Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki de öyle, omuzda yüz üstü yatarken sancısı hafifliyor kucağımda derin uykuya geçince yatırıyorum reflü yatağına.Benim gibi bebeği kucakta yada ana kucağında uyuyan var mı reflü yatağına yada düz yatağa yatınca çok ıkınıyor ve uyuyamıyor ama kucağımda ve ana kucağında çok nadir ıkınıyor ve uyuyor süreklide yatırmak istemiyorum ana kucağında şu gaz sorunu bitse diyorum belki iyi olur bide atak haftaları varmış vay halimize vay
Sen nasilsin kuzum bebisin nasilSelam kızlar nasılsınız. Siz gittikten sonra çok üzüldüm. Kazen e yazdım yakında döneceğinizi biliyordum. Çok şükür
Aynı biz yahu dakka durmuyor evde tuvalete zor gidiyorumKızlar benim bebe memede uyuyakalıp doyunca kendini geri atıyor kucağımda uyuyor ama yatağına koyunca 3 dk içinde uyanıyor. Uyanınca da meme istiyor, çıkamıyorum bu döngüden. Doysa da doymasa da yatağına koyunca uyanıyor, farklı yataklara koysak da uyanıyor. Bebesi böyle olan var mı sebebi ne olabilir? Uykusunu hiç alamıyor ya çok üzülüyorum
Az önce annemle konuştuk aç Olsun ıkınıyor gazı olsun ıkınıyor herşeyi ıkınarak anlatmaya çalışıyor benimkininde sesi az çıkıyor gibi öyle ağlamıyor ama ağladığındada sesi bayağı çıkıyor yani yalnız değilsinHırıltı ıkınma derken dertlerim bitmiyor kızlar beni bi siz anlarsınız etrafımdakiler çok evhamlısından başka bi şey demiyor bebişim doğduğunda ağladı ama çatallı bi sesti benim dikkatimi çekti, topuk kanı vs alınırken ağlıyor ama evde derdi olunca ıkınıyor sıkılıyor ağlamaya çalışıyor da ağlayamıyor gibi geliyor bide sanki sesi boğuk gibi. Var mı başına gelen?
Çok şükür iyiyiz. Şuan yanımda uyumamak için direniyor beni izliyorSen nasilsin kuzum bebisin nasil
Çok şükür iyiyiz. Şuan yanımda uyumamak için direniyor beni izliyorSen nasilsin kuzum bebisin nasil
Gaz sancilari cigliklar kusmalar sirta kadar cikan kakalar uykusuz gecelerle hayat harika bi sekilde devam ediyorKızlar nasıl gidiyor annelik. Bebekleriniz büyüdü mü kiloları nasıl. Size gülmeye başladılar mı?
Annelik çok zormuş geceleri daha da zor olduğunu düşünüyorum hahahah.Gaz sancilari cigliklar kusmalar sirta kadar cikan kakalar uykusuz gecelerle hayat harika bi sekilde devam ediyor
karakteristik heralde bugün 1.ay aşısında baya ağlafı mesela evde ıkınıyorAz önce annemle konuştuk aç Olsun ıkınıyor gazı olsun ıkınıyor herşeyi ıkınarak anlatmaya çalışıyor benimkininde sesi az çıkıyor gibi öyle ağlamıyor ama ağladığındada sesi bayağı çıkıyor yani yalnız değilsin
Bi gulusuyle unutuyosun ama her seyiAnnelik çok zormuş geceleri daha da zor olduğunu düşünüyorum hahahah.
Aşı deyince aklıma helsi geldi valla iki aylık aşısı yaklaştı kızımın unutmuştum kikarakteristik heralde bugün 1.ay aşısında baya ağlafı mesela evde ıkınıyor
Hepimiz bunu için burdayız ateş yapıyormuş sanırım 2ay aşısı bide 3gğn duş alınmıyormuş ondan sonra duş alıp götürün, aklınızda olsunAşı deyince aklıma helsi geldi valla iki aylık aşısı yaklaştı kızımın unutmuştum ki
Benimki birinci ay aşısı da bile 1 gün full uyudu insallah bişey olmaz yavrularımızaHepimiz bunu için burdayız ateş yapıyormuş sanırım 2ay aşısı bide 3gğn duş alınmıyormuş ondan sonra duş alıp götürün, aklınızda olsun