• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Merhaba kızlar . Bende 7 haftalık oldum. Benım karnım midem çok şiş 7 aylık gibi. Aranızda böyle olan mı ?
Bende öyleydim şimdi 12 haftalık hamileyim şişlik inmeye başladı ama yavaştan tabi karnım büyümeye başlıyor. Aşırı gaz şişliğe sebep olur

Hanımlar merhaba, bebeğinin cinsiyeti öğrenen var mı aranızda? Kaç haftalıkken öğrendiniz? Benim 23 temmuz evlilik yıldönümü 12+3 oluyorum inşallah belli olur eşine sürpriz yapmak çok istiyorum

Kacinci haftada basladi senin bulantilarin, bende sevindim suanlik idare ediyorum bulantilarimla dahada cogalmaz saniyodum :KK43:
3. Ay başlar başlamaz hemen bulantım başladı 8. Haftanin sonunda gibiydi hatırlıyorum simdi 11+1 dr ilaç verdi sık sık kullanmıyorum ama kullanmasam da biraz hafifledi sanki

Hanımlar merhaba, bebeğinin cinsiyeti öğrenen var mı aranızda? Kaç haftalıkken öğrendiniz? Benim 23 temmuz evlilik yıldönümü 12+3 oluyorum inşallah belli olur eşine sürpriz yapmak çok istiyorum
Merhaba 3 şubatta da ben bebeğimi bekliyorum 10 hafta 3 günlüğüm 25 temmuzda randevum var ve bende cook merak ediyorum 😍 insallah saglıklı hayırlı bir şekilde cinsiyetini de öğrenmek nasıp olur 🥰

Merhaba çilekeş analar. Bulantıları geri gelen var mı ya ne zmn geçiyor hani bitiyordu şaka mı bu 🥲
Kiz bende olmuyo ya ama açken oluyo iç gecmesi yasiyorum 2 gundur onceden kazinmazdi miden simdi eeken yersem aksam yemegini cildirtircasina midem kaziniyo, sonra bulaniyo boş oldugundan galiba
Merhaba 3 şubatta da ben bebeğimi bekliyorum 10 hafta 3 günlüğüm 25 temmuzda randevum var ve bende cook merak ediyorum 😍 insallah saglıklı hayırlı bir şekilde cinsiyetini de öğrenmek nasıp olur 🥰
Aaa ayni gunluguz ayni gun bekliyoruz bebişlerimizi🥰 bende 1 agustosta gidecegim insaAllah gorebiliriz🥰

Kızlar merhaba, talihsiz şekilde eşim soğuk algınlığına yakalandı hapşırıp duruyor. Tabi ne kadar dikkat edersem edeyim bana da bulaştı sanırım. Şu an sadece burun tıkanıklığım var lakin ilerlemesini istemiyorum. Bitkisel bişeyler bilen var mı? Nasıl toparlarım 😩

Cips yerken bunu okumam hiç iyi olmadı 🤣
Ben cips yememek için kendimi çok zor tutuyorum. Tuzlu baharatlı acili seyler cok ilgimi çekiyor. Mesela soğan kavurursun salca kizartisin ya bundan tiksinmem gerekiyor degil mi. Bu koku cok hosuma gidiyor. Baska da hiçbir kokuyu sevmiyorum. Kolanyada bile midem bulanıyor. Tek yediğim tatli sey dondurma oda burada bir pastane kendi yapiyor Buda mi olmaz S serabeyaz

Merhabalarrrr bu okuduklarimi okumam pek hos olmadin🙈 ben daha 6 ve 7. Haftada bulanti kusmalardan ne çektim anlatamam daha cooooooook yolum var demekki bu beni bir miktar üzer🤭🙈
Canim benim bulantim 4 haftada basladi ara ara 5+2 den 7+2 kadar hergun hic durmadan bulandı. Kilo verdim bu iki haftada hatta
Simdi 3 gündür sadece cok ac olursam oluyor. Hala istahsizim birkere tadına bakınca zoraki biraz yiyorum. Ama o surekli içimin bayılması cok sukur gitti gibi

Yani mümkün diil diye hatırlıyorum o haftalarda. 14 fln olsa peki. O da iyi bi doktor iyi bi cihazsa. İlk gebeliğimde yüzde 99 erkek dediler ta ki 19 üncü hafta kız olduğunu öğrenmiştim. Erken haftada söylenen cinsiyete bile cook güvenmemeli gibi 😅

Kızlar merhaba, talihsiz şekilde eşim soğuk algınlığına yakalandı hapşırıp duruyor. Tabi ne kadar dikkat edersem edeyim bana da bulaştı sanırım. Şu an sadece burun tıkanıklığım var lakin ilerlemesini istemiyorum. Bitkisel bişeyler bilen var mı? Nasıl toparlarım 😩
Hamilelikte bitkiden ottan korkuyorum ben. Belki zencefil bal yiyebilirsin azcik. Onu da mutlaka detaylı arastir. Zencefil birsey yapmiyor diyorlar. Bu nane limon vs bile iyi degil bence hamilelikte. Vitamin destekleyici ilaçların varsa onları ihmal etme kullan.

