- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
İlk doğum muydu senin bu aradaYok kız sancı yapmıyor ya da bana sancı gibi gelmiyor bilmiyorum. Ağrı eşiğim yüksek ondan mı acaba sancı hissetmiyorum sanki sadece arada gaz şişkinliği gibi hissediyorum. Bebiş kasıyor kendini topaklanıyor. Yatınca geçiyorkanala gitmeye çalışıyor olabilir tabi. Pazartesi çatı muayenesi var ışığı görürse gelir
Sorma valla benim de adetler rezalet geçer. Kesin acillik oluyorum buscopan vs. filan fayda etmiyor. Damardan karışık ya iğne ya serum yiyordum her adette. Sancıyı anlamayabilirim diye korkuyorum bende. En son su gelene kadar beklerim napalımBenim de öyle ya, adetlerim aşırı sancılı geçtiği için 27 de gelen sancıları gaz sancısı sanmıştımçocuk çok toparlaninca doktora gittim meğerse sancı cekiyormusum
Aynen ilk olacak nasipseİlk doğum muydu senin bu arada
İlkse erken gibi zaten sana dur sıranı bekleAynen ilk olacak nasipse
Bekliyorum zaten anca doğuran anaların her birinden bilgi öğreniyorum napam. Herkesin hikayesi farklı biz ne yaşayacaz belli değilİlkse erken gibi zaten sana dur sıranı bekle
Sağlıkla gelsin de valla boşver er ya da geç gelecek bir şekilde. Sen sonlara kalırsın gibi amaBekliyorum zaten anca doğuran anaların her birinden bilgi öğreniyorum napam. Herkesin hikayesi farklı biz ne yaşayacaz belli değilama heveslenmiyorum desem yalan olur. Pembe buruşuk surat bebemi alayım artık kucağıma
Hepinizi duayla gönderecem doğuma.bana kimse kalmayacakSağlıkla gelsin de valla boşver er ya da geç gelecek bir şekilde. Sen sonlara kalırsın gibi ama
Ahahshs etiketle dua eder giderizHepinizi duayla gönderecem doğuma.bana kimse kalmayacak
Ay acillerSorma valla benim de adetler rezalet geçer. Kesin acillik oluyorum buscopan vs. filan fayda etmiyor. Damardan karışık ya iğne ya serum yiyordum her adette. Sancıyı anlamayabilirim diye korkuyorum bende. En son su gelene kadar beklerim napalım
+1 ben kazan dibiyimHepinizi duayla gönderecem doğuma.bana kimse kalmayacak
HahaAy acillerhamilelikte en çok regl olmamayı sevmiştim, bi de evlendikten sonra bende değişti, herkes hafifler diyordu aksine şiddetlendi, ilk gün adet sancısı çekiyorum, afedersin ona bağırsak sancısı ekleniyor, sonra ki gün de gaz sancısı ve resmen kusma baygınlık yapıyordu, doktor dedi bazı kadınlar böyle hormonal, bir seferinde kalp krizi geçiriyorum sandım, eşime diyorum ki o halde korkma her an bayilabilirim bakınız kontrol manyakligi acil doktoru bana hayır tohumu demle iç demişti devamlı o da zehir zemberek bişi icilmiyor, bir ay denedim, sadece hafifletti geçirmiyor, o yüzden yasasın majezik
şaka bir yana konuşan çocuk iyidir ya arkadaş oluyor evin içindeYa ben kızım geveze olsun istiyorum çok bilmiş geveze sürekli soru sorsun bana akıllı bıdık kızları çok severim
Atsana bana da alayımBen aldığım yere sordum da macunu varmış, o çok iyiymiş ama onu kullanmayın dediler. Kozalak özü içebilirsin dediler. Sorun yok ben kullanıyorum yani. Özünün içinde azıcık da andız pekmezi var. Onla tatlandırmışlar. Başka da bir şey yok zaten. Ama macun içinde otlar vs varmış.
37 haftan bitti 38 içindesin o yüzden öyle gösteriyor doğru aslında :)Yok ya tam 38+0 oluyorum 6 şubatta. Bu alttaki takvim bi tuhaf valla. Önden gösteriyor.
Kız senin burada ne işin var psikolojini bozacağız taa Temmuz annesisin o grupta takılsanaalınmam canım ben biraz fazla evhamlıyım herkeste bendeki gibi düşünüyorum ne zaman sancım olsa doğurdum oğlum 37 haftalıktı şimdi 3 yaşadı hiç yalancı sancı yada uzun uzun sancı olmadığı için sancı olunca doğdu doğucak diye düşünüyorum
Kesin doğurdu yoksa gelirdi
ordayımda canım arada grlip bakıyom buralarada benim psikoloji daha fazla bozulamaz hastaneye bile yatişemeden arabaya binemeden kapının önünde doğurmuşum daha ne bozulucak çocuk doğdu daha kocam gelsene ne bekliyon orda diyo iyicede hatırlamıyotum şuan hayal meyal aklıma geliyo çok yazmak istemiyom psikolojiniz bozulmasın diyeKız senin burada ne işin var psikolojini bozacağız taa Temmuz annesisin o grupta takılsana
Burada sancı var, yuvarlanma var, kusma, mide yanması her şey var nabıyorsun sen burada
Bi de her şeyi beğeniyor görücem seni
Atsana bana da alayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?