2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Gecmis olsun canim kolik mi gazli mi yavrun? Az kaldi insaAllah 3 aydan sonra duzene girecekler

Kakasını bende inceliyorum ama kan yok gaz çok gürültülü kaka yapıyor bide yüzünde isilik gibi birşeyler çıkıp geçiyor doktor normal dedi ondan sordum sana belirtilerini çok geçmiş olsun anneler iyi ki var

Benim bebelerin ikisi de kolik canım ne gece ne gündüz kalmadı içmeden sarhoş gibiyim

Merhaba. Geçmiş olsun. Plasentada kanama alanları var demişsiniz bende de var ön kısmında 17. Haftadan beri geçmedi şuan 31+2 olduk. Ben günde 3 kez progestan kullanıyorum vajinal kanamam olmadı hiç. Evde yemeğimi bulaşığımı yıkıyorum lavaboya gidiyorum vs o kadar. Doktorunuz ne gibi önlemler aldı, kanama alanlarıyla ilgili nasıl bilgi verdi? Malum doktordan doktora fark edebiliyor. Bende tedirginim açıkçası kanama alanları farklı bi durum yaratır bebek riske girer mi diye

Gecmis olsun canim kolik mi gazli mi yavrun? Az kaldi insaAllah 3 aydan sonra duzene girecekler
Çok gazlı bana kalirsa kolik süt alerjisi de iki kat gaz yapıyormuş doktor öyle söyledi yapabileceğiniz hiç bir şey yok pışpışlıcaksnız dedi çocuk sürekli ağlıyor uyanık olduğu zamanlar artık ne fiziken psikolojikmen halim kalmadı

Benimkinin de yüzü birden bire isilik gibi oldu doktor normal demişti ama diyetten ve damladan sonra düzeldi bence bizimkisi alerjikti bilemiyorum. Çok gürültülü gaz ve kakayla başladı sonra kakada mercimek tanesi kadar küçük kan gördüm ama bazen kakada gizli kan oluyormuş göremeyebilirsin . Tabi yine Allah korusun hiç bir bebeğe uğramasın hiç bir hastalık inşallah bütün bebekler huzurla sağlıkla büyüsün

Amin sağlıkla büyüsünler bende isilik olduğundan emin oldum çok sıcak olunca artıyor kaka normale döndü sesiz sedasız yapıyor artık gazını kendi çıkarıyor biraz olsun düzene girdi çok şükür

Merhaba kızlar, normal doğum sonrası kanamanız ne kadar sürdü? Benim 1 ayı geçti hala oluyor ve arada o bölgede acı/ağrı oluyor bazı günler. Kanamam da tam bitti derken bugün tekrar hafif kanama başladı az miktarda. Biraz endişelendim doktora da daha gitmedim 40ımı bekliyorum. Benzer durum yaşayan var mı

Ben dogum yapali 48 gun oldu leke bitmeden 44. Gunumde tekrar regl oldum degisik biseyler yasiyoruz bakalim duzelecez amabende agri aci yok sukur dikisim cok mu kuzu? 40 in cikinca kontrole gitmen gerekiyo o zaman sikayetlerini soyle dikislere fakan bakilacak rahme bakilacak

Geçmiş olsun canımm. Epizyotomi yapıldı bana o yüzden orda birkaç dikiş var onun dışında görünürde bir şey de yok. 40ım çıkmadan regl oldum herhalde ben de yani başka açıklama da bulamadım durumuma bebiş baya hareketli beni çok yorduğu günler oluyo çok yorulduğumda ağrım oluyo sanki denk geliyo. 40ımı bekliyip doktora gideyim bakalım ne diyecek

Annecikler size bişey söylim de gülün benim ikizler var biliyorsunuz annem ramazan dinlensin diye eve göndermiştim bu yüzden 2 gündür hiç uyumadım sayılırdı dün gece sabaha karşı sızmışım hatta çocuğun birisi bağırmış onu diğer yatağa almışım farkında bile değilim öldüm gibi bişey oldu heralde rüya görüyodum altıma işemişim

Benim 2 ay oldu sezeryan hala kanama bitmedi doktora da gitmeye vakit yok geçer diye bekliyorum bakalım

Canım koliğe nurse harvay şurup bi de biogaia iyi geldi benimkiler zart zart ossurmaya başladılar bu kadar işe yarayacağını tahmin etmiyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…