Canım bu duyguyu biliyorum bende yaşıyorum ama takip ediyomıydun bilmiyorum benim ikizlerim oldu 35. Haftada oğlum 2900 doğdu 2600e düştü kilo düşmesi de normal bu arada düşünce de üzülme ve oğlum 2 hafta sonunda atak yaptıHanımlar merhaba ben 39+2 de doğum yaptım. 30 ocakta bebeğimin kilosu 34. Haftada tansiyonumla birlikte cok artmamaya başladı kucuk bi bebek diyordu doktor oysa eşimde bende ailemde kalıplı insanlarız belki hata vardır ultrasonda diyip hep daha fazla kilosu olduğuna inanıyordum ama öyle olmadı 2780 kg olarak oğlum dünyaya geldi boy 49 kafa 33 ben cok üzüldüm görünce besleyemedim mi yavrumu diye yazınca bile aglayasım geliyor hep böyle küçük mü kalıcak aydaşlarının gerisinde.mi olacak diye kendimi üzüp duruyorum her dakika ağlıyorum en önemlisi sağlıklı olması tabiki cok şükür saglıklı ama iste anne yüreği
İçini rahatlatmak için söylüyorum ablam aramızdaki en küçük bebek hatta prematüre doğmuş en uzunumuz ve güzelimiz alımlı olanimiz ablamHanımlar merhaba ben 39+2 de doğum yaptım. 30 ocakta bebeğimin kilosu 34. Haftada tansiyonumla birlikte cok artmamaya başladı kucuk bi bebek diyordu doktor oysa eşimde bende ailemde kalıplı insanlarız belki hata vardır ultrasonda diyip hep daha fazla kilosu olduğuna inanıyordum ama öyle olmadı 2780 kg olarak oğlum dünyaya geldi boy 49 kafa 33 ben cok üzüldüm görünce besleyemedim mi yavrumu diye yazınca bile aglayasım geliyor hep böyle küçük mü kalıcak aydaşlarının gerisinde.mi olacak diye kendimi üzüp duruyorum her dakika ağlıyorum en önemlisi sağlıklı olması tabiki cok şükür saglıklı ama iste anne yüreği
Benim büyük oğlum 2.5 kg bile değildi hastane çıkışında. 1. Ay sonu kilosu 4 kiloyu geçmişti. O yüzden hiç kafana takma. Sen en iyi şekilde besleyip bakacaksın bebeğine. Su an üç yaşında oğlum ama kim görse daha büyük görünüyor der. Merak etme.Hanımlar merhaba ben 39+2 de doğum yaptım. 30 ocakta bebeğimin kilosu 34. Haftada tansiyonumla birlikte cok artmamaya başladı kucuk bi bebek diyordu doktor oysa eşimde bende ailemde kalıplı insanlarız belki hata vardır ultrasonda diyip hep daha fazla kilosu olduğuna inanıyordum ama öyle olmadı 2780 kg olarak oğlum dünyaya geldi boy 49 kafa 33 ben cok üzüldüm görünce besleyemedim mi yavrumu diye yazınca bile aglayasım geliyor hep böyle küçük mü kalıcak aydaşlarının gerisinde.mi olacak diye kendimi üzüp duruyorum her dakika ağlıyorum en önemlisi sağlıklı olması tabiki cok şükür saglıklı ama iste anne yüreği
Çok geçmiş olsun. Afada kayıt yaptırın muhakkak ki haklarınızdan yararlanın. Allah yardımcımız olsunBebeğimizi elhamdülillah kucağımıza aldık.Suyu azaldığı için 37+6da doktor fitille normal olarak doğumu başlatalım dedi.Saat 12 gibi hastaneye geçtik fitil takıldı.sancılar hemen başladı. Saat 6 gibi epidural istedim.sonra çok şükür rahatladım biraz.bu rahatlama suni sancı verilmesiyle son buldu.tekrar bir doz verilmesi biraz zaman aldı.2.dozla birlikte bebeğin başı göründü.Gece 10u8 geçe yavrumla kavuştum.Darısı tüm bekleyenlere. Yavrum 9 günlük olduğu gece onu emzirirken depreme yakalandık.üzerine kapandım.esyalar heryere savruldu çok şükür babasının üstüne şifonyer düşmesinden başka bir yaralanma yaşamadık.şehir dışına gitmeye karar verince eve eşya almaya girdik.her taraf dağılmış eşyalar felaketti.özenle bebeğime hazırladığım dolabı yerden kaldırıp alabildiğimiz kadar eşya alıp evi bırakıp şehir dışına çıktık.Yaşadığım acının tarifi yok.yavrum hissetmesin diye kendimi hep iyi tutmaya çalışıyorum.Dualarınızdan unutmayın...
