• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Selam Hanımlar :) Size bi sorum olucak, beklenen adet doneminden 3 gun once ruya gordum ve ruya etkisiyle test yaptım ve çizgi hemen belirginleşti. Hemen ayni gun gittim kan testi verdim ve 170.40 ile hamile oldugumu öğrendim fakat doktor erken gebelik dedi. 12sinde randevum var tekrardan doktora gidicem. Su an icin uygulama 4 + 6 gösteriyor, doktora gidene kadar 5 + 0 olucak inshallah, kese görebilme ihtimali var mi sizce? ve bende sadece uyku hali, göğüs ucu agrisi ve çok fazla tuvalete çıkma gibi belirtiler var, ve de bazen kramplar giriyor ama çok degil. mide bulantıları hiç yok sizde başladı mi ? yoksa çok mu erken ? ya ilk gebeliğim asiiri heyecanlıyım :KK43:
5+0 da ben vajinal ultrasondan kese görmüştüm, doktor karından da görünebilir belki ama vajinal bakalım net olsun dedi.

arkadaşlar ben yine bi soruyla geldim :D
devlet hastanesine 14 haziranda randevum var gebeliğim o zaman 5+6 oluyor. gitsem kalp atışı duyabilir miyim? özeldeki doktoruma 17sinde gidicem. sizce gideyim mi? yoksa bu kadar pimpiik olmayayım mı :D

Yurt disinda vajinal ya da normal ultrasonu erken donemde yapmiyorlar diye duymustum aslinda zararliymis bebek icin ozellikle vajinal ultrason
evet, doktor hcg seviyemin 5000 olmadan karından ultrasonla görülmesinin zor oldugunu, vajinal ultrasonu da onermedigini söyledi. ama ben doktor acısından Turkiye'ye daha çok güveniyorum Dubai'den çünkü burdaki doktorlar genelde hintli filan. ama bakicaz artık pazar günü inshallah saglikli bi şey görebilir doktor

Selam Hanımlar :) Size bi sorum olucak, beklenen adet doneminden 3 gun once ruya gordum ve ruya etkisiyle test yaptım ve çizgi hemen belirginleşti. Hemen ayni gun gittim kan testi verdim ve 170.40 ile hamile oldugumu öğrendim fakat doktor erken gebelik dedi. 12sinde randevum var tekrardan doktora gidicem. Su an icin uygulama 4 + 6 gösteriyor, doktora gidene kadar 5 + 0 olucak inshallah, kese görebilme ihtimali var mi sizce? ve bende sadece uyku hali, göğüs ucu agrisi ve çok fazla tuvalete çıkma gibi belirtiler var, ve de bazen kramplar giriyor ama çok degil. mide bulantıları hiç yok sizde başladı mi ? yoksa çok mu erken ? ya ilk gebeliğim asiiri heyecanlıyım :KK43:
Benim de ilk gebeliğim ben de çok heyecanlıyım canım normalde midem çok hassastır her şeye bulanır ama şuan hiç bulantı yok bende. Sadece sık idrara çıkma yorgunluk ve adet sancısı gibi kramp var başka da belirti yok. İçini ferah tut. İnşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız bebişlerimizi 🥰🙏

arkadaşlar ben yine bi soruyla geldim :KK70:
devlet hastanesine 14 haziranda randevum var gebeliğim o zaman 5+6 oluyor. gitsem kalp atışı duyabilir miyim? özeldeki doktoruma 17sinde gidicem. sizce gideyim mi? yoksa bu kadar pimpiik olmayayım mı :KK70:
Ben 5+6da gitmiştim doktora sadece keseyi gördük karından☺️ bir dahaki kontrole 17sinde gideceğim heyecanla bekliyorum

Merhaba bu progestani için baş dönmesi olan var miydn etkisi mi acaba yoksa hamilelik baş dönmesimi acaba fena oluyor benim yer ayağımın altından kayıyor resmen

Merhaba Şubat anneleri herkes sağlıkla huzurla kavuşsun yavrularına inşallah 🤲🏻🥰 bende bugün aldım haberi. 5 yıllık evliyim çok kez ilaç tedavisi 2 kez aşılama oldu malesef hiç çift çizgiyi görmemiştim çok şükür bugün mutlu haberi aldım. Kanda 196 çıktı 2 gün gecikmeye. Pazartesi tekrar test vercem Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻

Merhaba Şubat anneleri herkes sağlıkla huzurla kavuşsun yavrularına inşallah 🤲🏻🥰 bende bugün aldım haberi. 5 yıllık evliyim çok kez ilaç tedavisi 2 kez aşılama oldu malesef hiç çift çizgiyi görmemiştim çok şükür bugün mutlu haberi aldım. Kanda 196 çıktı 2 gün gecikmeye. Pazartesi tekrar test vercem Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın

Merhabalar benimde beklenen doğum tarihim 1 Şubat :) sat 27 Nisan bat da 25 Mayıs, hepimiz saglikla bebislerimizi kucağımıza alalım inşallah🤲
Merhaba aynı ilerliyoruz sat tarihi beta hcg aynı bugün bebeği kalp atışını duydum 6+1 hafta ile uyumlu dediler inşallah kucağımıza almakta nasip olur 🤲

Kızlar 4 haftalık gebeyim ayın 8inde 255 çıkan beta hcg bugun ayın 10 u 814 çıkmış normal mi? Normali 2 kat artması lazım değil mi ben mi yanlış biliyorum

Back