- 27 Ekim 2021
- 716
- 610
- 53
Amip antijen negatif geldi ama doktor yine de 5 gün antibiyotik kullandırdı tabi değişen bişey olmadı hala 7 8 bez bile ishal şeklinde geliyor ve yeşil
Hmm her türlü o antibiyotik kullanılıyor demek,bizimde sonuç değişmemiştiAmip antijen negatif geldi ama doktor yine de 5 gün antibiyotik kullandırdı tabi değişen bişey olmadı hala 7 8 bez bile ishal şeklinde geliyor ve yeşilprobiyotik kullanıyorum, süt ve süt ürünleri ile yumurta kestim kan yok ama ishal hala düzelmedi bekliyorum değişecek mi diye
Hepsi tam dolu değil ama o orta kısma bi yayılma oluyor minik az da değil yani, antibiyotik işini inan hiç anlamadım hayır kullanmayalım desem yanlış mı yapıyorum diye düşünüyor insan kullanıyorsun eee boşa ne anladım benHmm her türlü o antibiyotik kullanılıyor demek,bizimde sonuç değişmemişti7 8 bez dolu dolu mu oluyor yoksa leke şeklinde mi? Benim yavruşumunda çok sulu bide köpüklü bu sıralar günde 2 kez yapıyor 2 3 bezindede gazını cıkartırken kaçırdıkları oluyor.
Sakral gamze bizim kızda da var, burda da sormuştum hatta özeldeki doktoru usg çektirirsiniz demişti, usg için devlete gittik bu mu bunun için mi geldiniz özel hastaneden mi geliyorsunuz dedi oradaki doktor. Şükür usgde bi şeyde çıkmadı. Sizinde öyle bir durumdur kesin önemsiz olduğunu anlayıp panik yaptırmamışlardır. Yoksa doğduğundan her hastaneye gidişte genital bölge makat sürekli kontrol edilirKızlar benim kız 5 gündür kaka yapmadı sadece anne sütü ile besleniyor karnı yumuşak ama 5 günde uzun bir süre doktora götürsem mi diyorum bide sakral gamzesi olan var mı benim kızda var gibi geldi merak ettim nasıl oluyor ucu kapalı iki tane gözlüklü var
Çocuğum 3 aylık 60 ml içiyor. Kiloya göre hesaplanır bu.Evet yeni doğan 90 ml yazıyor tablosunda mamanın tam olarak öyle yazıyor ama dediğim gibi belki alerji mamaları farklıdır normal mamalardan bilemedim. Alttaki de normal Aptamil mama ölçüleri mesela
Kaç kg şuan ? 5600 bizim ki ben çok net bilmiyorum mama konusunu bir ay oldu başlayalı kesin bişey diyemem o yüzden ama dediğim gibi tablolara bakarak bir tık daha azını veriyorum 60 ml versem hayatta doymaz ortalığı ayağa kaldırır çünkü anne sütü içerken de 90 ml içiyordu. Senin ki doyuyorsa çok vermene gerek yok tabikide canım.Çocuğum 3 aylık 60 ml içiyor. Kiloya göre hesaplanır bu.
Bencede kesin öyledir cuma kontrolde sorcam devlet hastanesindeki doktoraSakral gamze bizim kızda da var, burda da sormuştum hatta özeldeki doktoru usg çektirirsiniz demişti, usg için devlete gittik bu mu bunun için mi geldiniz özel hastaneden mi geliyorsunuz dedi oradaki doktor. Şükür usgde bi şeyde çıkmadı. Sizinde öyle bir durumdur kesin önemsiz olduğunu anlayıp panik yaptırmamışlardır. Yoksa doğduğundan her hastaneye gidişte genital bölge makat sürekli kontrol edilir
Bir de Kilo başına kaç ölçek vermeliyiz mesela normaldeÇocuğum 3 aylık 60 ml içiyor. Kiloya göre hesaplanır bu.
