En çok bağıranı diye seçerek işlem yapıyomKız hangi birini koyacaksın
Benim 2.oldu artık iade edersem bi daha ebebeğe almayacaklar beni senin bebek nasılBen de beceremedim iade ettim
Ayağına sürmeye cesaret edemeyen siz her gün bi damla zeytinyağı içiren benBende cesaret edemem henüz çok hassaslar
Bebişim iyi de küçümen biraz, bide gözlerinde çapaklanma var damla da kullanıyoruz ama geçmedi bi türlü. Gözyaşı kanalı tıkanıklığı var galiba nette böyle bişey okudum. Masaj felan yapıyorum. Hırıltısı da var yavrumun geçmedi bi türlüEn çok bağıranı diye seçerek işlem yapıyom
Benim 2.oldu artık iade edersem bi daha ebebeğe almayacaklar beni senin bebek nasıl
Sağlıkla mutlulukla huzurla büyüsün oğluşunuz Hipospadiasın tipi hafifse bsşka bir sorunu olmazMerhaba ben de tüp bebekle hamile kaldım ve genetikli embriyo. Genetikten sağlıklı gelmişti ama bebeğim hipospadiaslı doğdu şuan 20 gunluguz bunun bir sorunu var mı acaba? Hipospadias olunca diğer organlarda da mı sorun oluyor
Gözüne anne sütü damlatanlar varmış ama bilmem tabi benimkiler hep yüzlerini çiziyorlar tırnaklarıyla anne sütü sürüyorum geçiriyorBebişim iyi de küçümen biraz, bide gözlerinde çapaklanma var damla da kullanıyoruz ama geçmedi bi türlü. Gözyaşı kanalı tıkanıklığı var galiba nette böyle bişey okudum. Masaj felan yapıyorum. Hırıltısı da var yavrumun geçmedi bi türlü
Benim kızda da aksamdan beri hırıltı var aspiratörle çektim bayağı bir sümük çıktı ama boğazından geliyor gibi anlayamadımHırıltı tüm bebeklerimizde var canım doktorun söylediği soğuk hasta etmez sıcaktan hasta olur çocuklar oda ısısı 22-24 derece arası olmalıymış birde nemini ölçmeliymiş kuruluk yapmasın diye. Günlük olarak da burun temizliği önemli önce serum fizyolojik sık her iki burun deliklerine sonra yüz üstü çevir sırtına vur ağzından burnundan gelsin kalan olursa aspiratörle çekersin
Bizim yarın 1ay kontrolümüz var soracağımBiz de sallamamalıyız heralde doktorların hepsi sallamadığına göre ama ben ilk başta neler yaptım 35 haftalık pre doğan çocuğun burnunu aspiratörle temizledim salak gibi
Evet ıkınıyor hatta uykuda bile yapıyor.Gazı olduğunu düşünüyoruz yapınca rahatlıyor ıkınması geçiyor.kızlar peki sizinkilerde çok ıkınıyor mu benim kız sürekli ıkınıyor hatta ağlamıyor ıkınarak derdini anlatıyor. Bide sesli bir ıkınma koca adam gibi çatallı bi sesle
Kıpkırmızı oluyor içim gidiyor yaaEvet ıkınıyor hatta uykuda bile yapıyor.Gazı olduğunu düşünüyoruz yapınca rahatlıyor ıkınması geçiyor.
