- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Günaydıngünaydın kızlaarrr
bana tatil bitti bugün işbaşı. hamileyken çalışmaktan da tiksindim galibaayakta uyuyorum ya çok zor
hiç su da içmiyorum nasıl çözücez bu işi
normalde de içmezdim
Günaydın canım bende pazartesi başlayacağım tatil bitiyor bana, inş mide bulantıları bitmiş olur işyerinde çok zor oluyorgünaydın kızlaarrr
bana tatil bitti bugün işbaşı. hamileyken çalışmaktan da tiksindim galibaayakta uyuyorum ya çok zor
normalde de içmezdim
Ben hepsine baktırdım ama seninle aynı belirtilerim. Hepsi normal çıktı.ç değerlerin. Hatta bende tansiyonum mu var acaba diye dün tansiyonumu ölçtüm evde. O Bile normaldi.Deniyorum ama inan salatalığın idare etme süresi 15 dk falanaçlık şekerim normal çıktı ama bi de tokluk mu baktırsam acaba ona bakmadılar sanırım
Doktor geçen hafta verdi ama ben dün başladım. 10+2 yim canım.Bugün soracağım druma folik asitim bitti devam mı edelim vitaminleremi geçelim dir 10+1 im nu arada
Bebeği ölçtüğü gibi, ekranda gördüğü rahmi, bir uçtan bi uca çekip mm olarak bakıyor işte. 30 şu haftalara gelmeden önce, hep 30 küsürlerde olması gerekiyor o mm in. (35 mm, 36 mm gibi) 20 Li mm lerde olunca risk var deniliyorRahim boyu nasil olculuyor bu arada merka ettim simdi
Anladim kuzumBebeği ölçtüğü gibi, ekranda gördüğü rahmi, bir uçtan bi uca çekip mm olarak bakıyor işte. 30 şu haftalara gelmeden önce, hep 30 küsürlerde olması gerekiyor o mm in. (35 mm, 36 mm gibi) 20 Li mm lerde olunca risk var deniliyor
Canım acaba suyunun içine bir dilim portakal ya da salatalık , limon fln mı koysan. Belki o zmn daha içilebilir olur sana.günaydın kızlaarrr
normalde de içmezdim
aynen canım bi de böyle deniyim bakalım ama genel olarak su içme alışkanlığım yok hiç aklıma gelmiyor. ben çok sağlıksız beslenirdim şimdi adapte olamıyorum bu sağlıklı hayataCanım acaba suyunun içine bir dilim portakal ya da salatalık , limon fln mı koysan. Belki o zmn daha içilebilir olur sana.
Kuzum su hatirlaticisi var aplikasyonlar ondan indir bence bende icemezdim ama ogrendigimden beri iciyorum 2 2 bucuk lt icmeyince bobreklerim agriyo valla su hayattiraynen canım bi de böyle deniyim bakalım ama genel olarak su içme alışkanlığım yok hiç aklıma gelmiyor. ben çok sağlıksız beslenirdim şimdi adapte olamıyorum bu sağlıklı hayata
Olabilir kotu bi yagla yapildiysaayy bende bugün bi mide yanması başladı kızlar anlatamam alev alev yanıyor sanki. sabah uyduruk bi börek yedim ondan mı oldu acaba
o uygulamalardan hiç indirmedim ama şimdi indireyim hemen, inşallah işe yarar. öyle valla canım ya benim de her yerim kuru susuzluktan inatla içmiyorumKuzum su hatirlaticisi var aplikasyonlar ondan indir bence bende icemezdim ama ogrendigimden beri iciyorum 2 2 bucuk lt icmeyince bobreklerim agriyo valla su hayattir
ben de hep unutuyorum hiçbir şey demeden çıkıyorum zaten doktor da hiçbir şey demiyorSelam kızlar. Bugün kontrolüm var. Çok çok ama çok heyecanlıyım. Şu an aklımda bir sürü soru var ama doktorun karşısında hepsini unutuyorum
Bende sürekli karbonhidrat tüketmek istiyorum sanki anca öyle doyuyor gibiyim sebze meyve kesmiyor. Etten de tiksindim çok yemekten. Hayırlısıyla 3 ayı bitirseydikBen hepsine baktırdım ama seninle aynı belirtilerim. Hepsi normal çıktı.ç değerlerin. Hatta bende tansiyonum mu var acaba diye dün tansiyonumu ölçtüm evde. O Bile normaldi.
Acıkınca yıllardır aç gibi oluyorum. Sonra midem dalgalanıo bi tadım kacıyo fln. Karbonhidrat ilgimi çok cekio. Dün restorana gittik yemek gelene kadar ağladımşımarık gibiyim ve böle insanlara uyuz olurum normalde ama kınamıcaktım işte hata bende
Valla ben de 3-4 sene önceye kadar hiç su içmezdim. Günde bir bardak su falan içiyordum. Su içtikçe daha çok içmeye başlıyosun . İlla 2 litre su içmeye zorlamadan yavaş yavaş artırarak içersen farkına varmadan adapte oluyosun su içmeye. Bi de her yere şişe koyuyorum ben o zaman aklıma geliyor içmek .günaydın kızlaarrr
normalde de içmezdim
Hepimiz aynıyızSelam kızlar. Bugün kontrolüm var. Çok çok ama çok heyecanlıyım. Şu an aklımda bir sürü soru var ama doktorun karşısında hepsini unutuyorum
Ben acıktıkça ayran içiyorum biraz sakinleştiriyorBen hepsine baktırdım ama seninle aynı belirtilerim. Hepsi normal çıktı.ç değerlerin. Hatta bende tansiyonum mu var acaba diye dün tansiyonumu ölçtüm evde. O Bile normaldi.
Acıkınca yıllardır aç gibi oluyorum. Sonra midem dalgalanıo bi tadım kacıyo fln. Karbonhidrat ilgimi çok cekio. Dün restorana gittik yemek gelene kadar ağladımşımarık gibiyim ve böle insanlara uyuz olurum normalde ama kınamıcaktım işte hata bende
Ondan olmuştur kesin pastaneden mi aldınayy bende bugün bi mide yanması başladı kızlar anlatamam alev alev yanıyor sanki. sabah uyduruk bi börek yedim ondan mı oldu acaba
Bene bizi hipnotize ediyoHepimiz aynıyızkalp atışını duyunca konuşmayı unutuyorum. Kapıdan çıktığımda keşke şunu sorsaydım keşke böyle deseydim falan oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?