• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ben de bazen hiç yerimden kalkamıyorum tansiyonum düşüyor çok fazla 🥴 yapacak çok işim var halbuki oturuyorum anca. Çocuklara sütlü gevrek koydum yiyorlar. Halim olmayınca yemek de hazırlayamadım.

Ben de bazen hiç yerimden kalkamıyorum tansiyonum düşüyor çok fazla 🥴 yapacak çok işim var halbuki oturuyorum anca. Çocuklara sütlü gevrek koydum yiyorlar. Halim olmayınca yemek de hazırlayamadım.
ben de böyleyim çocuğum yok ama.. eşime anlatamıyorum halsizliğimi tansiyonumun düşük olduğunu kendi duydu doktordan ve kanımda enfeksiyon olduğunu.. eşin destek oluyorsa en azından psikolojik olarak rahat geçireceksin 🙏🏻

Kızlar multivitaminlere kaçıncı hafta başlıyoruz birde doktorum aile hekimliğinde git gebelikte yapılan kan testleri var onları işte çok fazla dedi sizler yaptırdınız mi 8. Haftamdayim bugün tam
ben bir tane vitamin kullaniyorum onun icinde de iyot, folik asik vb seyler var. multi vitamin in icerigi nasil? ne zaman baslaniyor? 9 tup kan vermistim bende 7. haftadayken onlari kastediyorsun galiba canim cunku bu kadar kan alinmamisti oncesinde. hastane sayfama girdigimde de birsuru tahlil sonucu vardi randevum haftaya sonuclarini dr o zaman aciklar buyuk ihtimal.

ben de böyleyim çocuğum yok ama.. eşime anlatamıyorum halsizliğimi tansiyonumun düşük olduğunu kendi duydu doktordan ve kanımda enfeksiyon olduğunu.. eşin destek oluyorsa en azından psikolojik olarak rahat geçireceksin 🙏🏻
Neden inanmıyor mu sana anlamadım canım

ben bir tane vitamin kullaniyorum onun icinde de iyot, folik asik vb seyler var. multi vitamin in icerigi nasil? ne zaman baslaniyor? 9 tup kan vermistim bende 7. haftadayken onlari kastediyorsun galiba canim cunku bu kadar kan alinmamisti oncesinde. hastane sayfama girdigimde de birsuru tahlil sonucu vardi randevum haftaya sonuclarini dr o zaman aciklar buyuk ihtimal.
Evet kuzum benden de istedi doktor aile hekimliğinde yaptır dedi oraya gideceğim ama malum kapalı bekleyecegiz 1 hafta daha 9.haftaya girmiş oluyor

Selam kızlar. Bugün kontrolüm var. Çok çok ama çok heyecanlıyım. Şu an aklımda bir sürü soru var ama doktorun karşısında hepsini unutuyorum😀
ben randevudan cikar cikmaz bi sonraki gorusme icin not almaya basliyorum 😀 dr a sormaya bi basliyoruz yarim saat geciyor sorular bitince yine sorunuz varsa sorabilirsiniz diyor garibim, umarim kinaye yapmiyordur 😀😀 tlf nuna not al en rahat ve unutmama garantili

Kızlar multivitaminlere kaçıncı hafta başlıyoruz birde doktorum aile hekimliğinde git gebelikte yapılan kan testleri var onları işte çok fazla dedi sizler yaptırdınız mi 8. Haftamdayim bugün tam
Özelde çok tutunca ben de asm de yaptırdım tahlilleri. Hemogram şeker tiroit değerleri, idrar tahlili ve toksoplazma rubella gibi viral hastalık geçmişine bakılıyor. Ben de geçen hafta yaptırdım

Back