- 10 Mayıs 2020
- 2.541
- 6.760
- 88
Sen aklımıza getirdinHele bunlara doğurdular da bi daha hamile kalıyorlar doğuruyorlar
Ama varya çok işveli cilveli oluyolar ya kızım birşey istesin babası hayır desin direk 1.5 yaşındaki bebe öpücük atıyor ya baba babaa diyor öpücük atıyor parmağında oynatiyor resmenSanirim bu yüzden esimde hep kiz olsun istemisti.
Erkek olduğunu öğrenince olsun 2. Kiz olur demeye başladı
Bende babamla.boyleydim
Ama biraz anneci olsun oğlum ne yapalım.yani
Spiralle hamile kalmış ya orada bi üzüldüm ama skfjfkdkdjSen üçüncüyü doğuruyon yine de sevişmekten vazgeçmiyon biz bişey diyok mu
Salmayanı öpsünlerMaşallah maşallah pitislere nazar değmesin ben geç evlendim aslında ilk aydan korunmuyum dedim sonra aman dedim şöyle iki ay bir geçsin millet dugun tarihinden hesap yapmasınlardiyerek 2 ay bekledim sonra saldım gitti çok şükür sende az büyüsün sal yildizlarii belki hızlı kayarrr
Var bebe güzelim hayırlı olsunkızlar bi bakar mısınız böyle pat diye daldım kusura bakmayın
Direk kan ver idrar testine para harcama boşuna pozitifsabah kaset test yapıp ardından kan vericem kuzum
Hahahahaha ben çocukken kıça göt derdim annem ayıp göt denmez kıç denir derdi. O aklıma geldi.Dün bugün kaka yapmadım. Yarında yapmazsam ertesi gün ameliyat zaten sonra sıkıntı. Napsam ya? Çok açık oldu büyük abdest demedim kusura bakmadınız inşallah
Bu grupta göte göt denir hocamHahahahaha ben çocukken kıça göt derdim annem ayıp göt denmez kıç denir derdi. O aklıma geldi.
ben de 2 seneye yakın uğraştım, vitaminler doktorlar falan derken tamam hadi tüp bebeğe gidelim dedik o ay hamile kaldım. Bizimkinin kerameti de salınca oldu.
Aynen öyle şimdi kafanız daha rahat olacak ya bebeklere odaklanacaksiniz hopp olmuş bitmiş bizim temmuz grubunda bir arkadaş var ikizlere tüp bebekle hamile kaldı sonra aman olmaz demiş şimdi 3 hamile düşünün isde beyin rahat olunca herşey oluyorOldu mu oldu sen ona bak. Bundan sonra da hep olur insqllah
Ben ikisi de ayıp diye biliyorumHahahahaha ben çocukken kıça göt derdim annem ayıp göt denmez kıç denir derdi. O aklıma geldi.
Elleme dogursunlar ben veriyom GaziHele bunlara doğurdular da bi daha hamile kalıyorlar doğuruyorlar
Ben kediye yatağa gelme diye kızıyorum. Gidip esimin kucagina yatıp bana poz veriyor. O hesap olmus.Ama varya çok işveli cilveli oluyolar ya kızım birşey istesin babası hayır desin direk 1.5 yaşındaki bebe öpücük atıyor ya baba babaa diyor öpücük atıyor parmağında oynatiyor resmenoda oynamaya hazır zaten bir ara bizle yatmaya çok alıştı beşiğinde yatacaksin artık diyorum koşa koca yatakda babasına sarılıyor baba baba kafayı kaldırıp birde öpücük eee eşim dururmu bugünde yatsin diyor babasının koynunda yatiyor hanımefendi bakalım oğlum nasıl olacak oda anneci olacakmi ?
Ben bazen başka gruplara da bakıyorum orda ki muhabbetler gayet sakin böyle sıkıcı üsturuplu falan bizdeki samimiyet yok çok bunaltı. Biz maaşallah efsane grup diye ödül vericek bence site yönetimi. Aklıma geldi bundan yıllar sonra bizim çocuklar bu yazdıklarımızı okur mu acaba sonuçta internet yani silemezsin silsen hangi birini silcen zaten.Bu grupta göte göt denir hocam
Benim yaşım var ya bir taneyi zor yapıyorum allah isteyipte olmayanlara nasip etsin sağlıklı bebeler. Hep dua ediyorumAynen öyle şimdi kafanız daha rahat olacak ya bebeklere odaklanacaksiniz hopp olmuş bitmiş bizim temmuz grubunda bir arkadaş var ikizlere tüp bebekle hamile kaldı sonra aman olmaz demiş şimdi 3 hamile düşünün isde beyin rahat olunca herşey oluyor
Biz o düzeyli tanisma ve konusma evresini ilk ayda geçtikBen bazen başka gruplara da bakıyorum orda ki muhabbetler gayet sakin böyle sıkıcı üsturuplu falan bizdeki samimiyet yok çok bunaltı. Biz maaşallah efsane grup diye ödül vericek bence site yönetimi. Aklıma geldi bundan yıllar sonra bizim çocuklar bu yazdıklarımızı okur mu acaba sonuçta internet yani silemezsin silsen hangi birini silcen zaten.
Hee dimi daha bu 4 5 de yapar gör bak neymiş hayattaki küçük zevkleriymiss 3 çocuğu yapmış küçük zevkmissSen üçüncüyü doğuruyon yine de sevişmekten vazgeçmiyon biz bişey diyok mu
Kıçı denizciler geminin kıçı diye kullanıyor ya. O yüzden ayıp olmuyormuş.Ben ikisi de ayıp diye biliyorum
Helal kız mimoza. Verimli karılarsınız diye boşa demiyorum maşallahİlk eşimden ayrıldım 8 sene sonra evlendim bu mayıs ayının 29 unda en son 17 mayısta regl olmuştum nasıl bir hasretle seviştiysek ilk gecelerin bebesi bu kızçebalayında rizedeydim açık havada açtıysa demekki malum düğünden 15 gün sonra erken gebelik testi ile hamile olduğumu öğrendim herkes şok tu
Aboww tobe dee yarın bizim çocuklar buralari okuyup babam annem nasıl becermis diye suratıma bakıp pis pis gulmesinler firlatirim terligiiiBen bazen başka gruplara da bakıyorum orda ki muhabbetler gayet sakin böyle sıkıcı üsturuplu falan bizdeki samimiyet yok çok bunaltı. Biz maaşallah efsane grup diye ödül vericek bence site yönetimi. Aklıma geldi bundan yıllar sonra bizim çocuklar bu yazdıklarımızı okur mu acaba sonuçta internet yani silemezsin silsen hangi birini silcen zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?