2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bende de açken oluyor. Sorun şu ki saat başı açım midemde hazımsızlık sorunu olduğu için az yiyorum az yiyince de çabuk acıkıyorum

beni de şu mide kazınması bitiriyor kazınmak da değil de bir anda iliğim kemiğim çekilmiş gibi oluyorum sanki vücudum bomboş kalmış. acıkmak da değil. tarifsiz bir şey
Yaa bende yaşıyorum onu hatta dedim noluyor şekerim mi var. Öyle bir acıkıyorum ki sanki günlerdir yememişim o mide kazıntısı bıktırdı

beni de şu mide kazınması bitiriyor kazınmak da değil de bir anda iliğim kemiğim çekilmiş gibi oluyorum sanki vücudum bomboş kalmış. acıkmak da değil. tarifsiz bir şey
Bugün bir ara aniden bastiran bir açlık duygum oldu tansiyonum gidiyor sandim elim ayagim titredi ilaçlardan diye düşünmüştüm ya Allah'ım tam bir hamileyim

ben bilir kişi degilim ki olur olmaz diyemem canım benim. Satanlar sana ürünleri hakkında bilgi verdiyse icin rahat olsun, ben sadece sağlıklı beslenme icin tuketmiyorum ve yemiycem dedigim seyi ne canım çeker nede yerim. Esim benim yerimde olsaydi çoktan diyetini bozmuştu
Her sabah kahve çekirdeği öğütüp bir fincan kahve demler coconut yağıyla icerdim, içmezsem eksikliğini hissederdin. simdi ne iciyorum ne de canım istiyor. Bakalım 2.trimester de yeme alışkanlıklarımız nasıl olacak

Merhabalarrrr bu okuduklarimi okumam pek hos olmadin ben daha 6 ve 7. Haftada bulanti kusmalardan ne çektim anlatamam daha cooooooook yolum var demekki bu beni bir miktar üzer
Cokkkk geçmiş olsun canım hic öyle düşünme bu hamilelik ve belirtileri kisiden kisiye büyük değişiklik gösteriyor. 4 ay önce kız kardeşim doğum yaptı ilk 3 ay ne birsey yedi nede yataktan kalktı. Benim ise 3.ayda bulantım basladi, başlar başlamaz bulantı bilekliği aldım. Hic kusmadım ve her ögunde istediğimi yedim. Simdi 9.haftanın son gunleri Elh daha rahatım. Benim yaşadığım durum enteresan, midem bulanınca çok afedersin gegiriyorum ve o beni çok rahatlatıyor. Umarım kalıcı bir durum olmaz yoksa sosyal hayatıma son vermem gerekir

Son düzenleme:
Aksma yemegini 5 gibi fakan yedigimde 11 de yasiyorum ben de bunu midem cilginlarca kaziniyor ya 2 sefer boyle oldu artik 7 gibi yiycem

Merhaba 3 şubatta da ben bebeğimi bekliyorum 10 hafta 3 günlüğüm 25 temmuzda randevum var ve bende cook merak ediyorum insallah saglıklı hayırlı bir şekilde cinsiyetini de öğrenmek nasıp olur
Amin sağlıklı olsun en önemlisi cuma günü benim de randevum var sorucam doktora mutlaka çok heyecanlıyım Kız da olsa erkek de olsa fark etmez sadece merak ediyorum bilmek istiyorum zaten ilk çocuğum sağlıklı gelsin yeter bana inşallah tüm annelerimiz ve anne adaylarımız bebeklerine sağlıklı kavuşur Allah'ım

Yaa bende yaşıyorum onu hatta dedim noluyor şekerim mi var. Öyle bir acıkıyorum ki sanki günlerdir yememişim o mide kazıntısı bıktırdı

Bugün bir ara aniden bastiran bir açlık duygum oldu tansiyonum gidiyor sandim elim ayagim titredi ilaçlardan diye düşünmüştüm ya Allah'ım tam bir hamileyim

