2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
İlk doğum muydu senin bu arada

Benim de öyle ya, adetlerim aşırı sancılı geçtiği için 27 de gelen sancıları gaz sancısı sanmıştım çocuk çok toparlaninca doktora gittim meğerse sancı cekiyormusum
Sorma valla benim de adetler rezalet geçer. Kesin acillik oluyorum buscopan vs. filan fayda etmiyor. Damardan karışık ya iğne ya serum yiyordum her adette. Sancıyı anlamayabilirim diye korkuyorum bende. En son su gelene kadar beklerim napalım

İlkse erken gibi zaten sana dur sıranı bekle
Bekliyorum zaten anca doğuran anaların her birinden bilgi öğreniyorum napam. Herkesin hikayesi farklı biz ne yaşayacaz belli değil ama heveslenmiyorum desem yalan olur. Pembe buruşuk surat bebemi alayım artık kucağıma

Sağlıkla gelsin de valla boşver er ya da geç gelecek bir şekilde. Sen sonlara kalırsın gibi ama

Ay aciller hamilelikte en çok regl olmamayı sevmiştim, bi de evlendikten sonra bende değişti, herkes hafifler diyordu aksine şiddetlendi, ilk gün adet sancısı çekiyorum, afedersin ona bağırsak sancısı ekleniyor, sonra ki gün de gaz sancısı ve resmen kusma baygınlık yapıyordu, doktor dedi bazı kadınlar böyle hormonal, bir seferinde kalp krizi geçiriyorum sandım, eşime diyorum ki o halde korkma her an bayilabilirim bakınız kontrol manyakligi acil doktoru bana hayıt tohumu demle iç demişti devamlı o da zehir zemberek bişi icilmiyor, bir ay denedim, sadece hafifletti geçirmiyor, o yüzden yasasın majezik

Son düzenleme:
Haha Mayıs 2022de son adeti oldum bitmesine yakın nolur nolmaz diye 1 paket daha ped aldım öbür ay kalanı kullanırım diye. Bı yandan da inşallah diğer ay gerek kalmaz diye dua ediyordum. Cidden gerek kalmadı o paket duruyor hala o 28li paketi 1 haftada bitirecek kadar yoğun oluyordum. Doğumdan sonra nolacak görecez

Ya ben kızım geveze olsun istiyorum çok bilmiş geveze sürekli soru sorsun bana akıllı bıdık kızları çok severim
şaka bir yana konuşan çocuk iyidir ya arkadaş oluyor evin içinde
Allah kimin gönlünde ne varsa öyle bebeler nasip etsin

Atsana bana da alayım

Kız senin burada ne işin var psikolojini bozacağız taa Temmuz annesisin o grupta takılsana
Burada sancı var, yuvarlanma var, kusma, mide yanması her şey var nabıyorsun sen burada
Bi de her şeyi beğeniyor görücem seni

ordayımda canım arada grlip bakıyom buralarada benim psikoloji daha fazla bozulamaz hastaneye bile yatişemeden arabaya binemeden kapının önünde doğurmuşum daha ne bozulucak çocuk doğdu daha kocam gelsene ne bekliyon orda diyo iyicede hatırlamıyotum şuan hayal meyal aklıma geliyo çok yazmak istemiyom psikolojiniz bozulmasın diye benim ama kolay oluyo öyle saatlerce günlerce zorlamıyo ilkim kapıda doğan ölü doğum olmuştu sonra oğlumda sancı hafiften başladı hemen hastaneye gittim 4 saat sonra doğdu tecrübeli olunca psikolojiyi etkilemiyo inşallah sizin doğumlarda oğlumun doğumu gibi zorlamaz sizi hemencecik gelirler sizi yormadan

Bi paket daha aldım hatta çok öksürüyorum geceleri ayyy Doktora haftaya diyeceğim biraz daha ertelesek olmaz mı sezaryeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…