İshal için bir de relactaz damlayı doktorunuza sorup kullanabilirsiniz biz de çok işe yaradı. Laktoz sindirimini kolaylaştırıyorAmip antijen negatif geldi ama doktor yine de 5 gün antibiyotik kullandırdı tabi değişen bişey olmadı hala 7 8 bez bile ishal şeklinde geliyor ve yeşilprobiyotik kullanıyorum, süt ve süt ürünleri ile yumurta kestim kan yok ama ishal hala düzelmedi bekliyorum değişecek mi diye
Gerçekten mi aslında bu olaylardan önce biogaia ile onu aynı anda kullanıyorduk sonra gaz sorunu bitti diye bırakmıştım teşekkür ederim tekrar sorup bir daha başlayayım olmadıİshal için bir de relactaz damlayı doktorunuza sorup kullanabilirsiniz biz de çok işe yaradı. Laktoz sindirimini kolaylaştırıyor
Bize de biogaia iyi gelmedi bence ishali artırdı relactaza başlayınca biogaiyayı bıraktım tabiki her bebek farklı ama bize iyi geldiğini düşünmüyorum kimisine ishal yapıyormuş zaten öyle okumuştum bı blogtaGerçekten mi aslında bu olaylardan önce biogaia ile onu aynı anda kullanıyorduk sonra gaz sorunu bitti diye bırakmıştım teşekkür ederim tekrar sorup bir daha başlayayım olmadı
Biz en başından beri ikisini de kullanınca hiç sorun yoktu gazlı bir bebekti sonra iki damlayı da bırakmıştım 2. Ayında bi hasta oldu antibiyotik kullandık ishal başladı onun için vermişti doktor tabi sadece antibiyotik yüzünden değilmiş alerji de etkiliymiş belki de bu zamana kadar relactaz kullandığımız için aslında sorun olmamış olabilir siz söyleyince mantıklı geldiBize de biogaia iyi gelmedi bence ishali artırdı relactaza başlayınca biogaiyayı bıraktım tabiki her bebek farklı ama bize iyi geldiğini düşünmüyorum kimisine ishal yapıyormuş zaten öyle okumuştum bı blogta
Diyete hemen cevap vermiyorlar sakın üzülme en az 15 gün diyor doktorlarHepsi tam dolu değil ama o orta kısma bi yayılma oluyor minik az da değil yani, antibiyotik işini inan hiç anlamadım hayır kullanmayalım desem yanlış mı yapıyorum diye düşünüyor insan kullanıyorsun eee boşa ne anladım benperşembe 4. Ay kontrolü var ne kadar kilo aldı çok merak ediyorum, kaç günde tepki verecek diyete onu da merak ediyorum insan hem diyet yapıp hem sonuç değişmeyince motivasyon olarak da düşüyor
Canım sütün tekrar gelebilir bence.Ben diyete başladım başlayalı zaten sütüm azaldı kızlar yavaş yavaş da bitti malesef bebeğim de alerji maması içtiği için biberona alışıp beni emmedi sağarak da 1 ay dayanabildi sütüm dün çok ağladım ama yapabileceğim hiç bir şey yok malesef ben anne sütü emmeden büyümüşüm bari çocuğum emsin istedim ama olmadı he bu noktaya gelene kadar kaynana tarafı bir ton şey söylediği için de zaten psikolojim bozulmuştu Allah bize sabır versin
Alerjiyle mi ugrayalim gazla mı ugraşalım kucakda uyuyan bebeyle mi ugraşalım sütun gelmesiyle mi ugraşalım diyetle mi ugraşalım doktor doktor gezmekle çare aramakla mi ugraşalım yoksa milletin cenesiyle mi ugraşalım kendi kendime acıyorum bazen
5600 ise 2 saatte bir 70 ml içebilir kiloya göre. 3 saatte bir veriyorsan da 105 ml içebilir.Kaç kg şuan ? 5600 bizim ki ben çok net bilmiyorum mama konusunu bir ay oldu başlayalı kesin bişey diyemem o yüzden ama dediğim gibi tablolara bakarak bir tık daha azını veriyorum 60 ml versem hayatta doymaz ortalığı ayağa kaldırır çünkü anne sütü içerken de 90 ml içiyordu. Senin ki doyuyorsa çok vermene gerek yok tabikide canım.
Kilo başı ölçek yok.Bir de Kilo başına kaç ölçek vermeliyiz mesela normalde
Kilo başı ölçek yok.Bir de Kilo başına kaç ölçek vermeliyiz mesela normalde
Online mı aldın eğitimi canımCanım sütün tekrar gelebilir bence.
Bebekte memeye tekrar döner üzülme bunun için özel danışmanlar var yardım alsan olmaz mı? Benimde sütüm çoktu o yüzden mastit oluyordum bende yardım aldım iyi ki de almışım şuan terbiye oldular 2 kez antibiyotik kullanmak zorunda kaldım.
Anne sütü çok kıymetli bebeğin içinKayınvaliden için söyleyecek çok şey varda Allah’a havale et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?