2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bu ameliyattan 3 gün sonra araba kullanan hanım kızımız kimdi yav şimdi bile kasis atlarken kasıklarım acıyor. Ameliyattan sonra nasıl sürdün Türkiye yollarında.
Ben hiç sürmüyorum arka sağ köşeye oturuyorum özel şoför (kocam) götürüyor heryere o yoksa babam götürüyor benim koca pimpirik suremezsin doğurursun sürerken bide diyor bebeğin okadar kolay çıkacağını sanıyor

Bu ameliyattan 3 gün sonra araba kullanan hanım kızımız kimdi yav şimdi bile kasis atlarken kasıklarım acıyor. Ameliyattan sonra nasıl sürdün Türkiye yollarında.
Ahahaha bendim canim valla sürdüm hemi de diyarbakirin deli şoförlerine karşı

Benim kayınpeder öyle, artık sürme şu arabayı diyor birden yolda doğurursun Doğurmak öyle bir şey sanıyor djdjfjd keşke öyle olsa yaa

Günaydın kızlar kontrole geldim, arada beni de iyi bir sanci yokluyor özellikle alttan alttan doktor başını yerlestiriyor ondan dedi. Karnımın sertlesme olayi verdi eger çok sık olursa bekleme sanci cekmeni istemeyiz evde dedi sezeryan olacağı icin ,bebem 3900 olmus gerçi arti eksi dedi ama pazartesiye kadar dörde tamamlarsam iyi,sisko bebe seviyorum ben böyle somun ekmek gibi kolları ayaklari olan

Ahahaha bendim canim valla sürdüm hemi de diyarbakirin deli şoförlerine karşı
Piii Allah seni böyle şeyler söyleme orta yerde Seni hiç unutmayacağım, bak deneyeceğim ameliyattan sonra kuşakların çınlarsa şaşırma tamam mı

Şimdi bile kontrole tek geldim arabayi kendim kullanarak ,kaynanam diyor kiz sancin suyun gelirse sakın tek gitmeye kalkma sen yaparsin dedim yok o kadar deli degilim mecbur biri yanimda olacak korkarim

Ahaha maşallah anası ya sen de son 10 gün zaten sal bebeyi artık.

Piii Allah seni böyle şeyler söyleme orta yerde Seni hiç unutmayacağım, bak deneyeceğim ameliyattan sonra kuşakların çınlarsa şaşırma tamam mı
kendini iyi hissedersen bir de doktorun iyiyse bence hic sikinti olmuyor canim ya , eltim cok nazlidir sezeryandan sonra iki haftadan fazla yataktan cikmadi. Ben diyarbakirda annemlerin yaninda yaptim dogumu ikinci gun kaynanamlarla görüntülü konuştuk eeee diyor nesli sen ayaklanmissin alışık degil kadin hep naz niyaz cekmis

Benim kayınpeder öyle, artık sürme şu arabayı diyor birden yolda doğurursun Doğurmak öyle bir şey sanıyor djdjfjd keşke öyle olsa yaa
Benim eşime göre herşey doğurma sebebi oturmamak yürümek ayağa kalkmak duşta bile başımda bekliyor sıkıyorum dişimi az kaldı yoksa çıldıracağım

Yok canım ben de hemen ayaklanıyorum şükür. Kuzenim öyleydi, hastaneye gittim görmeye nasıl ağlıyor şaşırdım Kocası da şok olmuştu. Adam ne yapacağını şaşırmış bi aşağı iniyor bi yukarı Kız belki de öyle olmak lazım dedim içimden.

Al benden de o kadar gece bir sancı tuttu kaldırdım eşimi regl sancısından beter ama doğum sancısı ile ayırt edebiliyorum neyseki
Oooo demek sen de doğuruyorsun mimozam dıualarım seninle küveze girmeyecek artık 34 sonrası zaten yüksek oranda girmiyor bize haber et

tabiki de öyle olmak lazım ama hiç olamadım tüm hamileliğim boyunca pehlivana dönüştüm 1’kez naz yapamadım koşturup durdum çalıştım. eltim hamileliği boyunca ağlayıp durdu yerlere attı kendini gitti annesine taşındı orda yaşadı. bebe doğduktan sonra daha beter oldu zaten. sonuç olarak kıymetli olan kim söylememe gerek yok heralde

Millet çatır çatır doğuruyor kızlar doğumdan sonra cidden dutluk olacak buralar. Şu samimi ortamı oluşturmuşken kaybetmeyelim. WhatsApp grup oluşturamıyorsak en azından telegramdan oluşturalım. Çoğunluk tamam derse ben telegramdan açayım grup.linki paylaşayım burdan çıkın çıkın gelin.olur mu?

Biraz naz yapmak lazım kesinlikle ama ben gururuma yediremiyorum. Doğum sonrası da öyle mesela yani naz yapamadım çünkü zayıf olmayı gururuma yediremedim.

Kizzz susss banlaniriz bacimm

O da yasak sanırım. Orta yerden yazma bebişim. Bi tane dm grubu kursana önce bi mesajlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…