yemiycezzzz ☺️ yazlari nerdeyse hergun dondurma yiyen ben bu yazin siftahini yapamadan sezonu kapattim. sebebi sut yumurta degil benim. hem hazir gida tuketmek istemedigim icin hemde sekerli urun oldugundan. saglikli olalim da bi sure birseylerden uzak durmamiz sorun olmaz canim.
Bebeğim beni çok üzdün 🙈😂
Sen doğru olanı yapıyorsun maşallah 🧿 ama ben nayn no never 🙈😂

Canim benim bulantim 4 haftada basladi ara ara 5+2 den 7+2 kadar hergun hic durmadan bulandı. Kilo verdim bu iki haftada hatta
Simdi 3 gündür sadece cok ac olursam oluyor. Hala istahsizim birkere tadına bakınca zoraki biraz yiyorum. Ama o surekli içimin bayılması cok sukur gitti gibi
Benimde öyle düne kadar su icsem cikartiyordm artik bitap düştü vücudum 🥺 dün takibimi yapacak doktoruma yazdim zofer vermisti tüp bebek doktorum onun uzerine prilam ekledi iki haftadan sonra bugun ilk defa aksam yemegi yiyebildim bir parca 🥲

Hamilelikte bitkiden ottan korkuyorum ben. Belki zencefil bal yiyebilirsin azcik. Onu da mutlaka detaylı arastir. Zencefil birsey yapmiyor diyorlar. Bu nane limon vs bile iyi degil bence hamilelikte. Vitamin destekleyici ilaçların varsa onları ihmal etme kullan.
Zencefil kan sulandirici etki yapar bence doktoruna danismali

Vala haftaya salı ilk takipli doktor kontrolüm var lakin o zamana kadar ne hale gelirim bilemiyorum. Denenmiş bitkisel öneri varsa diye sorayım dedim. Herseyi denemek bence de mantıklı değil. Kekik gibi sıradan bir baharat bile düşüğe sebep olabiliyor neticede. Dua edin vala kızlar kendinize de dikkat edin ortalık fena 😔

Benimde öyle düne kadar su icsem cikartiyordm artik bitap düştü vücudum 🥺 dün takibimi yapacak doktoruma yazdim zofer vermisti tüp bebek doktorum onun uzerine prilam ekledi iki haftadan sonra bugun ilk defa aksam yemegi yiyebildim bir parca 🥲
Canim ben 6 haftada bes gun boyunca su içmedim. Su içen birini görünce bile midem kotu oluyordu. Ayran vs oyle idare ettim ama cildim bile kurumustu. Bulanti cok zor. Bu dertler cok zor. Ama minik bebeklerimiz de cok tatli ballı olacak inşallah:)

Haklisiniz.
Bulanti oldugunda zencefil tüketin diyorlar ama ben onu bile tüketmedim. Limon maydanoz hic tuketmedim.

Canim ben 6 haftada bes gun boyunca su içmedim. Su içen birini görünce bile midem kotu oluyordu. Ayran vs oyle idare ettim ama cildim bile kurumustu. Bulanti cok zor. Bu dertler cok zor. Ama minik bebeklerimiz de cok tatli ballı olacak inşallah:)

Haklisiniz.
Bulanti oldugunda zencefil tüketin diyorlar ama ben onu bile tüketmedim. Limon maydanoz hic tuketmedim.
Biseyleri cok abartmadikca ben sorun olacagini dusunmuyorum ya salatada falan yedim ben maydanoz falan her seyin fazlasi zarar azi karar demisler

Bende zofer kullanıyorum ona rağmen kusuyodum çok bulanıyordu,, kilo vermiştim, sabah akşaö içiyordum günde iki kere, 3 gündür sadece sabah içtim sabretmeye çalıştım olmadı bugün akşamda içtim biraz olsun rahatladım bastırdı

Bende zofer kullanıyorum ona rağmen kusuyodum çok bulanıyordu,, kilo vermiştim, sabah akşaö içiyordum günde iki kere, 3 gündür sadece sabah içtim sabretmeye çalıştım olmadı bugün akşamda içtim biraz olsun rahatladım bastırdı
Evet icmeyip sabretmeye calismakta çok fenaymis sonra o bulanti bir zirve yapti mi herşeyi flu hatirliyorum o derece 🥺🥺
Bugun sabah kahvaltidan sonra 1 zofer bir prilam içtim ki sabahlari zaten guzel kalkiyorum öğleden sonra benim bozuluyor aksam felaket oluyorum.
Öğlen bir prilam aksam 2 prilam ictim suan muhtemelen yavas yavas etkisi geçiyor ama günü kurtardim iki haftadir ilk defa bugun aksam yemek yiyebildim

Back