Bende osandim demekten ama.gene yok gene yok dilimde tüy bittiAh o listeye bende eklenmedim aylardır
Su akar yolunu bulur canım. Öyle bir çağdayız ki bir şey lazım olsun hemen gider eşin ya da biri alır gelir. Ne olacak yaa dert ettiğin şeye bakBende panik atak var hafif düzeyde olsa bazan ortaya çıkıyor. Ben ilk defa bebegin doğacağını ciddiye aldım sanirim bugun. Evi nasil düzenleyecem hicbirsey yok. Nasil giydirecem. Ne alacam. Ya yeterli gelmezse . Aldıklarım saçma şeyler olursa diye baya bir kaygi bozukluğu yaşadım. Surekli kiyafet battaniye yatak oda düzeni aratır arastira yorgun düştüm. Simdi başlasam erken. Okul başlayınca yetişecek miTam olacakta geçmedi kaygılarım. Ay hersey cok zor
Canım endişe edecek ve kendini bu kadar yoracak bir şey yok aslında. Doğumuna 6-7 hafta kala giriyorsun e bebek ya da civile ya da herhangi bir bebek mağazasına , ihtiyaçlarını 1-2 saatte alıp çıkıyorsunfazla kıyafet de almamak lazım , çünkü çok çabuk büyüyorlar. Bir de benim oğlan zıbın giymeyi pek sevmemişti. Ona hep alt üst takım aldım sonrasında . İlk 2 ay idare edecek kıyafeti aldıktan sonra zaten ihtiyacına göre alışveriş yapıyorsun. Bir de bebeğinin kaç kilo doğacağı önemli. Ben yenidoğan ı 1 hafta giydirebilmiştim. Sonrasında 1-2 ay boyunca da 0-3 ay giydirebildim. Devamı zaten 3-6 ay, 6-9 ay diye gidiyor . Araştıracaksan beşik , bebek arabası, otokoltuk gibi ürünleri araştır. Onun dışındaki kıyafet işi kolay
Canım sakin asla panik yapma herşey okadar güzel kolay ilerleyecekki göreceksin annesi.Kıyafet gerçekten kızıma giydiremedipşn dahi çok olmuştu inanılmaz hızlı büyüyorlar .Nette bi beşik gördüm çok beğendim ben şimdi onu araştırıyorum .
Su akar yolunu bulur canım. Öyle bir çağdayız ki bir şey lazım olsun hemen gider eşin ya da biri alır gelir. Ne olacak yaa dert ettiğin şeye bakKıayfet desen her köşe başında ebebek var, her eczanede krem, mama, her markette bez var. Hatta evde çok yığmak iyi değil bence bazı şeyleri. İhtiyaç olunca her türlü alınıyor. Emzik biberon kaynatmak desen gittin eczaneden aldın 2 dknı alır. Bazen bebeğin durumuna göre de ihtiyaçlar şekilleniyor. O çok özenip aldığın yatakta uyumuyor mesela... Ya da o çok beğendiğin kıyafet bi bakmışsın çok kullanışsız.
ben de aynen böyleyimBen kucağıma verilen bebegi bile tam tutamam. Bebekle cocukla cok fazla hasir nesir olmadim bu güne kadar hiç bir iki saat bakmadım hiç alt değiştirmedim mesela. Ama senin olunca herseyinin ustası oluyorsun diyorlar. Insallah bende öyle olurum.
Bence gerek yok canım çok yakında zaten hareketlerini hissetmeye başlayacağız. Oradan kontrol edeceğiz zaten bebişleri.Kızlar bir şey sormak istiyorum. Aranızda fetal doppler kullanan var mı. Ben ikizlere hamileyim şu an 10+1 deyiz. Hiç bir hamilelik belirtim olmadı şu ana kadar. Mide bulantısı, baş dönmesi vs. Doktor da ikiz gebelik riskli vs dedi. Artık ayda 1 kez kontrole çağırıyor. Zaten muayene ücretleri de bildiğiniz gibi pahalı. Acaba zararı olur mu yada yararlı bir cihaz mı, bilginiz var mı. Çok kararsız kaldım alsam mı diye
Zaten hep o mukemmeliyetci hallerimiz degil mi panik atak ansiyete yasatan. Seni anliyorum kuzum ben de cok dusunen bi insanim normalde ama şu 2 haftadir bi rahatlama geldi bana anlatamam su akar yolunu bulur diyorum cunku naparsak yapalim olmasi gereken olacak. Her şeye erisimimiz kolay artik cok sukur alim gucumuz de var. Rabbim gordugumuzden geri koymasin su akar yolunu bulur. Bu gunlerimiz bidaha geri gelmeyecek bu bebegin tecrubesini tekrar yasamayacagiz her gunun tadini cikarmak lazimEvet kilosu boyu bebeğin huyları da önemli bu süreçte.
