• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Selam kızlar, T the economist K kendimidurduracakdegilim M mimozagerbera
Biz hala yoğun bakımdayız. Bugün 3,5 ay oldu. Geçirmediğimiz prematüre rahatsızlığı kalmadı. Tıp dünyası şokta. Şu an 6. kez geçirdiğimiz Nekrotizan Enterakolit ile uğraşıyoruz. Bağırsakları toparlayamadık bir türlü. Dolayısıyla tam beslenmeye de geçemedik. Tam toparladık diyoruz bağırsakları tekrar kanamaya başlıyor. Her seferinde aklıma bile getirmek istemediğim sonuçlardan dönüyoruz. Anlayacağınız kuzucuğum bir rahat yüzü görmedi. Ama yoğun bakımda o kadar çok şeye şahit oluyorsunuz ki, geçirdiği en kötü hastalıkta bile halimize hamdolsun diyorsunuz. Bizde bu süreçte eşimle doğru şekilde dua edip hayırlısını dilemeyi ve sabretmeye öğrendik. İnşallah bugünler geride kalacak ve buraya çok şükür taburcu olduk artık evdeyiz kızlar diye mutluluğumuzu paylaşacağım. 🙏🏻
İnşallah canım 🙏 rabbim yar ve yardımcınız olsun. Dualarımdasınız bir an önce iyileşip evine kavuşur kuzum inşallah. Çok zor bir sınav evlatla sınanmak 😔

Ya kızlar benim kızım 25günlük boğazında hırıltı daha doğrusu balgam var gibi dr burnundan dedi ama sanki boğazında ya. Başına gelen var mıdır?
Genelimiz öyle malesef 😔 burun temizliği çok önemli şuan onlar için. Günlük olarak temizlemeye çalış görünüşte birşey yok gibi gelir İnterneten videolara bak. Önce serum fizyolojik sık sonra yüz üstü çevir sırtına hafifçe vur hala tıkalı gibiyse otribebe gibi birşeyle çek

Stresten sütüm azalıyor kızlar ya hastanede bişide yapamıyorum. Kabak tatlısı istedim eşimden dışardan bulp getiricek kabak tahin artırıyor diye biliyorum sizin öneriniz var mı ne aldıesam ya
Merhaba canım aktarlarda ya da Malatya pazarında kuru meyveler satılıyor. Bende çok süt yapıyor bide kabak çekirdeği ve rezene çayı.. benimde bebeğim 50 gün yoğunbakımda yattı sütüm çok az geliyordu bunlarla arttırdım hep

Merhaba arkadaşlar bizde gaz çok oluyoruz. Her gün rezene içiyorum 2 çeşit damla kullanıyoruz ama yine gaz oluyoruz. Ayaklarına yağ süren var mı. Bazı yağlar iyi gelir deniyor ama ben çekiniyorum kullanmaya

Ya kızlar benim kızım 25günlük boğazında hırıltı daha doğrusu balgam var gibi dr burnundan dedi ama sanki boğazında ya. Başına gelen var mıdır?
Aynen canım benim kızda da var nerdeyse 2 aylık olacak geçmedi burnunu serumla yıka diyo dra sorunca yıkıyorum ama geçmiyor bi de burun değil de genizinde gibi sanki ses ilk doğunca burunlarına bişey sokuyolarmış ya ondan oldu bence tahriş oldu napcaz bende bilemedim

Biz hala yoğun bakımdayız. Bugün 3,5 ay oldu. Geçirmediğimiz prematüre rahatsızlığı kalmadı. Tıp dünyası şokta. Şu an 6. kez geçirdiğimiz Nekrotizan Enterakolit ile uğraşıyoruz. Bağırsakları toparlayamadık bir türlü. Dolayısıyla tam beslenmeye de geçemedik. Tam toparladık diyoruz bağırsakları tekrar kanamaya başlıyor. Her seferinde aklıma bile getirmek istemediğim sonuçlardan dönüyoruz. Anlayacağınız kuzucuğum bir rahat yüzü görmedi. Ama yoğun bakımda o kadar çok şeye şahit oluyorsunuz ki, geçirdiği en kötü hastalıkta bile halimize hamdolsun diyorsunuz. Bizde bu süreçte eşimle doğru şekilde dua edip hayırlısını dilemeyi ve sabretmeye öğrendik. İnşallah bugünler geride kalacak ve buraya çok şükür taburcu olduk artık evdeyiz kızlar diye mutluluğumuzu paylaşacağım. 🙏🏻
Canım benim dualarım seninle. Rabbim yardımcın olsun. Yoğun bakımda bekleyen anneler çok güçlü oluyor bebekleri gibi. Süreç sonunda inşallah bebeğinle evinde çok keyifli zamanlar geçirirsin.

