- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.515
- 798
Minik bi kağıda yaz canım ben öyle yapıyorumSelam kızlar. Bugün kontrolüm var. Çok çok ama çok heyecanlıyım. Şu an aklımda bir sürü soru var ama doktorun karşısında hepsini unutuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Minik bi kağıda yaz canım ben öyle yapıyorumSelam kızlar. Bugün kontrolüm var. Çok çok ama çok heyecanlıyım. Şu an aklımda bir sürü soru var ama doktorun karşısında hepsini unutuyorum
Ben ençok demir ilacından Korkuyorum zaten mide bulantım çok fazla demir daha da arttırıyorDoktor geçen hafta verdi ama ben dün başladım. 10+2 yim canım.
Benimde Kontrolüm var gidince soracağım her şeyi unutuyorum güzel haberler alalım hayırlısıylaSelam kızlar. Bugün kontrolüm var. Çok çok ama çok heyecanlıyım. Şu an aklımda bir sürü soru var ama doktorun karşısında hepsini unutuyorum
ben de böyleyim çocuğum yok ama.. eşime anlatamıyorum halsizliğimi tansiyonumun düşük olduğunu kendi duydu doktordan ve kanımda enfeksiyon olduğunu.. eşin destek oluyorsa en azından psikolojik olarak rahat geçireceksinBen de bazen hiç yerimden kalkamıyorum tansiyonum düşüyor çok fazla yapacak çok işim var halbuki oturuyorum anca. Çocuklara sütlü gevrek koydum yiyorlar. Halim olmayınca yemek de hazırlayamadım.
ben bir tane vitamin kullaniyorum onun icinde de iyot, folik asik vb seyler var. multi vitamin in icerigi nasil? ne zaman baslaniyor? 9 tup kan vermistim bende 7. haftadayken onlari kastediyorsun galiba canim cunku bu kadar kan alinmamisti oncesinde. hastane sayfama girdigimde de birsuru tahlil sonucu vardi randevum haftaya sonuclarini dr o zaman aciklar buyuk ihtimal.Kızlar multivitaminlere kaçıncı hafta başlıyoruz birde doktorum aile hekimliğinde git gebelikte yapılan kan testleri var onları işte çok fazla dedi sizler yaptırdınız mi 8. Haftamdayim bugün tam
Neden inanmıyor mu sana anlamadım canımben de böyleyim çocuğum yok ama.. eşime anlatamıyorum halsizliğimi tansiyonumun düşük olduğunu kendi duydu doktordan ve kanımda enfeksiyon olduğunu.. eşin destek oluyorsa en azından psikolojik olarak rahat geçireceksin
Evet kuzum benden de istedi doktor aile hekimliğinde yaptır dedi oraya gideceğim ama malum kapalı bekleyecegiz 1 hafta daha 9.haftaya girmiş oluyorben bir tane vitamin kullaniyorum onun icinde de iyot, folik asik vb seyler var. multi vitamin in icerigi nasil? ne zaman baslaniyor? 9 tup kan vermistim bende 7. haftadayken onlari kastediyorsun galiba canim cunku bu kadar kan alinmamisti oncesinde. hastane sayfama girdigimde de birsuru tahlil sonucu vardi randevum haftaya sonuclarini dr o zaman aciklar buyuk ihtimal.
ben randevudan cikar cikmaz bi sonraki gorusme icin not almaya basliyorum dr a sormaya bi basliyoruz yarim saat geciyor sorular bitince yine sorunuz varsa sorabilirsiniz diyor garibim, umarim kinaye yapmiyordur tlf nuna not al en rahat ve unutmama garantiliSelam kızlar. Bugün kontrolüm var. Çok çok ama çok heyecanlıyım. Şu an aklımda bir sürü soru var ama doktorun karşısında hepsini unutuyorum
hafta ici neden kapali?Evet kuzum benden de istedi doktor aile hekimliğinde yaptır dedi oraya gideceğim ama malum kapalı bekleyecegiz 1 hafta daha 9.haftaya girmiş oluyor
Özelde çok tutunca ben de asm de yaptırdım tahlilleri. Hemogram şeker tiroit değerleri, idrar tahlili ve toksoplazma rubella gibi viral hastalık geçmişine bakılıyor. Ben de geçen hafta yaptırdımKızlar multivitaminlere kaçıncı hafta başlıyoruz birde doktorum aile hekimliğinde git gebelikte yapılan kan testleri var onları işte çok fazla dedi sizler yaptırdınız mi 8. Haftamdayim bugün tam
Kaç haftalıksınız:)Merhaba kızlar drdan geldim
dr kese iyi bebek iyi dedi ,, kıza benziyo ama kalp atımı çok hızlı erkekte olabilir dedi 25 temmuza nifty testi için gün aldık.folik asiti bıraktık multivitamine geçtik.
10+1 canm cinsiyete daha çok erken tabiKaç haftalıksınız:)
Aynen :) sağlıklı olsun da farketmez zaten değil mi :)10+1 canm cinsiyete daha çok erken tabi
Tabiki kaybettiğim yavrum erkekti neolursa başımın tacı sağlıklı olsunda tekAynen :) sağlıklı olsun da farketmez zaten değil mi :)
İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğiniziTabiki kaybettiğim yavrum erkekti neolursa başımın tacı sağlıklı olsunda tek
Ben 7+2 deyim .Arkadaşlar doktor randevunuz kaç haftada bir? Örneğin 14 haftalık olana kadar hangi aralıklarla gidiyorsunuz