- 16 Ekim 2021
- 646
- 1.206
- 63
Hahahahaha sen çocuğu seni leylekler getirdi diye büyütcen herhalAboww tobe dee yarın bizim çocuklar buralari okuyup babam annem nasıl becermis diye suratıma bakıp pis pis gulmesinler firlatirim terligiii
Olsun olsun bebeğin doğsun az büyüsün gör bak nasıl istekleri oluyor isteyeceksin çünkü sürekli başkalarına ihtiyaç duyuyor ben geçen kızım okadar sıkıldiki evde park park diyor ama dışarı buz buz ee evde ikimiz varız oyun oynasam nekadar oynayacaksın istemiyor seni inan naptın biliyormusun binanın katlarını gezdirdim asansöre bindik aşağıdan başladık bir katı gezdik asansöre bindik ikinci katı gezdik asansöre bindik böyle böyle Aman geçti rahatladı yoksa kapidanin önünden ayrılmıyor atta atta gidek diye onun bu isteğini görünce dayanamıyordumBenim yaşım var ya bir taneyi zor yapıyorum allah isteyipte olmayanlara nasip etsin sağlıklı bebeler. Hep dua ediyorum
Ama sen tam.yumurtlama dönemine denk getirmissin. Benimkide 19 mayısta sat. Doktor o araliklari degerlendir demisti bana daİlk eşimden ayrıldım 8 sene sonra evlendim bu mayıs ayının 29 unda en son 17 mayısta regl olmuştum nasıl bir hasretle seviştiysek ilk gecelerin bebesi bu kızçebalayında rizedeydim açık havada açtıysa demekki malum düğünden 15 gün sonra erken gebelik testi ile hamile olduğumu öğrendim herkes şok tu
Benimde eşim bir gün geldi bana diyorki bir arkadaş var eeee bizden sonra evlendi eeee çocukları dogmuss sayiyom sayiyomm ama yok 9 ay olmuyor nasıl onlar erken doguruyorda bizimkisi bukadar uzadı diyor dedim o kacak kacakkİlk eşimden ayrıldım 8 sene sonra evlendim bu mayıs ayının 29 unda en son 17 mayısta regl olmuştum nasıl bir hasretle seviştiysek ilk gecelerin bebesi bu kızçebalayında rizedeydim açık havada açtıysa demekki malum düğünden 15 gün sonra erken gebelik testi ile hamile olduğumu öğrendim herkes şok tu
Hee ne varr ben anneme diyom sen babamla ilişki sırasında baskınmisin ben ondan sana benzemisim diyorum tobe diyor o nasıl laf utanmiyonmu bana bunu demeye diyor bizi böyle böyle kandirdi annem bende kandirim baban yanagimdan optu sen oldun. Sonra bir daha opti kardeşim iste bukadarHahahahaha sen çocuğu seni leylekler getirdi diye büyütcen herhal
Buraları okurlarsa yalnız kazandık huzuevi biletiniBen bazen başka gruplara da bakıyorum orda ki muhabbetler gayet sakin böyle sıkıcı üsturuplu falan bizdeki samimiyet yok çok bunaltı. Biz maaşallah efsane grup diye ödül vericek bence site yönetimi. Aklıma geldi bundan yıllar sonra bizim çocuklar bu yazdıklarımızı okur mu acaba sonuçta internet yani silemezsin silsen hangi birini silcen zaten.
Olsun olsun bebeğin doğsun az büyüsün gör bak nasıl istekleri oluyor isteyeceksin çünkü sürekli başkalarına ihtiyaç duyuyor ben geçen kızım okadar sıkıldiki evde park park diyor ama dışarı buz buz ee evde ikimiz varız oyun oynasam nekadar oynayacaksın istemiyor seni inan naptın biliyormusun binanın katlarını gezdirdim asansöre bindik aşağıdan başladık bir katı gezdik asansöre bindik ikinci katı gezdik asansöre bindik böyle böyle Aman geçti rahatladı yoksa kapidanin önünden ayrılmıyor atta atta gidek diye onun bu isteğini görünce dayanamıyordum
Biz gocunmayizda Z zerefsann arkadaş icin sıkıntı o alışık değil böyle şeylere kızarır bozarirDün bugün kaka yapmadım. Yarında yapmazsam ertesi gün ameliyat zaten sonra sıkıntı. Napsam ya? Çok açık oldu büyük abdest demedim kusura bakmadınız inşallah
öyle yapmak daha mantıklı sanırım evetDirek kan ver idrar testine para harcama boşuna pozitif
Puhahahahahahah ay gece gece kahkaha attım. Çocuk sonra milleti yanak yanağa görünce çocuk yapılıyo sancekHee ne varr ben anneme diyom sen babamla ilişki sırasında baskınmisin ben ondan sana benzemisim diyorum tobe diyor o nasıl laf utanmiyonmu bana bunu demeye diyor bizi böyle böyle kandirdi annem bende kandirim baban yanagimdan optu sen oldun. Sonra bir daha opti kardeşim iste bukadar
Benimde kafa ölçümü 38den sonra şaştı dr kanala yerleşmeye başladığı için ölçümler doğru değil dedi. Popo geliş olunca da kafa küçük ölçülüyormuş diye okumuştjm bence sorun toktur dert etmeyin ben 3 günü zehir ettim kendime ama çok msj okudum burda son haftalarda normal sıkıntı yokHerkese merhabalar 35 haftalık gebeyim son ölçümler iyice şaşırmış durumda bpd geri hc ileri çıkıyor diğer ölçümler haftasıyla uygun bebeğim makat geliş Dr kafasının ince ve uzun bir yapıda olduğunu söyledi konuya hakim olan birileri varsa beni de aydınlatabilir mi lütfen kafam karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?