• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar bebeğim bugün 13 günlük ve gaz problemimiz başladı . İlaç kullanıyoruz ama ben de onu desteklemek için kimyon çayı vs içeyim diyorum . Siz neler yapıyorsunuz?

Ya kızlar benim kızım 25günlük boğazında hırıltı daha doğrusu balgam var gibi dr burnundan dedi ama sanki boğazında ya. Başına gelen var mıdır?
Biz bugün aynı sebeple doktordaydik hatta kusması da balgamliydi. Cigerinde birsey yok burun temizliğine devam dedi. Biz tabi biraz da grip olmusuz

Kızlar bebeğim bugün 13 günlük ve gaz problemimiz başladı . İlaç kullanıyoruz ama ben de onu desteklemek için kimyon çayı vs içeyim diyorum . Siz neler yapıyorsunuz?
Ben sabah akşam rezene anason çayı içiyorum canim damla kullanmadım hiç, çayın faydasını görüyorum

Ya ben hiç temizlemiyorum açık ama burnu kapalı olsa emerken zorlanır ya da o hırıltı emerkende gelir burundan olsa bizimki emdikten sonra boğazından gelşyor o ses zaten öyle olduğunda genelde kusuyor
Evet burnu tıkalı değil emerken normal nefes alıyor genzinden geliyor hırıltı ama şırıngayla temizleyip aspiratörle çekince sümükler geliyor yine de rahatlıyordur heralde biraz

Eklentiler

• 20230310_203624.jpg
    20230310_203624.jpg
    83,4 KB · Görüntüleme: 47
  • 20230310_203551.jpg
    20230310_203551.jpg
    108 KB · Görüntüleme: 43
Selam kızlar, @the economist @kendimidurduracakdegilim @mimozagerbera
Biz hala yoğun bakımdayız. Bugün 3,5 ay oldu. Geçirmediğimiz prematüre rahatsızlığı kalmadı. Tıp dünyası şokta. Şu an 6. kez geçirdiğimiz Nekrotizan Enterakolit ile uğraşıyoruz. Bağırsakları toparlayamadık bir türlü. Dolayısıyla tam beslenmeye de geçemedik. Tam toparladık diyoruz bağırsakları tekrar kanamaya başlıyor. Her seferinde aklıma bile getirmek istemediğim sonuçlardan dönüyoruz. Anlayacağınız kuzucuğum bir rahat yüzü görmedi. Ama yoğun bakımda o kadar çok şeye şahit oluyorsunuz ki, geçirdiği en kötü hastalıkta bile halimize hamdolsun diyorsunuz. Bizde bu süreçte eşimle doğru şekilde dua edip hayırlısını dilemeyi ve sabretmeye öğrendik. İnşallah bugünler geride kalacak ve buraya çok şükür taburcu olduk artık evdeyiz kızlar diye mutluluğumuzu paylaşacağım. 🙏🏻
Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalarini göndersin🤲🏼 sizin de kalbinize ferahlık versin insallah 🤲🏼 Zahmette rahmet vardır Allahim yardımcınız olsun

Son düzenleme:
Ben içiyorum işe yarıyor diye düşünüyorum canım ama ilaçta kullanıyorum.

Selam kızlar, @the economist @kendimidurduracakdegilim @mimozagerbera
Biz hala yoğun bakımdayız. Bugün 3,5 ay oldu. Geçirmediğimiz prematüre rahatsızlığı kalmadı. Tıp dünyası şokta. Şu an 6. kez geçirdiğimiz Nekrotizan Enterakolit ile uğraşıyoruz. Bağırsakları toparlayamadık bir türlü. Dolayısıyla tam beslenmeye de geçemedik. Tam toparladık diyoruz bağırsakları tekrar kanamaya başlıyor. Her seferinde aklıma bile getirmek istemediğim sonuçlardan dönüyoruz. Anlayacağınız kuzucuğum bir rahat yüzü görmedi. Ama yoğun bakımda o kadar çok şeye şahit oluyorsunuz ki, geçirdiği en kötü hastalıkta bile halimize hamdolsun diyorsunuz. Bizde bu süreçte eşimle doğru şekilde dua edip hayırlısını dilemeyi ve sabretmeye öğrendik. İnşallah bugünler geride kalacak ve buraya çok şükür taburcu olduk artık evdeyiz kızlar diye mutluluğumuzu paylaşacağım. 🙏🏻
Rabbim tez vakit şifasını versin inşallah canım 🤲

Arkadaşlar ben rezene anason kimyon ve ısırgan karışık bir cay iciyorum e bebekten aldım milk tea diye çok iyi geldi tadıda fena değil tavsiye ederim gaz için doktor bugün damla yazdı iki tane doktor ben demeden gazının çok olduğunu söyledi karnından anladı inşallah iyi gelirse size yazarım damlaları 🤗

Back