2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Keseyi gördük canımmmm

Şimdi dönüyorum keseyi gördük çok şükür dış gebelik değilmis lekelenme için progestan verdi bu arada muayene için kesinlikle idrara sıkışmak gerekiyor yoksa çok beklersiniz
Canım benim ben gölge şeklinde gördüm progestan I neden verdi ki düşük tehlikesi falan mı var bi De benim gittiğim hastanede çok sıra olduğu için idrarımı tutmam imkansız ben beklerim sağlıkla gelsin yeter ha 6 haftaya girmeme 3 gün kaldı zaten

Şimdi dönüyorum keseyi gördük çok şükür dış gebelik değilmis lekelenme için progestan verdi bu arada muayene için kesinlikle idrara sıkışmak gerekiyor yoksa çok beklersiniz
Bende de gorduk keseyi ama keske idrara sıkışık gelseydin daha net goruntu alirdik dedi ama ona ragmen gorduk yine de sukur gozun aydin olsun kuzum bana da progestan verdi 200 mg sabah aksam icilecekmis lekelenme yok ama onlemini alalim dedi

Aynı bende de durum senin de gözün aydın ekranda nokta kadar da olsa görmek acayip birseymis 0.53 cm sıpa

Canım benim dün kahverengi lekelenme oldu korktum ondan bugün gittim evet progestani da ondan verdi ilişki yasak dedi zaten budurm da onu dusunmuyor insan haftaya cuma gideceğiz yine bakalım sağlıkla olsun bebisleriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…