Aynen canım benim kızda da var nerdeyse 2 aylık olacak geçmedi burnunu serumla yıka diyo dra sorunca yıkıyorum ama geçmiyor bi de burun değil de genizinde gibi sanki ses ilk doğunca burunlarına bişey sokuyolarmış ya ondan oldu bence tahriş oldu napcaz bende bilemedim
Valla bizim dr o kadar önemsemedi ki boğazında olmaz bebeklerin hırıltı burnunda dedi geçti ve burun açmak için de bir şey vermedi

35.3 doğdu 15 gün sağlık ocağında 34 ölçtü kuvezde kaldığı için herşeye bakmışlar beyin ultrosun çekilmiş bişey çıkmadı senin kaç doğdu?
Bebeğin küvözde niye kaldı ? Bizim kız 35 cm di kontrolde 33,5 çıktı boyu da kısalmıştı Eşime bizim çocuk çekti herhalde diyordum muhtemelen ölçüm farkıydı Bin şükür sağlıkla doğdular sağlıkla büyüsünler

Tam bir minik savaşcı desene annesi üstesinden geleceğinize eminim İsmini ne koymuştunuz ?

Valla bizim dr o kadar önemsemedi ki boğazında olmaz bebeklerin hırıltı burnunda dedi geçti ve burun açmak için de bir şey vermedi
Biz de sallamamalıyız heralde doktorların hepsi sallamadığına göre ama ben ilk başta neler yaptım 35 haftalık pre doğan çocuğun burnunu aspiratörle temizledim salak gibi

Bebeğin küvözde niye kaldı ? Bizim kız 35 cm di kontrolde 33,5 çıktı boyu da kısalmıştı Eşime bizim çocuk çekti herhalde diyordum muhtemelen ölçüm farkıydı Bin şükür sağlıkla doğdular sağlıkla büyüsünler
Ben pazartesi 1. Ay kontrole gittim 36 olmuş kafası benimde çekti kızım ödemi atinca. doğarken ciğerindeki suyu atamamış bana vermeden cocuk doktoru kuveze aldı yogun bakımda kaldı 11 gün çok şükür geçti gitti sağlıkla büyüsünler inşallah 🤗❤️

Kızlarrrr herkes iyi mi? Doğumdan sonra ancak girebiliyorum siteye.
Sadece son sayfaya göz atabildim. Ben de slinge yerleştiremiyorum henüz ve benim oğlumda da hırıltı var. hepinize kocaman sevgiler

Sadece son sayfaya göz atabildim. Ben de slinge yerleştiremiyorum henüz ve benim oğlumda da hırıltı var. hepinize kocaman sevgiler
Hırıltı tüm bebeklerimizde var canım doktorun söylediği soğuk hasta etmez sıcaktan hasta olur çocuklar oda ısısı 22-24 derece arası olmalıymış birde nemini ölçmeliymiş kuruluk yapmasın diye. Günlük olarak da burun temizliği önemli önce serum fizyolojik sık her iki burun deliklerine sonra yüz üstü çevir sırtına vur ağzından burnundan gelsin kalan olursa aspiratörle çekersin

İçinizi ferah tutun benim de bebişin baş çevresi 1 hafta geriden geliyor diye üzülüyorum Eşim perinatlog bir arkadaşının sosyal medya paylaşımında görmüş 5 hafta geriden gelen bebek sağlıkla doğmuş Bebeğin ayrıntılı da başka problem gözükmüyor sanırım böbrek kalp beyin normal mi ? Bebeğinizin hipospadiası olabilir o da ameliyatla düzeltiliyor Ben mozaik embriyo ile tüp bebekle hamile kaldım Amniosentez sonucu çıkana kadar hep diken üstündeydik İnşallah güzel haberler alacaksınız
Diğer organlarında problem yok çok şükür. Bana da 4-5 hafta geriden gelen çocuk sağlıklı doğdu dediler, ancak birden fazla bulgu olduğu için senin bebeğin kesin genetik bir hastalık taşıyor diyorlar. 😞 İnşallah dediğiniz gibi güzel haberler alırız. 🙏🏻
Merhaba ben de tüp bebekle hamile kaldım ve genetikli embriyo. Genetikten sağlıklı gelmişti ama bebeğim hipospadiaslı doğdu şuan 20 gunluguz bunun bir sorunu var mı acaba? Hipospadias olunca diğer organlarda da mı sorun oluyor

Rowena oğluş nasıl? Sen nasılsın? Bende banlıydım yeni açıldı banım. Hırıltı benim oğlumda da var 😢

Back