2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Benim de bebiş böyle ben ilk uyandırınca emziriyorum ama öyle yarım saat tutmuyorum memede biliyorum 1st en az uyanık kalacak 1st kadar sonra biraz daha emzirip yatırıyorum kendimce böyle çözüm buldum en azından 3st uyuyunca içim rahat ediyor

Kızlar kalça usg ve göz muayenesine ne zaman gittiniz? bizim listede kalça 1.ay göz 2.ay yazıyor

Çok mantıklı bende buna dikkat edeyim.
Şu anda ıkınmaktan uykuya geçemiyor

Kızlar kalça usg ve göz muayenesine ne zaman gittiniz? bizim listede kalça 1.ay göz 2.ay yazıyor
Kırkı dolsun isteniyor kalça usg için. Tam kırkıncı gününe randevu aldırdı bizim doktor. Göz için bizimde 2.ay yazıyor

Kilo alımı iyiyse sarılık falan yoksa bence uyandırna

3 aylık olana kadar gece uyanıp emmesinde fayda var sonrasında bırak uyusun. Kimi doktor uyandırmayın diyor şuan bile kimi de 2 saatte bir emzirmeye devam diyor değişiyor yani

Kızlar napiyosunuz arkadaşlarımız gelmiş yavaştan şükür. Ben çok bakamıyorum nete bebeğim çok aşırı gazlı ve süt alerjisi çıktı bütün gün ayaktayım bı gece rahatım. Çok zor zamanlar geçiriyorum gerçekten tabi Allah beterinden korusun ama bebiş sürekli ağlıyor yüreğim dayanmıyor. Sizler ne durumdasınız

3 aylık olana kadar gece uyanıp emmesinde fayda var sonrasında bırak uyusun. Kimi doktor uyandırmayın diyor şuan bile kimi de 2 saatte bir emzirmeye devam diyor değişiyor yani
Dün gece emsin dihe okadar uğraştım ki uyanmasına rağmen emmedi ben ağladım o etrafa gülücükler saçtı. Deli oldum
Çocuğu hasta ettim yaa
Geçmiş olsun canım
Burnunu ne sıklıkla temizliyorsunuz kızlar?
Günde bir kere yapıyorum bazen hiç yapmıyorum. Çok aşırı zorlanmadıkça yapılmamasının daha uygun olduğunu dinlemiştim bi doktordan

Çişe gitmeye vaktim yok desem yalan olmaz

Belirtileri ney alerjinin benimkide çok gazlı bende annem olmasa kesin kafayı yerdim uykusuzluktan Allah hepimizin yardımcısı olsun

Belirtileri ney alerjinin benimkide çok gazlı bende annem olmasa kesin kafayı yerdim uykusuzluktan Allah hepimizin yardımcısı olsun
Vallahi çok zor annem gitmişti geri çağırdım yanıma psikolojim bozuldu artık çünkü belirti olarak çok ağlıyor hep huzursuz uyanık olduğu zamanlar genelde ağlıyor gaz sancısı çekiyor çok kaka yapıyordu bir de kakasında mercimek tanesi kadar küçük kan gördüm herkes göremezdi belki dikkat etmez ama ben inceliyorum hep kakasını görünce direk doktora gittim gaita testi verdik kan doğrulandı. Kan tahlili de yaptılar değerlerine filan baktı doktor. Süt alerjisi bu dedi bana diyet verdiler. Ama çocuk durmuyor relactaz diye bir damla kullanıyorum süt alerjisi olan bebeklere özellikle veriyorlarmış laktaz enzimini sağlıyor her emzirmede veriliyor. Onu kullanmaya başlayınca kakası düzene girdi daha da kan görmedim ama yine de gaz devam ediyor ağlamalar devam ediyor inşallah bu günler geçer gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…