• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Seni merak ediyordum Ah bu bebişlerin kafa ölçümlerine takıyorduk di mi ? Senin bebiş nasıl ? Ben doğum sonrası yine evham kafa ultrasonu bile yaptırdım Çocuk doktorumuz çok güzel kafası var diyor
35.3 doğdu 15 gün sağlık ocağında 34 ölçtü kuvezde kaldığı için herşeye bakmışlar beyin ultrosun çekilmiş bişey çıkmadı senin kaç doğdu?

Selam kızlar anca girebildim özlemişim burayı 😁 okuldan atıldım da müdür geri aldı gibi hissettim 💗 D dimyattakipirinc P Pizza kızlar iyi misiniz
Yaaa size inanmıyorum dönmüşünüz de bana yeni mi haber veriyonuz yaa ne üzüldüm be arkanızdan bakın geçmişe sizi sayıkladım durdum gidiverdiniz hepiniz birden 🥲

Profil fotilerimiz ve hamilelik doğum günlükleri iz silinmiş. Ya mekanın sahipleri geldi ama kimsecikler kalmamış gibi😑
Ya kızııım nasıl geldiniz ben öylesine bi girmiştim hiç ümidim yoktu oh bee nasıl geldiniz herkes geldi mi bi anlatın ya ağlarım bak

Benim bebeler kolik çıktı osuruk sesi duyunca şükürler ediyom rabbime .. ama neyse ulen en zor zamanlarda herkes gidiverdiydi hadin hoşgeldiniz cümleten bi daha da gitmeyin
Biz gitmedik zorunlu ayrılık diyelim ona 😁 seni çok merak ettik bebeleri de öyle. Maşallah nazar değmesin kuzulara iyiler değil mi

Biz gitmedik zorunlu ayrılık diyelim ona 😁 seni çok merak ettik bebeleri de öyle. Maşallah nazar değmesin kuzulara iyiler değil mi
Canimmm donduk sukur🥰🥰 iyiyim kuxum sen nasilsin bebeler nasillar annesi🥲🥰
Bende isyan ettiydim zaten bebeler çok fena 3 hafta uslu uslu durdular ondan beri geceleri nöbetleşe bir uyuyunca diğer uyanıyo çok fenalar pisliğine mızıldıyolar falan😬

Canimmm donduk sukur🥰🥰 iyiyim kuxum sen nasilsin bebeler nasillar annesi🥲🥰
Bende isyan ettiydim zaten bebeler çok fena 3 hafta uslu uslu durdular ondan beri geceleri nöbetleşe bir uyuyunca diğer uyanıyo çok fenalar pisliğine mızıldıyolar falan
Hoş bulduk canıım inşallah 😁 nasılsın bebeler nasıl oldu 🥲
deliriyoz hep birlikte gece bi fırsat bulup tuvalete gitmiştim ellerimi yıkarken aynaya baktım hala pişpiş sallaması yapıyodum kendi kendime

Bende isyan ettiydim zaten bebeler çok fena 3 hafta uslu uslu durdular ondan beri geceleri nöbetleşe bir uyuyunca diğer uyanıyo çok fenalar pisliğine mızıldıyolar falan

deliriyoz hep birlikte gece bi fırsat bulup tuvalete gitmiştim ellerimi yıkarken aynaya baktım hala pişpiş sallaması yapıyodum kendi kendime
Oy canım Allah kolaylık versin biriyle baş edemiyorum 🤣 benim oğlum da çok cıngarcı ağlak bir bebeğim var 🥹 bir başladı mı asla durmuyor 😬😬

35.3 doğdu 15 gün sağlık ocağında 34 ölçtü kuvezde kaldığı için herşeye bakmışlar beyin ultrosun çekilmiş bişey çıkmadı senin kaç doğdu?
Canım sen nasılsın haberleşemeyince çok merak ettim seni de. Benim oğlum da 34 cm doğdu kafası bana kimse küçük demedi. Küçük müymüş ölçü olarak ? Kontrollerine de gidiyor ama Asm bizi haftada bir çağırıyor hatta biraz zayıf kaldığı için. Aile hekimimiz de bir şey demedi kafasına

Canım sen nasılsın haberleşemeyince çok merak ettim seni de. Benim oğlum da 34 cm doğdu kafası bana kimse küçük demedi. Küçük müymüş ölçü olarak ? Kontrollerine de gidiyor ama Asm bizi haftada bir çağırıyor hatta biraz zayıf kaldığı için. Aile hekimimiz de bir şey demedi kafasına
Yok canım iyi dediler benim 33 le 37 arası normal büyümesi önemli ymis bakalım şimdi aylık kontrol için çocuk doktoruna gidiyoruz🤲 benim kiz biraz iri doğdu 3790 yazıyor raporlarda boyu 53 cm doğdu

Ya kızlar benim kızım 25günlük boğazında hırıltı daha doğrusu balgam var gibi dr burnundan dedi ama sanki boğazında ya. Başına gelen var mıdır?

Yok canım iyi dediler benim 33 le 37 arası normal büyümesi önemli ymis bakalım şimdi aylık kontrol için çocuk doktoruna gidiyoruz🤲 benim kiz biraz iri doğdu 3790 yazıyor raporlarda boyu 53 cm doğdu
Oy maşallah 🥰🥰 bende aylık çocuk doktoruna gidiyorum ama hiç bahsetmedi 🙄bir dahakine sorayım. Sağ ol canım

Selam kızlar, T the economist K kendimidurduracakdegilim M mimozagerbera
Biz hala yoğun bakımdayız. Bugün 3,5 ay oldu. Geçirmediğimiz prematüre rahatsızlığı kalmadı. Tıp dünyası şokta. Şu an 6. kez geçirdiğimiz Nekrotizan Enterakolit ile uğraşıyoruz. Bağırsakları toparlayamadık bir türlü. Dolayısıyla tam beslenmeye de geçemedik. Tam toparladık diyoruz bağırsakları tekrar kanamaya başlıyor. Her seferinde aklıma bile getirmek istemediğim sonuçlardan dönüyoruz. Anlayacağınız kuzucuğum bir rahat yüzü görmedi. Ama yoğun bakımda o kadar çok şeye şahit oluyorsunuz ki, geçirdiği en kötü hastalıkta bile halimize hamdolsun diyorsunuz. Bizde bu süreçte eşimle doğru şekilde dua edip hayırlısını dilemeyi ve sabretmeye öğrendik. İnşallah bugünler geride kalacak ve buraya çok şükür taburcu olduk artık evdeyiz kızlar diye mutluluğumuzu paylaşacağım. 🙏🏻

Back