• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
O nasıl bi test 😂anlat bizde deneyelim
Ben de bugün Instagram da gördüm. Bi karton bardağa 1 tatlı kaşığı karbonat koyuyorsun. Sonra üzerine biraz idrarından döküyorsun. Kabarırsa erkek, kabarmazsa kızmış 😂mış mış mış yaniiii 😂 denedik gitti

Geldim kızlar
Çok şükür ense kalınlığı iyi 0,8 dedi burun kemiği gördü haftadıyla uymlu şükür kalp atışı gğzel ama cinsiyet çok çok arada kaldı asla söleyemiyorum dedi 😂😂net göstermedi yani, nifty testi için kan verdim iki hafta sonra hem kontrol hem test sonuçları hemde cinsiyeti net öğreneceğiz hayırlısıyla Sağlıkla gelsinler
Masallah saglikla da devam eder inşallah kuzum. Allah size bağışlasın yavrunuzu

Sarımsaklı yoğurt ye canım günde 3 öğün. Şifa olsun. Ben çocuklar hasta olunca ya da kendim öyle yapıyorum
Yiyim kuzum ya aslinda bi kellepaça ya da iskembe icecen bol sarimsakli baharatli ama sakincaki galiba🥴
Çok geçmiş olsun. Tarhanaya sarımsak da atın, sıkma portakal suyu da iyi gelebilir inşallah hemen atlatırsınız.
İcinde her seyi var kuzum biz yaoiyoruz sogani sarimsagi bebegi domatesi, aynen c vitamini almam lazim ben bi corba yapiyim bi de ihlamur iciyim insaAllah iyi gelir de tutulmadnq gecer

Yiyim kuzum ya aslinda bi kellepaça ya da iskembe icecen bol sarimsakli baharatli ama sakincaki galiba🥴

İcinde her seyi var kuzum biz yaoiyoruz sogani sarimsagi bebegi domatesi, aynen c vitamini almam lazim ben bi corba yapiyim bi de ihlamur iciyim insaAllah iyi gelir de tutulmadnq gecer
Kelle paça neden sakıncalı olsun ki? Kelle temiz bi yer paça da öyle. İşkembe belli sıkıntılı olabilir bilemedim. Ama kelle paça süper olur.

Kızlar hayırlı sabahlar 10+6 dayım bu gece nefes alamayarak uyandım sırt üstü yatıyordum Bi kalktım ağzımdan ve burnumdan oluk oluk kan geliyor. Büyük ihtimal burnum kanamış sırt üstü yattığım için genzime dolmuş epey kanadı. Ayağa kalktığımda acayip baş dönmesi yaşadım nerdeyse bayılacaktım gece uyku sersemliği kan kaybı vs eşim hemen kolanya tuttu burnuma. Zar zor durdurduk kanamayı. Hiç böyle bişey yaşayan var mı korktuk panik yaptık haliyle. Hamilelikte normal yazıyor ancak gece olması biraz daha tetikledi sanırım
Ay canım korkmakta cok haklisin. Cok gecmis olsun. Yazdıklarını okuyunca iyiki yalniz değilmişin dedim. Kan sulandirici kullaniyor musun. Kullanıyorsan dozunda ayarlama yapiyorlar

Ben oyle duydum kuzu ya cigerdi kelle paca iskembeydi sakincaliymis
Valla şimdi ciğer sakatat bir şey diyemem, ben yerim gerçi. İşkembe de sakatat. Ama kelle paça biri kemik diğeri kelle eti. İkisi de kaynıyor iyice pişiyor. Sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum.

Back