Aksma yemegini 5 gibi fakan yedigimde 11 de yasiyorum ben de bunu midem cilginlarca kaziniyor ya 2 sefer boyle oldu artik 7 gibi yiycem
şeker tansiyon falan mı dicektim ama hepimize aynı şey olduğuna göre demek ki normal bir şey ama çok fena tam şu an yaşıyorum bunu yiyecek bir şey bulayım desem o da yok. hayat enerjim çekildi

Ayy bide 99 demişler çok kötü oldu. Zaten doktor kesin kız yada kesin erkek demezse kimseyle paylaşmam ama erkekse erken belli olabilirmiş diye duydum bakalım nasipse belli olur. Yoksa yapacak bir şey yok artık evlilik yıldönümüz ile denk getirmek isterdim kısmet

şeker tansiyon falan mı dicektim ama hepimize aynı şey olduğuna göre demek ki normal bir şey ama çok fena tam şu an yaşıyorum bunu yiyecek bir şey bulayım desem o da yok. hayat enerjim çekildi
Bende aynen öyle evde ekmekte yemekte yok. Bi tane salatalık tuzladım yedim bi de patates haşlıyorum sabaha kadar idare eder herlde

Ayy çok şanslısınız ben bulantıdan ve mide yanmasından yediğim yemeğim tadını alamıyorum neredeyse! Bulantıyı bastırmak için yiyorum cnm zaten hiç bir şey çekmiyor eskiden bayıldığım yemekleri bile yemekten korkuyorum yağlı baharatlı ağır yemekler bulantıyı tetikliyor acayip kötü oluyorum ! Keşke bende insan gibi yiyebilsem yemek yemeyi özledim yemin ederim

Bende aynen öyle evde ekmekte yemekte yok. Bi tane salatalık tuzladım yedim bi de patates haşlıyorum sabaha kadar idare eder herlde
Bence kendini salatalığa alıştır şimdiden çok kilo almamaya çalış özellikle ilk aylarda kilo almamak çok önemli bazen elde olmuyor ama dikkat etmekte fayda var

Bence kendini salatalığa alıştır şimdiden çok kilo almamaya çalış özellikle ilk aylarda kilo almamak çok önemli bazen elde olmuyor ama dikkat etmekte fayda var
Deniyorum ama inan salatalığın idare etme süresi 15 dk falan açlık şekerim normal çıktı ama bi de tokluk mu baktırsam acaba ona bakmadılar sanırım

aynen öyle ben de şu an yaşıyorum ve akşamüstü yemiştim artık bir yemek düzeni lazım ama onu da yapamıyorum dengesiz gidiyor

yani yemek yiyorum dediysem çok sınırlı en sevdiğim yemeklerden tiksindim ben de en çok buna üzülüyorum. yemekten zevk aldığım şeyleri görmeye bile tahammülüm yok. genelde hep tost ve sandviç yiyebiliyorum onun da içinde en fazla peynir ve domates olabiliyor. ya da makarna. sadece karhonhidrat yani başka hiçbir şeyi midem almıyor

Deniyorum ama inan salatalığın idare etme süresi 15 dk falan açlık şekerim normal çıktı ama bi de tokluk mu baktırsam acaba ona bakmadılar sanırım
benim doktorum açlık şekerin biraz yüksek demişti. ama tabiki de sonradan unuttu gitti baktırmak lazım bence de

Beni de ekler misiniz? Tüp bebek sonucu Allah’ın izniyle ben de şubatta doğum bekliyorum. Cinsiyeti öğrenmek için heyecanla 12. Haftayı bekliyorum. Gerçi bu yolda o kadar eziyet çektim ki cinsiyeti bilmesem de olur.

Beni de ekler misiniz? Tüp bebek sonucu Allah’ın izniyle ben de şubatta doğum bekliyorum. Cinsiyeti öğrenmek için heyecanla 12. Haftayı bekliyorum. Gerçi bu yolda o kadar eziyet çektim ki cinsiyeti bilmesem de olur.
Hoşgeldin canım aynen bende senin gibiyim Baby Shower adeti var burda, cocugun cinsiyetine göre hediye getiriyorlar dogumdan sonra bebek ve anneyi çok rahatsız etmiyorlar. o olmasa İnan doğana kadar bilmesem de olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…