- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Gecmis olsun canim kolik mi gazli mi yavrun? Az kaldi insaAllah 3 aydan sonra duzene gireceklerVallahi çok zor annem gitmişti geri çağırdım yanıma psikolojim bozuldu artık çünkü belirti olarak çok ağlıyor hep huzursuz uyanık olduğu zamanlar genelde ağlıyor gaz sancısı çekiyor çok kaka yapıyordu bir de kakasında mercimek tanesi kadar küçük kan gördüm herkes göremezdi belki dikkat etmez ama ben inceliyorum hep kakasını görünce direk doktora gittim gaita testi verdik kan doğrulandı. Kan tahlili de yaptılar değerlerine filan baktı doktor. Süt alerjisi bu dedi bana diyet verdiler. Ama çocuk durmuyor relactaz diye bir damla kullanıyorum süt alerjisi olan bebeklere özellikle veriyorlarmış laktaz enzimini sağlıyor her emzirmede veriliyor. Onu kullanmaya başlayınca kakası düzene girdi daha da kan görmedim ama yine de gaz devam ediyor ağlamalar devam ediyor inşallah bu günler geçer gider
Kakasını bende inceliyorum ama kan yok gaz çok gürültülü kaka yapıyor bide yüzünde isilik gibi birşeyler çıkıp geçiyor doktor normal dedi ondan sordum sana belirtilerini çok geçmiş olsun anneler iyi ki varVallahi çok zor annem gitmişti geri çağırdım yanıma psikolojim bozuldu artık çünkü belirti olarak çok ağlıyor hep huzursuz uyanık olduğu zamanlar genelde ağlıyor gaz sancısı çekiyor çok kaka yapıyordu bir de kakasında mercimek tanesi kadar küçük kan gördüm herkes göremezdi belki dikkat etmez ama ben inceliyorum hep kakasını görünce direk doktora gittim gaita testi verdik kan doğrulandı. Kan tahlili de yaptılar değerlerine filan baktı doktor. Süt alerjisi bu dedi bana diyet verdiler. Ama çocuk durmuyor relactaz diye bir damla kullanıyorum süt alerjisi olan bebeklere özellikle veriyorlarmış laktaz enzimini sağlıyor her emzirmede veriliyor. Onu kullanmaya başlayınca kakası düzene girdi daha da kan görmedim ama yine de gaz devam ediyor ağlamalar devam ediyor inşallah bu günler geçer gider
Benim bebelerin ikisi de kolik canım ne gece ne gündüz kalmadı içmeden sarhoş gibiyimKızlar napiyosunuz arkadaşlarımız gelmiş yavaştan şükür. Ben çok bakamıyorum nete bebeğim çok aşırı gazlı ve süt alerjisi çıktı bütün gün ayaktayım bı gece rahatım. Çok zor zamanlar geçiriyorum gerçekten tabi Allah beterinden korusun ama bebiş sürekli ağlıyor yüreğim dayanmıyor. Sizler ne durumdasınız
Merhaba. Geçmiş olsun. Plasentada kanama alanları var demişsiniz bende de var ön kısmında 17. Haftadan beri geçmedi şuan 31+2 olduk. Ben günde 3 kez progestan kullanıyorum vajinal kanamam olmadı hiç. Evde yemeğimi bulaşığımı yıkıyorum lavaboya gidiyorum vs o kadar. Doktorunuz ne gibi önlemler aldı, kanama alanlarıyla ilgili nasıl bilgi verdi? Malum doktordan doktora fark edebiliyor. Bende tedirginim açıkçası kanama alanları farklı bi durum yaratır bebek riske girer mi diyeArkadaşlar magnezyum falan doktorunuz mu veriyor kendiniz mi kullanıyorsunuz ? Valla ileri yaş hamileliği olduğu halde böyle şeyler veren olmadı Mesela iki kez idrar tahlilinde lökosit yüksek çıktı antibiyotik bile kullanmadım İdrar kültürüm temiz çıktı İleri yaş eklampsi riskini arttırdığı ve ilk gebelik 10 yıldan fazla olduğu için aspirin başlanmıştı Onu bile İstanbul daki perinatoloji hocası kesti (plasentada kanama alanları vardı) Alanında uzman 3 farklı hocaya farklı zamanlarda farklı nedenlerle gittin bebeğin ölçümlerinin geriliğini hiç önemsemediler Ha ben anne olarak kafaya takıp evham yapıyorum o ayrı 2-3 hafta önce lekelenmem oldu alltan muayene etti doktorum onda da gayet rahattı sıkıntı olmaz dedi Acilde bakan asistanlar dışında hiç beni endişelendiren olmadı Biri gelişme geriliğinden öbürü üst karın ağrımdan preeklampsiden şüphelendi Tabi ben de gittiğim hocalara çok güvendim Biri Recep Has öbürü Eray Çalışkan Diğeri de Hasan Terzi 10 küsur tane myomu bir yıl önce sorunsuz bir şekilde çıkardı sayesinde tekrar hamile kalabildim Ameliyatları çok yoğun olmasına rağmen sezeryanımı kendisinin yapmasını rica ettim plasentada yapışıklık ve kanama riski olunca şimdi ona gidiyorum sadece
Gunde 1 kere temizliyorum
Bende hergün yapmıyorum tıkandıkça yapıyorum zaten 2 günde 1 yapmış oluyorum böylelikleGünde bir kere yapıyorum bazen hiç yapmıyorum. Çok aşırı zorlanmadıkça yapılmamasının daha uygun olduğunu dinlemiştim bi doktordan
