- 27 Ekim 2021
- 716
- 610
- 53
Online almadım bana çok yakındı, 35 yıllık deneyimli bir hemşireydi. Yüz yüze aldım ve sürekli telefonla görüştüm ama online de olabilir bir araştır istersen.Bana kadın doğum doktorum tavsiye etmişti elinden hiç bir bebek kurtulmaz dedi içine sinen birini bulamazsan mesajdan atarım sana iletişim bilgilerini.Online mı aldın eğitimi canım
Benimki gündüz 2,5 saatte bir yaklaşık , gece de sadece iki kere uyanıyor yaklaşık 4 bazen 5 saat aralıksız uyuyo ortalama 8 öğün yapıyor ben 90 bazen 100ml yapıyorum hemen hemen bilmeden doğru veriyormuşum o zaman teşekkür ediyorum öğrenmiş oldumKilo başı ölçek yok.
Hesaplamayı yazayım kilo çarpı 150 bölü öğün sayısı
3 saatte bir besleniyorsa 8e bölünecek
2 saatte bir besleniyorsa 12 ye
Ben diyete başladım başlayalı zaten sütüm azaldı kızlar yavaş yavaş da bitti malesef bebeğim de alerji maması içtiği için biberona alışıp beni emmedi sağarak da 1 ay dayanabildi sütüm dün çok ağladım ama yapabileceğim hiç bir şey yok malesef ben anne sütü emmeden büyümüşüm bari çocuğum emsin istedim ama olmadı he bu noktaya gelene kadar kaynana tarafı bir ton şey söylediği için de zaten psikolojim bozulmuştu Allah bize sabır versin
Alerjiyle mi ugrayalim gazla mı ugraşalım kucakda uyuyan bebeyle mi ugraşalım sütun gelmesiyle mi ugraşalım diyetle mi ugraşalım doktor doktor gezmekle çare aramakla mi ugraşalım yoksa milletin cenesiyle mi ugraşalım kendi kendime acıyorum bazen
Benim bebe sürekli kucakta olduğu için ben günde 3 kez filan sagabiliyodum zaten belki o yuzden bitmiştir 10 CC anca çıktı iki gun önce daha da sağmadım keşke vaktin olsa da iki saatte bir denesem ama kucağımdan bırakınca uyanıyor gündüzleri uyanınca da kucağımda hep zor bir süreç benim içinCanim sut hemen gitmiyormuş umidini kesme sagima devam et
Rabbim kolaylik versin kuzum gercekten bu surec guzel oldugu kadar yorucu da ama bu gunler de gececek belki de cok ozleyecegiz bu zamanlariniBenim bebe sürekli kucakta olduğu için ben günde 3 kez filan sagabiliyodum zaten belki o yuzden bitmiştir 10 CC anca çıktı iki gun önce daha da sağmadım keşke vaktin olsa da iki saatte bir denesem ama kucağımdan bırakınca uyanıyor gündüzleri uyanınca da kucağımda hep zor bir süreç benim için
Bir haftanın sonunda tekrar test istemişti doktor önce gizli kan pozitif çıkmıştı şimdi negatif gelmiş alerji olsa hep pozitif mi gelirdi acaba onu merak ettim ama bugün doktora gösteremedik sonuçları, yumurta süt olmayınca kahvaltı işi de o kadar zor ki birde böyle giderse bizim sütümüz de sıkıntıya girer diye korkuyorumDiyete hemen cevap vermiyorlar sakın üzülme en az 15 gün diyor doktorlar
