- 1 Ağustos 2018
- 2.709
- 4.738
- 133
Kız sus banlanacan şimdiMillet çatır çatır doğuruyor kızlar doğumdan sonra cidden dutluk olacak buralar. Şu samimi ortamı oluşturmuşken kaybetmeyelim. WhatsApp grup oluşturamıyorsak en azından telegramdan oluşturalım. Çoğunluk tamam derse ben telegramdan açayım grup.linki paylaşayım burdan çıkın çıkın gelin.olur mu?
Bizimde cumadan sonra kar gosteriyo bakalim nolucuuuuAy bizim burda hava durumu haftaya kar gösteriyor zaten ilçedeyim doktorum bi saat uzaklıkta karda kışta yollarda doğuracam
Heleikopterle götürürlerAy bizim burda hava durumu haftaya kar gösteriyor zaten ilçedeyim doktorum bi saat uzaklıkta karda kışta yollarda doğuracam
Benim üyelik yeni zaten sallamıyorum o yüzdenO da yasak sanırım. Orta yerden yazma bebişim. Bi tane dm grubu kursana önce bi mesajlardan.
Ben grup kurmak için mesaj attım mune ablaya ama toplu şekilde davet etmek yasak dedi maalesef, özelden numaralarımızı alamıyormuşuzMillet çatır çatır doğuruyor kızlar doğumdan sonra cidden dutluk olacak buralar. Şu samimi ortamı oluşturmuşken kaybetmeyelim. WhatsApp grup oluşturamıyorsak en azından telegramdan oluşturalım. Çoğunluk tamam derse ben telegramdan açayım grup.linki paylaşayım burdan çıkın çıkın gelin.olur mu?
Dur ben kurayım istersenBenim üyelik yeni zaten sallamıyorum o yüzdenonu nasıl yapıyoruz bilmiyorum bakayım bi
Haberlere çıkarsam beni tanıyınHeleikopterle götürürler
Yapman guzum etmen annemDur ben kurayım istersen
Maşallahı var çok tatlıBir adet sabah şekeriyle geldimdoktor uyandıramadı, uyansın diye karnıma vurdukça ben gülmeye başladım bi baktık bebişimde gülüyor bu arada ben Mart anası oluyorum galiba. 41 haftaya kadar bekleyeceğiz dedi, 1 marta kadar yani. Her gün yürüyüp evde temizlik falan yapmam gerekiyormuş, aktif olacakmışım. Bu gün düzensiz sancılar çıktı, o yüzden çatı muayenesini 38de yapalım dedi. Bebeğin artık kilo almaması lazım, şişman bebek iyi değil dedi. Yemek mi yemiyim napiyim anlamadım nasıl kilo almayacak
Oy maşallah sana fındık yaaBir adet sabah şekeriyle geldimdoktor uyandıramadı, uyansın diye karnıma vurdukça ben gülmeye başladım bi baktık bebişimde gülüyor bu arada ben Mart anası oluyorum galiba. 41 haftaya kadar bekleyeceğiz dedi, 1 marta kadar yani. Her gün yürüyüp evde temizlik falan yapmam gerekiyormuş, aktif olacakmışım. Bu gün düzensiz sancılar çıktı, o yüzden çatı muayenesini 38de yapalım dedi. Bebeğin artık kilo almaması lazım, şişman bebek iyi değil dedi. Yemek mi yemiyim napiyim anlamadım nasıl kilo almayacak
Maşallah bu nasıl güzellikBir adet sabah şekeriyle geldimdoktor uyandıramadı, uyansın diye karnıma vurdukça ben gülmeye başladım bi baktık bebişimde gülüyor bu arada ben Mart anası oluyorum galiba. 41 haftaya kadar bekleyeceğiz dedi, 1 marta kadar yani. Her gün yürüyüp evde temizlik falan yapmam gerekiyormuş, aktif olacakmışım. Bu gün düzensiz sancılar çıktı, o yüzden çatı muayenesini 38de yapalım dedi. Bebeğin artık kilo almaması lazım, şişman bebek iyi değil dedi. Yemek mi yemiyim napiyim anlamadım nasıl kilo almayacak
Ya bu nasıl güzel bir poz böyle bayıldımBir adet sabah şekeriyle geldimdoktor uyandıramadı, uyansın diye karnıma vurdukça ben gülmeye başladım bi baktık bebişimde gülüyor bu arada ben Mart anası oluyorum galiba. 41 haftaya kadar bekleyeceğiz dedi, 1 marta kadar yani. Her gün yürüyüp evde temizlik falan yapmam gerekiyormuş, aktif olacakmışım. Bu gün düzensiz sancılar çıktı, o yüzden çatı muayenesini 38de yapalım dedi. Bebeğin artık kilo almaması lazım, şişman bebek iyi değil dedi. Yemek mi yemiyim napiyim anlamadım nasıl kilo almayacak
Azcik dua etse ya bana. Aklina geliyor muyum acabaDoktorunun umreden gelmesini bekleyen koca yürek
Mesaj at, hocam dualarınızda bana da yer verin lütfen diyeAzcik eua etse ya bana. Aklina geliyor muyum acaba
Özel telefonunu vermedi. Ofis telefonu da goturmemjstir herhalde.Mesaj at, hocam dualarınızda bana da yer verin lütfen diye
Vay hainn yaaaÖzel telefonunu vermedi. Ofis telefonu da goturmemjstir herhalde.
Seni baska bir doktora bırakıyorum dedi. Ama ben o doktoru daha önce terk etmistim zaten. 3 şubata kadar durursan gelince görüşürüz dedi gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?