Çok gazlı bana kalirsa kolik süt alerjisi de iki kat gaz yapıyormuş doktor öyle söyledi yapabileceğiniz hiç bir şey yok pışpışlıcaksnız dedi çocuk sürekli ağlıyor uyanık olduğu zamanlar artık ne fiziken psikolojikmen halim kalmadıGecmis olsun canim kolik mi gazli mi yavrun? Az kaldi insaAllah 3 aydan sonra duzene girecekler
Allak kolaylık versin çok zorBenim bebelerin ikisi de kolik canım ne gece ne gündüz kalmadı içmeden sarhoş gibiyim
Benimkinin de yüzü birden bire isilik gibi oldu doktor normal demişti ama diyetten ve damladan sonra düzeldi bence bizimkisi alerjikti bilemiyorum. Çok gürültülü gaz ve kakayla başladı sonra kakada mercimek tanesi kadar küçük kan gördüm ama bazen kakada gizli kan oluyormuş göremeyebilirsin . Tabi yine Allah korusun hiç bir bebeğe uğramasın hiç bir hastalık inşallah bütün bebekler huzurla sağlıkla büyüsünKakasını bende inceliyorum ama kan yok gaz çok gürültülü kaka yapıyor bide yüzünde isilik gibi birşeyler çıkıp geçiyor doktor normal dedi ondan sordum sana belirtilerini çok geçmiş olsun anneler iyi ki var
Az kaldi biraz daha sabir kuzumÇok gazlı bana kalirsa kolik süt alerjisi de iki kat gaz yapıyormuş doktor öyle söyledi yapabileceğiniz hiç bir şey yok pışpışlıcaksnız dedi çocuk sürekli ağlıyor uyanık olduğu zamanlar artık ne fiziken psikolojikmen halim kalmadı
Amin sağlıkla büyüsünlerBenimkinin de yüzü birden bire isilik gibi oldu doktor normal demişti ama diyetten ve damladan sonra düzeldi bence bizimkisi alerjikti bilemiyorum. Çok gürültülü gaz ve kakayla başladı sonra kakada mercimek tanesi kadar küçük kan gördüm ama bazen kakada gizli kan oluyormuş göremeyebilirsin . Tabi yine Allah korusun hiç bir bebeğe uğramasın hiç bir hastalık inşallah bütün bebekler huzurla sağlıkla büyüsün
Ben dogum yapali 48 gun oldu leke bitmeden 44. Gunumde tekrar regl oldum degisik biseyler yasiyoruz bakalim duzelecez amaMerhaba kızlar, normal doğum sonrası kanamanız ne kadar sürdü? Benim 1 ayı geçti hala oluyor ve arada o bölgede acı/ağrı oluyor bazı günler. Kanamam da tam bitti derken bugün tekrar hafif kanama başladı az miktarda. Biraz endişelendim doktora da daha gitmedim 40ımı bekliyorum. Benzer durum yaşayan var mı
Geçmiş olsun canımm. Epizyotomi yapıldı bana o yüzden orda birkaç dikiş var onun dışında görünürde bir şey de yok. 40ım çıkmadan regl oldum herhalde ben de yani başka açıklama da bulamadım durumumaBen dogum yapali 48 gun oldu leke bitmeden 44. Gunumde tekrar regl oldum degisik biseyler yasiyoruz bakalim duzelecez amabende agri aci yok sukur dikisim cok mu kuzu? 40 in cikinca kontrole gitmen gerekiyo o zaman sikayetlerini soyle dikislere fakan bakilacak rahme bakilacak
Benim 2 ay oldu sezeryan hala kanama bitmedi doktora da gitmeye vakit yok geçer diye bekliyorum bakalımMerhaba kızlar, normal doğum sonrası kanamanız ne kadar sürdü? Benim 1 ayı geçti hala oluyor ve arada o bölgede acı/ağrı oluyor bazı günler. Kanamam da tam bitti derken bugün tekrar hafif kanama başladı az miktarda. Biraz endişelendim doktora da daha gitmedim 40ımı bekliyorum. Benzer durum yaşayan var mı
Canım koliğe nurse harvay şurup bi de biogaia iyi geldi benimkiler zart zart ossurmaya başladılar bu kadar işe yarayacağını tahmin etmiyodumÇok gazlı bana kalirsa kolik süt alerjisi de iki kat gaz yapıyormuş doktor öyle söyledi yapabileceğiniz hiç bir şey yok pışpışlıcaksnız dedi çocuk sürekli ağlıyor uyanık olduğu zamanlar artık ne fiziken psikolojikmen halim kalmadı
40ın dolunca kanama bitmezse mutlaka doktora gidim diyorlar canım istersen bi zaman ayır ben de endişeliyim açıkçasıBenim 2 ay oldu sezeryan hala kanama bitmedi doktora da gitmeye vakit yok geçer diye bekliyorum bakalım
Hadi ya inşallah bişey çıkmaz Allahım bana bişey olmasın40ın dolunca kanama bitmezse mutlaka doktora gidim diyorlar canım istersen bi zaman ayır ben de endişeliyim açıkçası
Maşallah darısı bizeAmin sağlıkla büyüsünlerbende isilik olduğundan emin oldum çok sıcak olunca artıyor kaka normale döndü sesiz sedasız yapıyor artık gazını kendi çıkarıyor biraz olsun düzene girdi çok şükür
Biiogaia kullandık hiç bit erkisi olmadı ama birde harvay bilmiyorum canım denemedimCanım koliğe nurse harvay şurup bi de biogaia iyi geldi benimkiler zart zart ossurmaya başladılar bu kadar işe yarayacağını tahmin etmiyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?