2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kız sus banlanacan şimdi

Ben grup kurmak için mesaj attım mune ablaya ama toplu şekilde davet etmek yasak dedi maalesef, özelden numaralarımızı alamıyormuşuz

Bir adet sabah şekeriyle geldim doktor uyandıramadı, uyansın diye karnıma vurdukça ben gülmeye başladım bi baktık bebişimde gülüyor bu arada ben Mart anası oluyorum galiba. 41 haftaya kadar bekleyeceğiz dedi, 1 marta kadar yani. Her gün yürüyüp evde temizlik falan yapmam gerekiyormuş, aktif olacakmışım. Bu gün düzensiz sancılar çıktı, o yüzden çatı muayenesini 38de yapalım dedi. Bebeğin artık kilo almaması lazım, şişman bebek iyi değil dedi. Yemek mi yemiyim napiyim anlamadım nasıl kilo almayacak

Eklentiler

• 5F8F60B8-C60D-400E-90DB-B79117246DFD.jpeg
    61,8 KB · Görüntüleme: 85
Maşallahı var çok tatlı Allah nazardan korusun benimki hep somurtuyor babası kılıklı

Oy maşallah sana fındık yaa gülüşünü yerim. Sağlıklı olsun da beklemeye alıştık artık. Vaktinde sağlıkla gelsin güzel kuzucuk

Maşallah bu nasıl güzellik

Ya bu nasıl güzel bir poz böyle bayıldım

Mesaj at, hocam dualarınızda bana da yer verin lütfen diye
Özel telefonunu vermedi. Ofis telefonu da goturmemjstir herhalde.
Seni baska bir doktora bırakıyorum dedi. Ama ben o doktoru daha önce terk etmistim zaten. 3 şubata kadar durursan gelince görüşürüz dedi gitti.

Özel telefonunu vermedi. Ofis telefonu da goturmemjstir herhalde.
Seni baska bir doktora bırakıyorum dedi. Ama ben o doktoru daha önce terk etmistim zaten. 3 şubata kadar durursan gelince görüşürüz dedi gitti.
Vay hainn yaaa 3 şubat nedir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…