İlk kez yesim cips, çok canım çekmişti. Sefam olsun ohBen cips yememek için kendimi çok zor tutuyorum. Tuzlu baharatlı acili seyler cok ilgimi çekiyor. Mesela soğan kavurursun salca kizartisin ya bundan tiksinmem gerekiyor degil mi. Bu koku cok hosuma gidiyor. Baska da hiçbir kokuyu sevmiyorum. Kolanyada bile midem bulanıyor. Tek yediğim tatli sey dondurma oda burada bir pastane kendi yapiyor Buda mi olmaz @serabeyaz
Bu ben. Soruyorlar aç mısın? Yooo diyorum daha acıkmadım. Yarım saat sonra ben dolap tırtıklıyorum bişey atayım ağzıma diye. Mideme bişey gitmezse ölecekmişim gibi oluyorum.beni de şu mide kazınması bitiriyor kazınmak da değil de bir anda iliğim kemiğim çekilmiş gibi oluyorum sanki vücudum bomboş kalmış. acıkmak da değil. tarifsiz bir şey
Tabi size de söylerim hala araştırıyorumBende orada oturuyorum doğal doğum destekleyen doktor bulursanız banada söylermisiniz ben 2 doktor arasında kaldım özel adatıp saynur yılmaz ve şükran akalın
Aynıyım hayatım boyunca aç gezmişim gibi bi hisBu ben. Soruyorlar aç mısın? Yooo diyorum daha acıkmadım. Yarım saat sonra ben dolap tırtıklıyorum bişey atayım ağzıma diye. Mideme bişey gitmezse ölecekmişim gibi oluyorum.
Benim de et hariç tiksindiğim şey kalmadı galiba, ama et nooooooAynıyım hayatım boyunca aç gezmişim gibi bi hisallahtan kiloya dönmüyor metabolizma nasıl hızlandıysa. Sürekli yemek düşünüyorum tatlı düşünüyorum. Tiksindiğim şeylerde azalmaya başladı. Diyetisyene başladım onun verdiği listeyi uyguluyorum pazartesinden beri. Sık aralıklarla yediğim için gözüm dönmüyor iki gündür
Benimde bugün kontrolüm olacak göğüs hassasiyeti azalfı benimde ,,,yoğunlukla akşam yaşadım kusma bulantılar iki gündür sabahta oluyorGünaydın kızlar
Mide kazınmaları bende de oluyor çok fazla
Karın şişliğim de hafif var.
Ama göğüs hassasiyetim tamamen geçti diyebilirim. Pazartesi kontörlüm var zaman geçmiyor gibi
Bugün soracağım druma folik asitim bitti devam mı edelim vitaminleremi geçelim dir 10+1 im nu aradaKızlar multivitaminlere kaçıncı hafta başlıyoruz birde doktorum aile hekimliğinde git gebelikte yapılan kan testleri var onları işte çok fazla dedi sizler yaptırdınız mi 8. Haftamdayim bugün tam
Ayy evetBenimde bugün kontrolüm olacak göğüs hassasiyeti azalfı benimde ,,,yoğunlukla akşam yaşadım kusma bulantılar iki gündür sabahta oluyorah bi güzel güzel naz yapacağımız ay canım şunu istedi günlerine gelsek..
Hayırlısıyla bakalım birde ikili test nifty testi ni falan soracağım unutmazsam oraya gidince herşeyi unutuyorumAyy evet
Allah yardımcımız olsun.
Sonucunu bize de yaz bakalım bebiş ne durumda
Bebeleri ekranda gorunce akli basindan gitmeyen bizden degildirHayırlısıyla bakalım birde ikili test nifty testi ni falan soracağım unutmazsam oraya gidince herşeyi unutuyorumfolik bitti devammı edelim diecem rahim boyu nasıl soracağım ….. not almalıyım bunları
Rahim boyu nasil olculuyor bu arada merka ettim simdiHayırlısıyla bakalım birde ikili test nifty testi ni falan soracağım unutmazsam oraya gidince herşeyi unutuyorumfolik bitti devammı edelim diecem rahim boyu nasıl soracağım ….. not almalıyım bunları
Ben tüp bebek tedavisi gördüğüm için sürecin basından beri folik asit içeriği yüksek olan bir multivitamin alıyordum. 9. Hafta tüp bebek doktorumla işim bitince normal jinekologa gittim artık multivitamin başlamalısın dedi ben zaten alıyordum bu hafta sorun doktorunuza. Bu arada bazı doktorlar folik asit dışında vermeyebiliyor daKızlar multivitaminlere kaçıncı hafta başlıyoruz birde doktorum aile hekimliğinde git gebelikte yapılan kan testleri var onları işte çok fazla dedi sizler yaptırdınız mi 8. Haftamdayim bugün tam
Evet sadece kan veriliyor, acısız risksiz. benim yaşadığım yerde zorunlu yapılıyor zaten ben de 12. Haftayı bekliyorumBende düşünüyorum bu testi yaptırmayı nifty testi yüzde 99 kesinlik bar down sendroöu ve birçok kromozom bozukluklarını çıkarıyor cinsiyette kesinleşiyor, benim dr sıkıntı görürsem yaptıralım dedi ama ben yaptırcam galiba sonuçlar 10-15 günde çıkıyormuş kan veriyoruz sadece die biliyorum daha kesin bilgisi olan arkadaşlar yazar bende beklwyim şuracıkta
Rahim boyu nasil olculuyor bu arada merka ettim
Anladim kuzum. Sıkıntısız ilerlesin her şey aminCanım ultrasonla bile ölçülüyor die biliyorum benim ileri hafta kaybım okduğu için dikkat ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?