How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Doktor gayet iyi demişti ama ne hormonu bilgim yok benim 😂 az önce sağlık ocağından aradılar 9 haftalık gebe görünüyorsunuz yarın aç şekilde 9 da gelin dediler mutlu oldum gebe denmesine ki bu ikinci yavrum 💗🙏💖 rabbim korusun evlatlarımızı. En sevdiğimde idrar testi yapıp çift çizgi görmek hızımı alamayıp kaç tane yaptım 😂😊🤪
Bebeğin rahme tutunmasını sağlıyor canım önemli aslında 👌
Ahaha ikinci de ben de öyle kaç tane test yaptım tam çizgi görene kadar 😂

Bebeğin rahme tutunmasını sağlıyor canım önemli aslında 👌
Ahaha ikinci de ben de öyle kaç tane test yaptım tam çizgi görene kadar 😂
tamamen kendi fikrimle ve merakımdan söylüyorum hiçbir bilgim yok, bu aya kadar sıkıntısız tutunduysa bahsedilen hormon yeterlidir diye düşündüm. yani ciddi bi eksiklik olsa belli olurdu heralde değil mi. sonucta en kritik zamanları atlatmak üzereyiz..
ben de kendiminkini merak ettim şimdi neden bakılmadı ki🙂

tamamen kendi fikrimle ve merakımdan söylüyorum hiçbir bilgim yok, bu aya kadar sıkıntısız tutunduysa bahsedilen hormon yeterlidir diye düşündüm. yani ciddi bi eksiklik olsa belli olurdu heralde değil mi. sonucta en kritik zamanları atlatmak üzereyiz..
ben de kendiminkini merak ettim şimdi neden bakılmadı ki🙂
Evet heralde düşük olması çok sıkıntı yaratmadı ama ilk hamileliğimde mesela kanamam olunca progesteron kullanmıştım. Tekrar aynı ilacı yazmış doktor baktım da.

Evet heralde düşük olması çok sıkıntı yaratmadı ama ilk hamileliğimde mesela kanamam olunca progesteron kullanmıştım. Tekrar aynı ilacı yazmış doktor baktım da.
evet buradaki çoğu arkadaşımız da kullanıyor gördüğüm kadarıyla. fazlası yararımıza bir hormon demek ki. neremizi takip edeceğimizi şaşırdık artık o kadar çok detay var😄

evet buradaki çoğu arkadaşımız da kullanıyor gördüğüm kadarıyla. fazlası yararımıza bir hormon demek ki. neremizi takip edeceğimizi şaşırdık artık o kadar çok detay var😄
Aynen ben de ona şaşırdım doktorun asistanı arayıp söyledi sonradan 😂

Kızlar muayene oldum çok şükür iyiydi hareket filan ediyordu. Yalnız 2 cm miyom oluşmuş kanama yaparsa eğer korkma dedi zaten progesteron ilacı onu engeller dedi. Nerde çalışıyorsun dedi bende masa başı işim rahat dedim, olmaz o vücudu en çok yoran iş dedi 20 gün çalışmayacaksın diye rapor verdi. Oturmak miyomu tetiklermiş evde uzanacaksın yarım saat dolaşacaksın dedi oturmak yokmuş. Korkma dedi biz önlem alalım yeter ki dedi.
Çok geçmiş olsun canım. Ben de masa başı çalışıyorum gerçekten oturmak yoruyor çok fena. İzin durumlarında iş yerin nasıl karşılıyor? Ben kendi iş yerime hiç güvenemiyorum...

Kizlarrr ben yeni geldim eve her sey yolunda cok sukur 11+3 te gittim 12+0 cikti ikili test yaptirmadim burun kemigi ense kalinligi falan olculdu cok sukur gayet iyi hicbir problem yok dedi agrilar kasilmalar normal dedi süt yogurt ihmal etme dedi 1 ay sonra gel dedi minnosum kocaman olmuş kipir kipirdi 🥲🥲🥲🥲
maşallah canımm çok sevindim😍
peki yaptıracak mısın ikili test?

Çok geçmiş olsun canım. Ben de masa başı çalışıyorum gerçekten oturmak yoruyor çok fena. İzin durumlarında iş yerin nasıl karşılıyor? Ben kendi iş yerime hiç güvenemiyorum...
Çalıştığım işyeri eniştemin. Mecbur olduğum için bana taviz vereceğini düşünüyorum. Diğer türlü yapacak bir şeyim yok çünkü. Eğer doktorun demelerine rağmen işe gidersem ve olumsuz Bi durum olursa kendime çok kızarım ve gözüm işi filan görmez o zaman. Zor bu durumlar canım ya.

Çalıştığım işyeri eniştemin. Mecbur olduğum için bana taviz vereceğini düşünüyorum. Diğer türlü yapacak bir şeyim yok çünkü. Eğer doktorun demelerine rağmen işe gidersem ve olumsuz Bi durum olursa kendime çok kızarım ve gözüm işi filan görmez o zaman. Zor bu durumlar canım ya.
Evet çok zor canım. Eğer gerekirse iznimi ben de kullanırım doktor ne derse onu yaparım açıkçası. İş yerimdeki yöneticilerden biri bana bugün 16 haftalık resmi izin sonrası ücretsiz izine sıcak bakılmaz dedi laf arasında sinirim bozuldu. Minicik bebeği bırakıp işe gideceğiz hiç düşünen yok. Ay şimdiden neler düşünüyorum 😂 neyse kucağımıza sağlıkla alalım gerisi önemsiz 💙

Evet çok zor canım. Eğer gerekirse iznimi ben de kullanırım doktor ne derse onu yaparım açıkçası. İş yerimdeki yöneticilerden biri bana bugün 16 haftalık resmi izin sonrası ücretsiz izine sıcak bakılmaz dedi laf arasında sinirim bozuldu. Minicik bebeği bırakıp işe gideceğiz hiç düşünen yok. Ay şimdiden neler düşünüyorum 😂 neyse kucağımıza sağlıkla alalım gerisi önemsiz 💙
Valla yapacak bir şey yok. Ben de istemem böyle olsun. İnşaAllah kucağımıza alacağız ben inanıyorum. Sizin nasıl gidiyor hamilelik 🤗

Kizlarrr ben yeni geldim eve her sey yolunda cok sukur 11+3 te gittim 12+0 cikti ikili test yaptirmadim burun kemigi ense kalinligi falan olculdu cok sukur gayet iyi hicbir problem yok dedi agrilar kasilmalar normal dedi süt yogurt ihmal etme dedi 1 ay sonra gel dedi minnosum kocaman olmuş kipir kipirdi 🥲🥲🥲🥲
Bizimkiler aynı resmen😄
Benimki de durmadı yerinde, korkuyorum bir ay sonra bu kadar hareket ederse cinsiyeti nasıl görcez diye🙈

Valla yapacak bir şey yok. Ben de istemem böyle olsun. İnşaAllah kucağımıza alacağız ben inanıyorum. Sizin nasıl gidiyor hamilelik 🤗
En son bayramdan önceki randevuda kalp atışı duyduk het şey yolundaydı. 5 ağustosta bir sonraki randevum zaman geçse de görsem diye bekliyorum 😍 hepimiz sağsalim geçirelim bu günleri 😍

Riskli gebelik benim de yarın sonlandiriliyor. Doktor hanım çok yardımcı oldu sağolsun ama hamileliğin ilk dönemindeki sıkıntılı hastalık süreci maalesef bebeğin gelişimini olumsuz etkiledi ve artık kalp atışı da yok. Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin kızlar.
Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🤲

Back