• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Günaydın herkese, kaburgalarımın ağrısından yatılmıyor artık sağa dön sola dön 😁 öf valla yoruldum yav sabah olsa da bitse bu çile diyor insan. Mide yanması bir yandan... Bir de lanet öksürük var kasıklarım patlıyor ağrıdan 😑 sinir oldum uykuya

Günaydın herkese, kaburgalarımın ağrısından yatılmıyor artık sağa dön sola dön 😁 öf valla yoruldum yav sabah olsa da bitse bu çile diyor insan. Mide yanması bir yandan... Bir de lanet öksürük var kasıklarım patlıyor ağrıdan 😑 sinir oldum uykuya
Günaydın bende artık yatmakta zorlanıyorum bebede ayağını tam göbek deliğime dayamış acayip acıtıyor içimde döne döne bi hal oldu uşak 🫠

Günaydın herkese, kaburgalarımın ağrısından yatılmıyor artık sağa dön sola dön 😁 öf valla yoruldum yav sabah olsa da bitse bu çile diyor insan. Mide yanması bir yandan... Bir de lanet öksürük var kasıklarım patlıyor ağrıdan 😑 sinir oldum
Sanki ben yazmışım her kelimeye katılıyorum 😭

Dün gece yolda gelirken okumaya başladım bitmedi. Eve geldim hazırlan toparlan yataga yattım sayfa sayısı gene artmıs. 1-2 de deil 10 sayfa falan sanki 😂 başladım okumaya en son eşim telefonu elimden alıyodu ıyumusum die. Dur alma dedim okumaya devam ettim. Sonra gene uyumusum. Sabah bitirdim artık 😂😂

Bı arada benim doktor pilatese egzersize yuruyuse acayip takık. Şuram agrıyo diorum benim gebelerimde agrı olmaz dio. Benim bir de pilates gecmişim var zaten haftada 2-3 gün gidiyordum. Hamilelikte vaktim olmadı evde devam ettim. Yuruyus zaten gobek adım gibiydi. Hergün kesin yürürdüm. Her doktor gunu benim gebelerim doğumda bagırmaz benimkilerin agrısı olmaz. Hepsi bilinçli falan. Yanlış yapıyorsundur agrın varsa. Korkmaya başladım he. Oyle oluyo mu cidden 🙈

Patikli var mi hareket kirmizipatiklikiz kirmizipatiklikiz annen bisey diyo mu 🙃
Ay yok ya gidip gelip wcye bakıyorum belki nişanım gelmiştir diye 🤣 anamda umudu kesti yarın türbeye gidelim dua edelim diyor oradan medet umacak herlde 😆😆 kasılmalarım oldu sadece uzun süren bayadır kasılma yaşamıyordum sende ne var ne yok 😂

Günaydın 🌷 kontrole geldim tansiyon 16-10 idrarda protein ve bir haftada 3 kg almış görünüyorum ödem çok fazla dedi gebelik zehirlenmesine karşı yatışım yapılıyor doğum bugün bol dua edin ne olur bebeğim küveze girmesin sağ salim kurtulalım inşallah 🙏 öpüyorum sizi allaha emanet olun

Günaydın 🌷 kontrole geldim tansiyon 16-10 idrarda protein ve bir haftada 3 kg almış görünüyorum ödem çok fazla dedi gebelik zehirlenmesine karşı yatışım yapılıyor doğum bugün bol dua edin ne olur bebeğim küveze girmesin sağ salim kurtulalım inşallah 🙏 öpüyorum sizi allaha emanet olun
Ayy mimozaaa rabbim sağlıkla kavuştursun göz açıp kapayıncaya kollarında olsun beben 😍🤲🏻🧿🧿 bugün de kandil ay çok güzel bi gün 🥹🤲🏻

Ayy kuzum kocaman olmuş artık çok şükür artık senin de stresin bitiyor canım. Küvoze girmeyecek inşallah dualarımız seninle. Lütfen haber ver hemen bize aklımız kalmasın.

Ay yok ya gidip gelip wcye bakıyorum belki nişanım gelmiştir diye 🤣 anamda umudu kesti yarın türbeye gidelim dua edelim diyor oradan medet umacak herlde 😆😆 kasılmalarım oldu sadece uzun süren bayadır kasılma yaşamıyordum sende ne var ne yok 😂
Hala yataktan cikmadim ama hissettigim bi kemik agrim var su an🥴 ogleden sonra kontrolum var bakalim ne diycek doktor🙃
Canimm Allahim esirgesin sag saglim yavrunla cikip gidin evinize insaAllah Rabbim kolaylik versin amin🤲🤲

Ayy bir kavuşma daha gerceklesecek😍😍 Allahim yardımcınız olsun hayırlı güzel haberlerinizi bekliyoruz 🙏🏻💐🍀

Bı arada benim doktor pilatese egzersize yuruyuse acayip takık. Şuram agrıyo diorum benim gebelerimde agrı olmaz dio. Benim bir de pilates gecmişim var zaten haftada 2-3 gün gidiyordum. Hamilelikte vaktim olmadı evde devam ettim. Yuruyus zaten gobek adım gibiydi. Hergün kesin yürürdüm. Her doktor gunu benim gebelerim doğumda bagırmaz benimkilerin agrısı olmaz. Hepsi bilinçli falan. Yanlış yapıyorsundur agrın varsa. Korkmaya başladım he. Oyle oluyo mu cidden 🙈
napiyomuş okuyup üflüyo muymuş gebelerine🤣🤣🤣
demek kandilde gelecek olan mimozanın bebesiymiş😍 sağlıkla kavuşun kuzum bu mübarek günde dualarımız sizinle🌷 küvoze de gerek kalmaz kocaman oldu beben❤️

Dualarımız seninle inşallah bu güzel günde güzel haberler bekliyoruz senden🤲

Back