Geçmiş olsun canım şükür ki canınıza bişey olmamışBebeğimizi elhamdülillah kucağımıza aldık.Suyu azaldığı için 37+6da doktor fitille normal olarak doğumu başlatalım dedi.Saat 12 gibi hastaneye geçtik fitil takıldı.sancılar hemen başladı. Saat 6 gibi epidural istedim.sonra çok şükür rahatladım biraz.bu rahatlama suni sancı verilmesiyle son buldu.tekrar bir doz verilmesi biraz zaman aldı.2.dozla birlikte bebeğin başı göründü.Gece 10u8 geçe yavrumla kavuştum.Darısı tüm bekleyenlere. Yavrum 9 günlük olduğu gece onu emzirirken depreme yakalandık.üzerine kapandım.esyalar heryere savruldu çok şükür babasının üstüne şifonyer düşmesinden başka bir yaralanma yaşamadık.şehir dışına gitmeye karar verince eve eşya almaya girdik.her taraf dağılmış eşyalar felaketti.özenle bebeğime hazırladığım dolabı yerden kaldırıp alabildiğimiz kadar eşya alıp evi bırakıp şehir dışına çıktık.Yaşadığım acının tarifi yok.yavrum hissetmesin diye kendimi hep iyi tutmaya çalışıyorum.Dualarınızdan unutmayın...
Maşallah uzun sürmemiş suni sancı süreniz. Gittiğinizde açılmanız var mıydı. Benim ilk doğumda suni sancı ile oldu daKızlar selam
Umarım hepimiz için olan bu zor günlerde herkes iyidir ve yeni dünyaya gelecek olan yavrularımızla umut dolar.
Bebeğim 38+5 te suyumun gelmesiyle hastaneye gittik ve 2 saat bekledikten sonra suni sancıyla dogumum basladı 2.5 saat sonra normal dogumla yavrumu kucağıma aldım. Evde 20 aylık diğer bebeğimle baya koşturmalı günlerdeyiz. Umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularınızı
Benim 2. Olacak ama ilk bebekte uyumuştuk, neden korkuyorsunuzmerhaba herkese sizlere bi sorum olacak bebeğim 14 günlük doğduğundan beri eşimle nöbetleşe uyuyoruz yani bebişin başında nöbet tutuyoruz
Sizler naısl yapıyosunuz bebekle uyuyor musunuz
Emzik tutmuyor mu canım.Tavsiye olarak söyleyeyim bazen biraz ağlamasına izin vermek gerekli bebekler bu zamanlarda seslere tepki veriyorlar yani inancınız nedir bilemiyorum ama uygunsa bebek uyku rukyesi dediğimiz bir liran dinletisi var YouTube'da oğlumu 1.5 yaşına kadar bu sekidle uyutmustum.Uygun degilse de rahatlatan ninniler var sadece melodi olarak çalıyor ise yarayabilir.Ya da ilk yazdığım gibi gerek gördüğün kadar ağlamasına izin ver ve hiç dokunmadan sakinleştirmeye çalıs bebekler çok zekiler bu yuzden çabuk kabul etmiyorlar aklımda olsun.Rabbim kolaylık versin.merhaba herkese sizlere bi sorum olacak bebeğim 14 günlük doğduğundan beri eşimle nöbetleşe uyuyoruz yani bebişin başında nöbet tutuyoruz
Sizler naısl yapıyosunuz bebekle uyuyor musunuz
Uyku rukyesi ekran resmi atar mısınızEmzik tutmuyor mu canım.Tavsiye olarak söyleyeyim bazen biraz ağlamasına izin vermek gerekli bebekler bu zamanlarda seslere tepki veriyorlar yani inancınız nedir bilemiyorum ama uygunsa bebek uyku rukyesi dediğimiz bir liran dinletisi var YouTube'da oğlumu 1.5 yaşına kadar bu sekidle uyutmustum.Uygun degilse de rahatlatan ninniler var sadece melodi olarak çalıyor ise yarayabilir.Ya da ilk yazdığım gibi gerek gördüğün kadar ağlamasına izin ver ve hiç dokunmadan sakinleştirmeye çalıs bebekler çok zekiler bu yuzden çabuk kabul etmiyorlar aklımda olsun.Rabbim kolaylık versin.
Çoğunlukla alttaki linki kullanıyordum bebeğim çok huzursuzdu ise yaramadığı günler üstteki linki de deniyordum.Videoyu açıp ekranı ters bir şekilde ışık çıkmasın diye karanlık odada bırakın bebekten olabildiğince uzak olsun ki radyasyona maruz kalmasin kuzu.Durmasa ağlasa bile bırakın biraz gözlemleyin keşfetmesi geç olabilir.Uyku rukyesi ekran resmi atar mısınız
Çok teşekkür ederimÇoğunlukla alttaki linki kullanıyordum bebeğim çok huzursuzdu ise yaramadığı günler üstteki linki de deniyordum.Videoyu açıp ekranı ters bir şekilde ışık çıkmasın diye karanlık odada bırakın bebekten olabildiğince uzak olsun ki radyasyona maruz kalmasin kuzu.Durmasa ağlasa bile bırakın biraz gözlemleyin keşfetmesi geç olabilir.
Benim de Bugğn 38+0Kızlar 39 bitti bugün. Normal doğum diye tutturdu doktorum. Bi ben mi kaldım aranızda şubat annesi doğurmayan acaba.
Bugün karnımda bebek sürekli bi yerde topaklanıyor, bi bölgeyi ittiriyor sürekli. Normal doğum böyle mi başlıyor acaba? Ama herhangi bir sancı hissetmiyorum, nişan falan da gelmedi daha
Sağlıkla alın kucağınıza inşallahBenim de Bugğn 38+0
Ben dw bekliyorumbende de nişan falan gelmesi . Cuma günü bebeğin kilosuna göre sezaryen konuşacağız . Sizin bebek nası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?