Evet haklısın gerçekten motivasyon düşüyor. Ben şu an bitmiş durumdayım başka nelere alerjisi var diye düşünüyorum çünkü ilerleme yok sadece mukus azaldı baya. Yumurtayıda bıraktım ee etide bırakırsam ne yiyeceğimTestten başka çare kalmadı
Ben eczacıyım inanın firma ne fiyat diyorsa o fiyata satıyoruz mamaları. Ecza depolarından bize geliş maliyeti de malesef çok yüksek mamaların . Çoğu zaman mama satmasak mı bile diyorum bir kazancı olmadığı için çünkü raf ömürleri de kısa olup miadı geçiyor imhaya gidiyor ama nöbette istenirse kuzucuklar aç kalmasın diye bulunduruyorum yine de.Eczaneler devlet bir kısmını karşılıyor diye çok uçuk fiyatlara satiyor mamayı malesef ben internetten alıyorum normal mamalardan daha uyguna geliyor hatta bazen
Sizin için bir şey diyemem işini hakkıyla yapanlara Saygım sonsuz eşim koskoca Ankara'da bulamadı mamayı kaç tane eczane gezdi konuştuğu biri de hatta istersen 350 liraya getirtirim gibi bir şey söylemiş biz de netten 190 liraya bulduk aldık. Mamamarketi diye bir satıcıdan hatta. Arada bu kadar uçuk fark olunca arayıp da bulamayınca insan sitem etmiyor değil.Ben eczacıyım inanın firma ne fiyat diyorsa o fiyata satıyoruz mamaları. Ecza depolarından bize geliş maliyeti de malesef çok yüksek mamaların . Çoğu zaman mama satmasak mı bile diyorum bir kazancı olmadığı için çünkü raf ömürleri de kısa olup miadı geçiyor imhaya gidiyor ama nöbette istenirse kuzucuklar aç kalmasın diye bulunduruyorum yine de.
Senin mesajindan sonra düşündüm canım son çare bunu da denemedim dememek için bir de Eds yöntemini deneyeceğim bakalım netten sipariş verdim olursa olur olmazsa yapacak bir şey yok kabullendim artık.Canim sut hemen gitmiyormuş umidini kesme sagima devam et
AnladımSizin için bir şey diyemem işini hakkıyla yapanlara Saygım sonsuz eşim koskoca Ankara'da bulamadı mamayı kaç tane eczane gezdi konuştuğu biri de hatta istersen 350 liraya getirtirim gibi bir şey söylemiş biz de netten 190 liraya bulduk aldık. Mamamarketi diye bir satıcıdan hatta. Arada bu kadar uçuk fark olunca arayıp da bulamayınca insan sitem etmiyor değil.
İyi yapmissiniz bence insaAllah sutunuzun gelmesine fayda saglar. Ben dogum yaptigimda deprem gecesiydi travmadan mi korkudan mi normal dogum yaotigim halde 5 gun sutum gelmedi bebegim emerken kenardan şırıngayla mama verdim 5 gunun sonunda cok sukur geldi ama mamayla ugrasmak cok yorucu bence meme resmen Allahin bir lutfu hemen cikar bas memeyiSenin mesajindan sonra düşündüm canım son çare bunu da denemedim dememek için bir de Eds yöntemini deneyeceğim bakalım netten sipariş verdim olursa olur olmazsa yapacak bir şey yok kabullendim artık.
