- 26 Şubat 2022
- 930
- 2.492
- 43
Bizimki de öyle, temizliyor musun burnunuYa kızlar benim kızım 25günlük boğazında hırıltı daha doğrusu balgam var gibi dr burnundan dedi ama sanki boğazında ya. Başına gelen var mıdır?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimki de öyle, temizliyor musun burnunuYa kızlar benim kızım 25günlük boğazında hırıltı daha doğrusu balgam var gibi dr burnundan dedi ama sanki boğazında ya. Başına gelen var mıdır?
Biz bugün aynı sebeple doktordaydik hatta kusması da balgamliydi. Cigerinde birsey yok burun temizliğine devam dedi. Biz tabi biraz da grip olmusuzYa kızlar benim kızım 25günlük boğazında hırıltı daha doğrusu balgam var gibi dr burnundan dedi ama sanki boğazında ya. Başına gelen var mıdır?
Ben sabah akşam rezene anason çayı içiyorum canim damla kullanmadım hiç, çayın faydasını görüyorumKızlar bebeğim bugün 13 günlük ve gaz problemimiz başladı . İlaç kullanıyoruz ama ben de onu desteklemek için kimyon çayı vs içeyim diyorum . Siz neler yapıyorsunuz?
Benimde oluyor emdikten sonra kusarken atıyor geçiyorYa kızlar benim kızım 25günlük boğazında hırıltı daha doğrusu balgam var gibi dr burnundan dedi ama sanki boğazında ya. Başına gelen var mıdır?
Ya ben hiç temizlemiyorum açık ama burnu kapalı olsa emerken zorlanır ya da o hırıltı emerkende gelir burundan olsa bizimki emdikten sonra boğazından gelşyor o ses zaten öyle olduğunda genelde kusuyorBizimki de öyle, temizliyor musun burnunu
Birlikte mi çayı demliyorsun canım ? Aktardan mı aldın ?Ben sabah akşam rezene anason çayı içiyorum canim damla kullanmadım hiç, çayın faydasını görüyorum
Evet burnu tıkalı değil emerken normal nefes alıyor genzinden geliyor hırıltı ama şırıngayla temizleyip aspiratörle çekince sümükler geliyor yine de rahatlıyordur heralde birazYa ben hiç temizlemiyorum açık ama burnu kapalı olsa emerken zorlanır ya da o hırıltı emerkende gelir burundan olsa bizimki emdikten sonra boğazından gelşyor o ses zaten öyle olduğunda genelde kusuyor
Canim ben şu şekilde poşet çay şeklinde aldim lokman hekimdenBirlikte mi çayı demliyorsun canım ? Aktardan mı aldın ?
Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalarini göndersin sizin de kalbinize ferahlık versin insallah Zahmette rahmet vardır Allahim yardımcınız olsunSelam kızlar, @the economist @kendimidurduracakdegilim @mimozagerbera
Biz hala yoğun bakımdayız. Bugün 3,5 ay oldu. Geçirmediğimiz prematüre rahatsızlığı kalmadı. Tıp dünyası şokta. Şu an 6. kez geçirdiğimiz Nekrotizan Enterakolit ile uğraşıyoruz. Bağırsakları toparlayamadık bir türlü. Dolayısıyla tam beslenmeye de geçemedik. Tam toparladık diyoruz bağırsakları tekrar kanamaya başlıyor. Her seferinde aklıma bile getirmek istemediğim sonuçlardan dönüyoruz. Anlayacağınız kuzucuğum bir rahat yüzü görmedi. Ama yoğun bakımda o kadar çok şeye şahit oluyorsunuz ki, geçirdiği en kötü hastalıkta bile halimize hamdolsun diyorsunuz. Bizde bu süreçte eşimle doğru şekilde dua edip hayırlısını dilemeyi ve sabretmeye öğrendik. İnşallah bugünler geride kalacak ve buraya çok şükür taburcu olduk artık evdeyiz kızlar diye mutluluğumuzu paylaşacağım.
Çok sağ ol canımCanim ben şu şekilde poşet çay şeklinde aldim lokman hekimden
Tubiko ve dimyattaki pirinç benden kıdemli. 3 numarayız bizOoo 79 gün en kıdemli ana sensin sanırın
80. Günde hala gaz devam ediyor muTubiko ve dimyattaki pirinç benden kıdemli. 3 numarayız biz
Yok temizlemiyorum doktor temizle demeyince erken diye düşündümBizimki de öyle, temizliyor musun burnunu
Ben içiyorum işe yarıyor diye düşünüyorum canım ama ilaçta kullanıyorum.Kızlar bebeğim bugün 13 günlük ve gaz problemimiz başladı . İlaç kullanıyoruz ama ben de onu desteklemek için kimyon çayı vs içeyim diyorum . Siz neler yapıyorsunuz?
2 gündür ilaç kullanıyoruz . Ben de şimdi kimyon çayı içtim .umarım bu süreç rahat atlatırızBen içiyorum işe yarıyor diye düşünüyorum canım ama ilaçta kullanıyorum.
Rabbim tez vakit şifasını versin inşallah canımSelam kızlar, @the economist @kendimidurduracakdegilim @mimozagerbera
Biz hala yoğun bakımdayız. Bugün 3,5 ay oldu. Geçirmediğimiz prematüre rahatsızlığı kalmadı. Tıp dünyası şokta. Şu an 6. kez geçirdiğimiz Nekrotizan Enterakolit ile uğraşıyoruz. Bağırsakları toparlayamadık bir türlü. Dolayısıyla tam beslenmeye de geçemedik. Tam toparladık diyoruz bağırsakları tekrar kanamaya başlıyor. Her seferinde aklıma bile getirmek istemediğim sonuçlardan dönüyoruz. Anlayacağınız kuzucuğum bir rahat yüzü görmedi. Ama yoğun bakımda o kadar çok şeye şahit oluyorsunuz ki, geçirdiği en kötü hastalıkta bile halimize hamdolsun diyorsunuz. Bizde bu süreçte eşimle doğru şekilde dua edip hayırlısını dilemeyi ve sabretmeye öğrendik. İnşallah bugünler geride kalacak ve buraya çok şükür taburcu olduk artık evdeyiz kızlar diye mutluluğumuzu paylaşacağım.
Kimyon ve rezeneyi karıştırıp içilmeside fayda ediyormuş2 gündür ilaç kullanıyoruz . Ben de şimdi kimyon çayı içtim .umarım bu süreç rahat atlatırız
Malesef evet ama düzeltilmiş 1sylık oldu daha, gelişim takibi düzeltilmiş zamana göre yapılıyor gaz da öyle olacak muhtemelen80. Günde hala gaz devam ediyor mu