• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Sanırım rahim büyüdüğü için bu tarz ağrı batma ve kramplar normal, bugün görüşmede söylediler bana. Hatta hapşırınca kramp girmesi de normal korkmayın dediler 🙂
Dun aksam hapşurdugumda oyle bir kramp girdi ki. Bir süre takili kaldim. Normalmiş Allahtan
Sagolun

Ya canım nasıl Çin yemeği çekiyor. Allah bana akıl fikir versin 😂 ne alaka yani. Yaşadığım yerde de bulamam imkansız. Netten bakıyorum şu an 🤣
Benik canımda soya sosu cekiyor. Daha önce hiç yemedim. Tuzlu tadi varmis diye içim.gidiyor resmen. Ama su donemde soya sosu onermiyorlarmis. Soya soslu tarifleri izliyorum surekli 🤣🤣🤣🤣

Benik canımda soya sosu cekiyor. Daha önce hiç yemedim. Tuzlu tadi varmis diye içim.gidiyor resmen. Ama su donemde soya sosu onermiyorlarmis. Soya soslu tarifleri izliyorum surekli 🤣🤣🤣🤣
Haydaa bu da ilginçmiş 😂🤤 Ama izleyince bana da iyi geliyor sanki canım çeken şeyleri 😂

Beybim belki canı çeken olur ama anlatayım 😂kimchi diye bir şey. Lahana turşusu gibi acılı filan. 🤤
Duydum ama yemedim aşkısı 😅😅 Çin restoranına gittik eşimle bi gün. Sushicikler, soteler öylece kaldı yiyemedim 🤣🤣 Karides cipsi yedim bi tek , o da ağzımda strafor yiyormuşum gibi bir hisle 🤣🤣🤣🤣 sana afiyet olsun valla canım çekmediiiii 😂😂😂😂 çekerse duvardan koparır yerim yani nedir 😂

Ben de bugün Instagram da gördüm. Bi karton bardağa 1 tatlı kaşığı karbonat koyuyorsun. Sonra üzerine biraz idrarından döküyorsun. Kabarırsa erkek, kabarmazsa kızmış 😂mış mış mış yaniiii 😂 denedik gitti
Gunescigim cocuklarda sağlamasını yap. Seninkiyle ayni oluyorsa test geçersiz

Duydum ama yemedim aşkısı 😅😅 Çin restoranına gittik eşimle bi gün. Sushicikler, soteler öylece kaldı yiyemedim 🤣🤣 Karides cipsi yedim bi tek , o da ağzımda strafor yiyormuşum gibi bir hisle 🤣🤣🤣🤣 sana afiyet olsun valla canım çekmediiiii 😂😂😂😂 çekerse duvardan koparır yerim yani nedir 😂
Ahahaha duvar yiyeni de gördük canım her şeyi gördük burada 😂

Valla benimde mide bulantılarım şükür azaldı ama şimdide canım herşeyi çekiyor herşeyden aklıma geliyor akşama yapmam gerekiyor ama yaparkende koku rahatsız ediyor yiyesim kaçıyor.
O bende de oluyor. Yaptığım şeyi iştahım gelmiyor yemeye.

Yiyim kuzum ya aslinda bi kellepaça ya da iskembe icecen bol sarimsakli baharatli ama sakincaki galiba🥴

İcinde her seyi var kuzum biz yaoiyoruz sogani sarimsagi bebegi domatesi, aynen c vitamini almam lazim ben bi corba yapiyim bi de ihlamur iciyim insaAllah iyi gelir de tutulmadnq gecer
Hiç sevmem sakatat ama şimdi canım istedi 🥹
Bu hamilelik ne garip birşeeeey 😂

Back