• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar bende netten bebişimin şampuanını, kremini falan aldım birde çok övülen bir bez vardı fiyatlar da uygundu onu aldım yavaş yavaş hazırlık yapmak istiyorum ama bir yandan da erkenmi diyorum ALLAHIM inşallah sağlıcakla hepimizin kucağına almasını nasip eyler bol bol alışverişler yaparız
Eşim de dün bebek arabası bakıyordu, fiyatlar şimdiden çok uçuk😓
Ama beklersek fiyatı daha da artacak diyor, çok kararsızım. Öyle bir devir ki bikaç gün önce aldığın peyniri bir daha asla aynı fiyata bulamıyorsun, Allah’ım yardımcı olsun bu süreçte hepimize.🙏

Geçmiş olsun canım, ben de toplamda 100 gr almışım, doktorum 4 ay kilo almaman lazım dediği için de biraz dikkatliyim, sonuçta önümüzde kilo alacağımız çok gün var🥰
Sen de takılma bence kilo durumuna daha erken bizim için🤗
Zaten kilolu hamile kaldim kuzum 85 le ama normalde cabuk kilo veren biri degilim demek ki 2 kilo kilo degildi odem falandi diye dusunuyorum cabuk gitti

Gunaydin kizlar bugun hastaligin 3. Gunu cok sukur atlattim gibi vucut agrilarim gecmis hafiflemisim bebeyle ilgili durum ne bilmiyorum iyidir insaAllah karnim kayip 3 gundur hamilleligi ogrendigim kiloma donmuşum
Geçmiş olsun cnm bende bi kaç gün önceye göre nerdeyse 1 kg az çıkıyorum normal mi bu acaba 😣

Günaydn ben devlete gidiyorum randevuda 13. Hafta olacak inşallahhh cinsiyet öğrenebilirmiyim sizce bence özeller daha önce söylüyo

Benim yaptığım tek alışveriş bebeğimin zeka kartları ve 2 tane bebek dokun hisset kitabı oldu 😁 en cok bunlara hevesliyim minik cırbağamda sever inşallah kitapları😍
Beşik, bebek arabası, oto koltuğu gibi seyleri ben ikinci el almayı düşünüyorum kizlar. Bazen yepyeni ürünler denk geliyor. Bebek beşikte yatmayı tercih etmemiş mesela, sıfır ayarında ve uygun oluyor.
Önemli olan bebeğimin rahat etmesi . Her sey yepyeni olacak diye düşünmüyorum. Kaliteli güzel bir yatağı olması daha önemli benim için. Zaten anne yanı beşiklerden düşünüyorum öncelikle. Hem yanımda olur hem de ayni yatakta zarar verir miyim korkum olmaz.

Normal tabi , gün içinde bile farkedebilir bir kilo. Sabah boşaltım yapıp tartılmak ile akşam yemeğini yedikten sonra tartılmak bir mi?
Ay ne bileyim işte sanırım artık iyice vücudum alıştı 13. Haftaya girerken iyice azaldı rahatsızlık hissei hamile gibi hissetmiyorum 🤣

Kızlar yürüdüm de geldim, grubun yürüyüş harekatını başlatmak istiyorum. Çoğumuz 12. Haftaya girdik hadi bakalım hergün yarım saat yürüyelim. Valla hem enerji veriyor hem erkenden su içmeye başlıyorum.
Yürüyüş bana çok iyi geliyor geçen hafta evde başlamıştım bu sabah kahvaltıdan sonra dışarıya çıktım. Dakika tutmuyorum ama adım sayıyorum 2.500 adim attım. Gaviskonumu da içtim,su an rahatım hazim ve mide gazi yönünden. Tabi mideme dokunan bir sey yiyene kadar :( buna da şükür.
Normal doğum için de çok onemliymis yürüyüş.
Ben öğle 2, 2.500 adim daha atacağım aksam da genellikle 3 000 adim atmaya calisiyorum ☺

Yürüyüş bana çok iyi geliyor geçen hafta evde başlamıştım bu sabah kahvaltıdan sonra dışarıya çıktım. Dakika tutmuyorum ama adım sayıyorum 2.500 adim attım. Gaviskonumu da içtim,su an rahatım hazim ve mide gazi yönünden. Tabi mideme dokunan bir sey yiyene kadar :KK43: buna da şükür.
Normal doğum için de çok onemliymis yürüyüş.
Ben öğle 2, 2.500 adim daha atacağım aksam da genellikle 3 000 adim atmaya calisiyorum ☺
Ben de kahvaltodan sonra çıktım, çok iyi geldi. Hatta arabayı otoparkta uzak yere park ettim ki bi elli adım daha atayım diye 😀 bugün ki planlarım da biraz ütü etmek de var inşllah başarabilirim 😀

8 kez sağlıksız gebelik yaşadım hiç çocuğum yol hamile kalıyorum ama ya bebek sağlıksız ya düşük oluyo ya kimyasal gen testi kan pıhtılaşma bir sorun çıkmadı bağışıklık için hematoloji de testler verdim normal geldi 😪😢 benim gibi olup şuan hamile olan var mı içinizde 😑 artık çok üzülüyorum

8 kez sağlıksız gebelik yaşadım hiç çocuğum yol hamile kalıyorum ama ya bebek sağlıksız ya düşük oluyo ya kimyasal gen testi kan pıhtılaşma bir sorun çıkmadı bağışıklık için hematoloji de testler verdim normal geldi 😪😢 benim gibi olup şuan hamile olan var mı içinizde 😑 artık çok üzülüyorum
Pıhtılaşma testiniz nasıl çıktı bende hafif pıhtılaşma var mesela ama ilaç kullanmadan hamile bile kalamıyorum bir de sperm dna testi yaptırdınız mı?

Eşim de dün bebek arabası bakıyordu, fiyatlar şimdiden çok uçuk😓
Ama beklersek fiyatı daha da artacak diyor, çok kararsızım. Öyle bir devir ki bikaç gün önce aldığın peyniri bir daha asla aynı fiyata bulamıyorsun, Allah’ım yardımcı olsun bu süreçte hepimize.🙏
Bence fiyatlar kesinlikle daha artar canım malesef durumlar ortada o yüzden erken almakta mantıklı

Back