Aşırı derecede emdiği an topaç gibi oluyo hemde sıkınmaktan kızarıyo gaz derdi var çok fazla gece sabahlara kadar oturuyoruz. Bugün humana gece çayı sipariş verdim inş fayda sağlar. Gaz damlasıda kullanıyorumkızlar peki sizinkilerde çok ıkınıyor mu benim kız sürekli ıkınıyor hatta ağlamıyor ıkınarak derdini anlatıyor. Bide sesli bir ıkınma koca adam gibi çatallı bi sesle
Gazlı bebekler gaz sancısındada meme isterler gazı tamamen çıkarttığından emin olmadan bırakmayın yatağına bizimkide böyle bu döngüyü devamlı tekrar ettiriyo gazı varsa ve emerkende sinirlenip ağlıyoKızlar benim bebe memede uyuyakalıp doyunca kendini geri atıyor kucağımda uyuyor ama yatağına koyunca 3 dk içinde uyanıyor. Uyanınca da meme istiyor, çıkamıyorum bu döngüden. Doysa da doymasa da yatağına koyunca uyanıyor, farklı yataklara koysak da uyanıyor. Bebesi böyle olan var mı sebebi ne olabilir? Uykusunu hiç alamıyor ya çok üzülüyorum
Bizim de yarın 1ay kontrolümüz var gaz damlası sorucam ya eziyet oluyor çocuğa uykuAşırı derecede emdiği an topaç gibi oluyo hemde sıkınmaktan kızarıyo gaz derdi var çok fazla gece sabahlara kadar oturuyoruz. Bugün humana gece çayı sipariş verdim inş fayda sağlar. Gaz damlasıda kullanıyorum
Amin canım inşallah. Hem ne zor. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın.İnşallah canımrabbim yar ve yardımcınız olsun. Dualarımdasınız bir an önce iyileşip evine kavuşur kuzum inşallah. Çok zor bir sınav evlatla sınanmak
İnşallah canım. Kıvanç koyduk ismini.Tam bir minik savaşcı desene annesi üstesinden geleceğinize eminim İsmini ne koymuştunuz ?
Canım hipospadias genellikle ya genetik ya da plasentanın yetersiz kalıp cinsel organı geliştiremediği durumlarda oluyormuş. Farklı genetik hastalıklarla birlikte de görülebilirmiş. Bize ilk genetik bir problemi olabilir demişlerdi. Şimdi plasenta kaynaklı diyorlar. Bizim ki ağır hipospadias. Henüz sıra oraya gelip gerekli görüşmeleri yapamadık ancak cerrah muayene ettiğinde ameliyatla düzeltilir dedi. Sizin ki hangi düzeyde?Merhaba ben de tüp bebekle hamile kaldım ve genetikli embriyo. Genetikten sağlıklı gelmişti ama bebeğim hipospadiaslı doğdu şuan 20 gunluguz bunun bir sorunu var mı acaba? Hipospadias olunca diğer organlarda da mı sorun oluyor
Düzeyini henüz bilmiyorum gitmedik yani görüşmeye salı günü için randevu aldım. Bizimki genetik tanıli tüp bebek ve mozaik bı embriyo da değil sağlıklı gelen embriyo anlayamadım yani:/ inşallah bir sorun yokturCanım hipospadias genellikle ya genetik ya da plasentanın yetersiz kalıp cinsel organı geliştiremediği durumlarda oluyormuş. Farklı genetik hastalıklarla birlikte de görülebilirmiş. Bize ilk genetik bir problemi olabilir demişlerdi. Şimdi plasenta kaynaklı diyorlar. Bizim ki ağır hipospadias. Henüz sıra oraya gelip gerekli görüşmeleri yapamadık ancak cerrah muayene ettiğinde ameliyatla düzeltilir dedi. Sizin ki hangi düzeyde?
Embriyon sağlıklıdır ancak olayın birde doğal akışı var. Embriyonun rahime bırakıldığı bölge, yerleştiği bölgenin sağlıklı olması, o bölgeye tam tutunabilmesi, büyüme ve gelişim evresinde çeşitli sebeplerle plesantanın hasar almaması, hamileyken geçirdiğin enfeksiyonlar, kullandığın yediğin içtiğin ilaçlar çok önemli. Bebekler içeride yaşadıkları en ufak problemde hayati organları koruma altına alıyor. Aynı anda gelişimi devam eden diğer organları (beyin kalp gibi) tamamlamaya çalıştıkları için genital bölgenin gelişimi arka planda kalıyor. Dolayısıyla hipospadias gibi bir çok gelişim bozukluğu ortaya çıkabiliyor. İlla genetik bir hastalığa bağlanması gerekmiyormuş. Bize yapılan genetik test ve muayeneler sonucu söyledikleri bu en azından.Düzeyini henüz bilmiyorum gitmedik yani görüşmeye salı günü için randevu aldım. Bizimki genetik tanıli tüp bebek ve mozaik bı embriyo da değil sağlıklı gelen embriyo anlayamadım yani:/ inşallah bir sorun yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?