Ben kucağıma verilen bebegi bile tam tutamam. Bebekle cocukla cok fazla hasir nesir olmadim bu güne kadar hiç bir iki saat bakmadım hiç alt değiştirmedim mesela. Ama senin olunca herseyinin ustası oluyorsun diyorlar. Insallah bende öyle olurum.
Sagolun Kizlar. Herseyin tam olması fikri insani paniğe itiyor sanirim. Ama gunescigim dediğin gibi herseye ulaşmak kolay artik.
Kervan yolda düzelir derler.
Ay vallahi biraz rahatladımiyiki varsiniz
Ya bunu ben de düşünüyorum arada ama etrafımda anne olan herkes bir içgüdü ile herşeyi yapabildiklerini söylüyorHiç kucağıma bebek dahi almadım diyenlere gelsin:
Ben de hiç almamıştım inanır mısınız kendi bebeğime kadar. Alamazdım zaten biri verse bile korkumdanSonra kendi bebeğim oldu, kucağa almak ne kelime her şeyi birden çözüyor insan valla
İnsan belirti de görmeyince sürekli aklı takılıyorBence gerek yok canım çok yakında zaten hareketlerini hissetmeye başlayacağız. Oradan kontrol edeceğiz zaten bebişleri.
Rica etsem benimde listeye ekler misinizMerhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz
��
�
İSİM SAT BDT CİNSİYET @aysemah 1 Mayıs 5 şubat @LadyRuby 4 şubat kirmizipatiklikiz 28nisan 2 şubat @tubikkoo 2 mayıs 6 şubat @8kediannesi Şubat ortası T the economist 4 mayıs 8 şubat Z ZeynepBetulll 9 mayıs 13 şubat M MaviMabellee 30 nisan 3 şubat @Tubacala 11 Mayıs 14 şubat @Pembesacli Rapunzel 14 mayıs 16 Şubat @egekarakas 11 şubat @Cansu Merve 27 nisan 1 şubat @esilaw 10 mayıs 15şubat @HafizHafsa 11 şubat @Gozde0044 16 Mayıs @tugce5934 4 mayıs 8 şubat @Limonsekeri 16 mayıs 20 şubat @Ftlyztrk 3 Mayıs 7 şubat @Renklirenkli Ocak sonu M MaviFeslegen 19 mayıs 23 şubat @epoh34 14 şubat @Dua4614 8 Mayıs 14 şubat @Petitoogofrett 2 mayıs 5 şubat @cerenay000 18 mayıs 22 şubat @mimozagerbera 17 mayıs 21 şubat @Aylinry 2 mayıs 7 şubat @rnkl23 15 Mayıs 19 şubat @She-Raa 17 mayıs 21 şubat @sadelik90 10 mayıs 14 şubat @miray9288 14 mayıs @siremat 14 mayıs 14 şubat G gunesli gunler 17 şubat @melikei 6 mayıs @brnvkle 17 mayıs 21 şubat elion Şubat @bebisibeklerkeen 11 mayıs 15 şubat @bebisim92 @Sine_01 18 mayıs 21 şubat @serabeyaz 5 mayıs 10 şubat @cukulatam 28 şubat @moonandstar 15 mayıs 19 şubat @JustAurora 3 mayıs 6 şubat @Esrabesler 10 mayıs 14 şubat @kubik00 9 mayıs 13 şubat @Meltemavc 9 mayıs 20 şubat @Phaedra 14 mayıs @Gokce6792 14 mayıs 5 şubat @nsl4721 1 mayıs @ozlmbysl 18 şubat @birazeze 7 mayıs 11 şubat @dandikfindik 15 mayıs 19 şubat @Mymoomm 6 mayıs 10 şubat
Merhaba bizim sat aynı tarih siz cinsiyet öğrendiniz mi şuan 12 hafta 6 günlük oldukHoş geldin benimde tahmini 2 şubat diyor ama henüz keseyi bile göremedik
Günaydın güzel anneler. Bende bugün çok dinç uyandım mide bulantım aşırı acıkmam olmadan hatta biraz şişimde çekilmiş gibi. Kendimi hamile hissetmiyorum bugün endişelenmiyorum desem yalan olurbi sonraki randevuyu nasıl beklicem bakalım
Yaa ne güzelTeyzeleri ben dayanamadım bebişimin ilk siparişini verdim aslında tulum mu zıbın mı deniyor onu bile tam bilmiyorumuzun kollu kendiliğinden çoraplı baştan ayağa çıt çıtlı
Cinsiyeti de belli değil ama sarılı unısex birşey
Geçmiş olsun canım, ben de toplamda 100 gr almışım, doktorum 4 ay kilo almaman lazım dediği için de biraz dikkatliyim, sonuçta önümüzde kilo alacağımız çok gün varGunaydin kizlar bugun hastaligin 3. Gunu cok sukur atlattim gibi vucut agrilarim gecmis hafiflemisim bebeyle ilgili durum ne bilmiyorum iyidir insaAllah karnim kayip 3 gundur hamilleligi ogrendigim kiloma donmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?