- 21 Ağustos 2020
- 464
- 489
- 53
Benim de bebiş böyle ben ilk uyandırınca emziriyorum ama öyle yarım saat tutmuyorum memede biliyorum 1st en az uyanık kalacak 1st kadar sonra biraz daha emzirip yatırıyorum kendimce böyle çözüm buldum en azından 3st uyuyunca içim rahat ediyorŞöyle son sayfaları bi okudum da hepimiz aynı şeylerden muzdaribizyatağına geçince uyanan, sürekli ıkınan bebekler sanırım atak haftası sorunları bunlar oluyor.
Kızlar uykuya geçişte zorlanan bebekleriniz tam daldıktan sonra ne kadar uyuyor?
Altı temiz ve karnı tokken gazı da çıkmış olunca hemen dalsın istiyorum dalamıyor bi saat falan. Ondan sonra dalınca da 3 saat falan uyuyor bıraksam. Böyle olunca iki öğün arası 4 saate çıkıyor. Bu kez de karnı acıkıyor diye ben uyandırıp emzirmeye çalışıyorum 3 saat dolmasına yakın. Çocuğun en derin uykusunun içine ediyorum.
Nasıl yapmalı siz neler yapıyorsunuz
İnşallahhBenimki birinci ay aşısı da bile 1 gün full uyudu insallah bişey olmaz yavrularımıza
Çok mantıklı bende buna dikkat edeyim.Benim de bebiş böyle ben ilk uyandırınca emziriyorum ama öyle yarım saat tutmuyorum memede biliyorum 1st en az uyanık kalacak 1st kadar sonra biraz daha emzirip yatırıyorum kendimce böyle çözüm buldum en azından 3st uyuyunca içim rahat ediyor
Kırkı dolsun isteniyor kalça usg için. Tam kırkıncı gününe randevu aldırdı bizim doktor. Göz için bizimde 2.ay yazıyorKızlar kalça usg ve göz muayenesine ne zaman gittiniz? bizim listede kalça 1.ay göz 2.ay yazıyor
Bizim 1. Ay kontrolünde yapıldı kalça usgsiÇok mantıklı bende buna dikkat edeyim.
Şu anda ıkınmaktan uykuya geçemiyor
Kırkı dolsun isteniyor kalça usg için. Tam kırkıncı gününe randevu aldırdı bizim doktor. Göz için bizimde 2.ay yazıyor
Kilo alımı iyiyse sarılık falan yoksa bence uyandırnaŞöyle son sayfaları bi okudum da hepimiz aynı şeylerden muzdaribizyatağına geçince uyanan, sürekli ıkınan bebekler sanırım atak haftası sorunları bunlar oluyor.
Kızlar uykuya geçişte zorlanan bebekleriniz tam daldıktan sonra ne kadar uyuyor?
Altı temiz ve karnı tokken gazı da çıkmış olunca hemen dalsın istiyorum dalamıyor bi saat falan. Ondan sonra dalınca da 3 saat falan uyuyor bıraksam. Böyle olunca iki öğün arası 4 saate çıkıyor. Bu kez de karnı acıkıyor diye ben uyandırıp emzirmeye çalışıyorum 3 saat dolmasına yakın. Çocuğun en derin uykusunun içine ediyorum.
Bir aylıkken yaptırdım kalça ultrasonu..göz için de bir aylık olunca dediler ona da baktırdımKızlar kalça usg ve göz muayenesine ne zaman gittiniz? bizim listede kalça 1.ay göz 2.ay yazıyor
3 aylık olana kadar gece uyanıp emmesinde fayda var sonrasında bırak uyusun. Kimi doktor uyandırmayın diyor şuan bile kimi de 2 saatte bir emzirmeye devam diyor değişiyor yaniŞöyle son sayfaları bi okudum da hepimiz aynı şeylerden muzdaribizyatağına geçince uyanan, sürekli ıkınan bebekler sanırım atak haftası sorunları bunlar oluyor.
Hayırdır geçmiş olsun canımÇocuğu hasta ettim yaa
Önce sesi kısıldı bağırmaktan sanmıştım şimdi nezle gibiHayırdır geçmiş olsun canım
Benimkide öyle sürekli burnu dolu bence havalardan bahar geldi yavaş yavaş polenler çıkıyorÖnce sesi kısıldı bağırmaktan sanmıştım şimdi nezle gibi
Bize dr burnu sürekli temizlemeye çalışmayın hele hiç çekmeyin yapıyı bozmayın demişti ılık duş bol emzirme ile geçer inşallahÖnce sesi kısıldı bağırmaktan sanmıştım şimdi nezle gibi
Gunde 1 kere temizliyorumBurnunu ne sıklıkla temizliyorsunuz kızlar?
Dün gece emsin dihe okadar uğraştım ki uyanmasına rağmen emmedi ben ağladım o etrafa gülücükler saçtı. Deli oldum3 aylık olana kadar gece uyanıp emmesinde fayda var sonrasında bırak uyusun. Kimi doktor uyandırmayın diyor şuan bile kimi de 2 saatte bir emzirmeye devam diyor değişiyor yani
Geçmiş olsun canımÇocuğu hasta ettim yaa
Günde bir kere yapıyorum bazen hiç yapmıyorum. Çok aşırı zorlanmadıkça yapılmamasının daha uygun olduğunu dinlemiştim bi doktordanBurnunu ne sıklıkla temizliyorsunuz kızlar?
Çişe gitmeye vaktim yok desem yalan olmazKızlar napiyosunuz arkadaşlarımız gelmiş yavaştan şükür. Ben çok bakamıyorum nete bebeğim çok aşırı gazlı ve süt alerjisi çıktı bütün gün ayaktayım bı gece rahatım. Çok zor zamanlar geçiriyorum gerçekten tabi Allah beterinden korusun ama bebiş sürekli ağlıyor yüreğim dayanmıyor. Sizler ne durumdasınız
Belirtileri ney alerjinin benimkide çok gazlı bende annem olmasa kesin kafayı yerdim uykusuzluktan Allah hepimizin yardımcısı olsunKızlar napiyosunuz arkadaşlarımız gelmiş yavaştan şükür. Ben çok bakamıyorum nete bebeğim çok aşırı gazlı ve süt alerjisi çıktı bütün gün ayaktayım bı gece rahatım. Çok zor zamanlar geçiriyorum gerçekten tabi Allah beterinden korusun ama bebiş sürekli ağlıyor yüreğim dayanmıyor. Sizler ne durumdasınız
Vallahi çok zor annem gitmişti geri çağırdım yanıma psikolojim bozuldu artık çünkü belirti olarak çok ağlıyor hep huzursuz uyanık olduğu zamanlar genelde ağlıyor gaz sancısı çekiyor çok kaka yapıyordu bir de kakasında mercimek tanesi kadar küçük kan gördüm herkes göremezdi belki dikkat etmez ama ben inceliyorum hep kakasını görünce direk doktora gittim gaita testi verdik kan doğrulandı. Kan tahlili de yaptılar değerlerine filan baktı doktor. Süt alerjisi bu dedi bana diyet verdiler. Ama çocuk durmuyor relactaz diye bir damla kullanıyorum süt alerjisi olan bebeklere özellikle veriyorlarmış laktaz enzimini sağlıyor her emzirmede veriliyor. Onu kullanmaya başlayınca kakası düzene girdi daha da kan görmedim ama yine de gaz devam ediyor ağlamalar devam ediyor inşallah bu günler geçer giderBelirtileri ney alerjinin benimkide çok gazlı bende annem olmasa kesin kafayı yerdim uykusuzluktan Allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?