Mamamız normal mama değil zor bulunan alerji maması sıkıntımız da bu yüzden. İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Bol kazançlarınız olsun inşallahAnladımçok üzgünüm yaşadığınız durum için, dediğim gibi çok eczane bu söylediğim sebepten mama satmıyor , bende de hepsi yok tabi belli temel mamaları bulundurmaya çalışıyorum mümkün olduğunca. Ve evet benim de hastalarım bazen internetle aramızda fark olduğunu söylüyorlar onlara da diyorum “Biz faturalı ecza deposundan alıp firmanın belirlediği fiyata ( ki kar oranı hiç düşündüğünüz gibi değil ) satıyoruz . Bu fiyat da her eczanede aynıdır. İnternet ise alımı satımı hiç bilmediğimiz bir alan , eczanelerin internetten satışı yasak çünkü ” Neyse bu bizde mesleki bir dezenformasyon ve kanayan yara olduğu için eczane lafını görünce yazmak istedim bebeğinizin maması bol sağlığı hep yerinde olsun inşallah kuzucuğun
Çok doğru emzirirken o kadar rahattım ki şimdiki aklım olsa mamayı ben de öyle verirdim ama işte dış etkenlerin çenesi bende beyin bırakmadı maalesef. İnşallah işe yarar burdan bilgilendirme yapicam zaten süreci bakalımİyi yapmissiniz bence insaAllah sutunuzun gelmesine fayda saglar. Ben dogum yaptigimda deprem gecesiydi travmadan mi korkudan mi normal dogum yaotigim halde 5 gun sutum gelmedi bebegim emerken kenardan şırıngayla mama verdim 5 gunun sonunda cok sukur geldi ama mamayla ugrasmak cok yorucu bence meme resmen Allahin bir lutfu hemen cikar bas memeyi
Hiç bir fikrim yokBir haftanın sonunda tekrar test istemişti doktor önce gizli kan pozitif çıkmıştı şimdi negatif gelmiş alerji olsa hep pozitif mi gelirdi acaba onu merak ettim ama bugün doktora gösteremedik sonuçları, yumurta süt olmayınca kahvaltı işi de o kadar zor ki birde böyle giderse bizim sütümüz de sıkıntıya girer diye korkuyorum
Ya ne fırsatçılarEczaneler devlet bir kısmını karşılıyor diye çok uçuk fiyatlara satiyor mamayı malesef ben internetten alıyorum normal mamalardan daha uyguna geliyor hatta bazen
Bu ayın sonuna doğru randevumuz zaman uzadı babada. Dün çilek yemiştim çok huzursuz hiç uyumuyordu o mu etki etti bilmiyoruö bugün şüphelenip yemedim iyi gidiyor gün alerjik bir evladım olabilirCanım test yaptırmadık henüz doktorumuzla karar vereceğiz.
Bencede görüş sanada yazık diyet yeterince zor zaten boşa gitmesin.
Kesin alerji dedi aslında bir hafta olmuş biraz azalması lazımdı ishal durumu dedi ama azalmadı başka şeylere de mi alerjisi var bilmiyorum ama tavuk kesin bence çünkü dün de yedim ciddi oranda bugün arttıHiç bir fikrim yokKeşke öyle olsa. Doktora gittiniz mi bugün?
Bende sabahları kuru meyveli yulaf yiyorum badem sütü ile tırnaklarımda beyaz beyaz lekeler oldu kalsiyumsuzluktan.
Evlatlık alan annelerde bile süt gelebiliyormuş ya da sütü kesip dört beş ay sonra yeniden verince sütü gelen anneleri de duydum umutsuz olma canım. Bu süreç çok yıpratıcı ve dinlenmeye vaktin olmuyorsa da stresli geçiyor bunlarda etkiliyor haliyle bende bir türlü arttıramadım zaten artsa da oğlum eskisi gibi sürekli emmek istemiyorÇok doğru emzirirken o kadar rahattım ki şimdiki aklım olsa mamayı ben de öyle verirdim ama işte dış etkenlerin çenesi bende beyin bırakmadı maalesef. İnşallah işe yarar burdan bilgilendirme yapicam zaten süreci bakalım
Benim ki antibiyotiği bile şapur şupur yalıyor mamanın tadını bilemem ama kokusu iğğğrenççç midesiz kızYa ne fırsatçılarinternetten böyle şeyler almaya korkuyorum bende. Bir de tatları kötü diyorlar şekersiz diye. Nasıl senin bebeğin seviyor mu ?
Herşeye ve herkese rağmen bir kere daha şansımı deneyeceğim bakalımEvlatlık alan annelerde bile süt gelebiliyormuş ya da sütü kesip dört beş ay sonra yeniden verince sütü gelen anneleri de duydum umutsuz olma canım. Bu süreç çok yıpratıcı ve dinlenmeye vaktin olmuyorsa da stresli geçiyor bunlarda etkiliyor haliyle bende bir türlü arttıramadım zaten artsa da oğlum eskisi gibi sürekli emmek istemiyorbirazda kendi tercihleri ama bir damlası bile şifayken elinden geleni yapman çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?