2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Benim gibi bebeği kucakta yada ana kucağında uyuyan var mı reflü yatağına yada düz yatağa yatınca çok ıkınıyor ve uyuyamıyor ama kucağımda ve ana kucağında çok nadir ıkınıyor ve uyuyor süreklide yatırmak istemiyorum ana kucağında şu gaz sorunu bitse diyorum belki iyi olur bide atak haftaları varmış vay halimize vay

Benimki de öyle, omuzda yüz üstü yatarken sancısı hafifliyor kucağımda derin uykuya geçince yatırıyorum reflü yatağına.

Aynı biz yahu dakka durmuyor evde tuvalete zor gidiyorum
Bazen uyuduğu da oluyor ama özellikle gündüz hep yanında olmamı istiyor
Bizimde burnumuz tıkanıyor
Fizyolojik serum da fayda etmiyor
Netten hava nemlendiricisi aldım dün geldi hatta tavsiye ederim. Mesela bizimki de ıkınıyor
Gaz dan kakasını 2.3 günde bir bazen daha uzun sürüyor yapması hem mama hem anne sütü veriyorum

Hırıltı ıkınma derken dertlerim bitmiyor kızlar beni bi siz anlarsınız etrafımdakiler çok evhamlısından başka bi şey demiyor bebişim doğduğunda ağladı ama çatallı bi sesti benim dikkatimi çekti, topuk kanı vs alınırken ağlıyor ama evde derdi olunca ıkınıyor sıkılıyor ağlamaya çalışıyor da ağlayamıyor gibi geliyor bide sanki sesi boğuk gibi. Var mı başına gelen?

Az önce annemle konuştuk aç Olsun ıkınıyor gazı olsun ıkınıyor herşeyi ıkınarak anlatmaya çalışıyor benimkininde sesi az çıkıyor gibi öyle ağlamıyor ama ağladığındada sesi bayağı çıkıyor yani yalnız değilsin

Kızlar nasıl gidiyor annelik. Bebekleriniz büyüdü mü kiloları nasıl. Size gülmeye başladılar mı?

karakteristik heralde bugün 1.ay aşısında baya ağlafı mesela evde ıkınıyor

Hepimiz bunu için burdayız ateş yapıyormuş sanırım 2ay aşısı bide 3gğn duş alınmıyormuş ondan sonra duş alıp götürün, aklınızda olsun
Benimki birinci ay aşısı da bile 1 gün full uyudu insallah bişey olmaz yavrularımıza

Şöyle son sayfaları bi okudum da hepimiz aynı şeylerden muzdaribiz yatağına geçince uyanan, sürekli ıkınan bebekler sanırım atak haftası sorunları bunlar oluyor.

Kızlar uykuya geçişte zorlanan bebekleriniz tam daldıktan sonra ne kadar uyuyor?
Altı temiz ve karnı tokken gazı da çıkmış olunca hemen dalsın istiyorum dalamıyor bi saat falan. Ondan sonra dalınca da 3 saat falan uyuyor bıraksam. Böyle olunca iki öğün arası 4 saate çıkıyor. Bu kez de karnı acıkıyor diye ben uyandırıp emzirmeye çalışıyorum 3 saat dolmasına yakın. Çocuğun en derin uykusunun içine ediyorum.
Nasıl yapmalı siz neler yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…