, 2.500 adim daha atacağım aksam da genellikle 3 000 adim atmaya calisiyorum ☺
Bilmiyorum ki kuzum bence odem falan atildi sislikler indi gibi dusunuyorum bu kadar cabuk kilo vermem mesela senin de belki oyledir bi de bunye alisti artik yaGeçmiş olsun cnm bende bi kaç gün önceye göre nerdeyse 1 kg az çıkıyorum normal mi bu acaba
Pıhtılaşma testiniz nasıl çıktı bende hafif pıhtılaşma var mesela ama ilaç kullanmadan hamile bile kalamıyorum bir de sperm dna testi yaptırdınız mı?8 kez sağlıksız gebelik yaşadım hiç çocuğum yol hamile kalıyorum ama ya bebek sağlıksız ya düşük oluyo ya kimyasal gen testi kan pıhtılaşma bir sorun çıkmadı bağışıklık için hematoloji de testler verdim normal geldibenim gibi olup şuan hamile olan var mı içinizde artık çok üzülüyorum
Galiba öyle benimde şişliğim gerginliğim gitmiş bi fit ve enerjiğim bugün anlamadım jdjdjBilmiyorum ki kuzum bence odem falan atildi sislikler indi gibi dusunuyorum bu kadar cabuk kilo vermem mesela senin de belki oyledir bi de bunye alisti artik ya
Bence fiyatlar kesinlikle daha artar canım malesef durumlar ortada o yüzden erken almakta mantıklıEşim de dün bebek arabası bakıyordu, fiyatlar şimdiden çok uçuk
Ama beklersek fiyatı daha da artacak diyor, çok kararsızım. Öyle bir devir ki bikaç gün önce aldığın peyniri bir daha asla aynı fiyata bulamıyorsun, Allah’ım yardımcı olsun bu süreçte hepimize.
Merhaba ben en son cumartesi gitmiştim kesin demiyorum ama kıza benzetiyorum dedi
Hayırlısı olsun inşallah sağlıklı olsun da bende 12 hafta ilken gittim ama doktor yorum Bile yapmadı direk 16. Haftada cinsiyeti öğreneceğimi söyledi bende ısrar etmedim ama çok merak ediyorumMerhaba ben en son cumartesi gitmiştim kesin demiyorum ama kıza benzetiyorum dedi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?