2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Sanirim bu yüzden esimde hep kiz olsun istemisti.
Erkek olduğunu öğrenince olsun 2. Kiz olur demeye başladı
Bende babamla.boyleydim
Ama biraz anneci olsun oğlum ne yapalım.yani
Ama varya çok işveli cilveli oluyolar ya kızım birşey istesin babası hayır desin direk 1.5 yaşındaki bebe öpücük atıyor ya baba babaa diyor öpücük atıyor parmağında oynatiyor resmen oda oynamaya hazır zaten bir ara bizle yatmaya çok alıştı beşiğinde yatacaksin artık diyorum koşa koca yatakda babasına sarılıyor baba baba kafayı kaldırıp birde öpücük eee eşim dururmu bugünde yatsin diyor babasının koynunda yatiyor hanımefendi bakalım oğlum nasıl olacak oda anneci olacakmi ?

Salmayanı öpsünler

Dün bugün kaka yapmadım. Yarında yapmazsam ertesi gün ameliyat zaten sonra sıkıntı. Napsam ya? Çok açık oldu büyük abdest demedim kusura bakmadınız inşallah
Hahahahaha ben çocukken kıça göt derdim annem ayıp göt denmez kıç denir derdi. O aklıma geldi.

ben de 2 seneye yakın uğraştım, vitaminler doktorlar falan derken tamam hadi tüp bebeğe gidelim dedik o ay hamile kaldım. Bizimkinin kerameti de salınca oldu.
Oldu mu oldu sen ona bak. Bundan sonra da hep olur insqllah
Aynen öyle şimdi kafanız daha rahat olacak ya bebeklere odaklanacaksiniz hopp olmuş bitmiş bizim temmuz grubunda bir arkadaş var ikizlere tüp bebekle hamile kaldı sonra aman olmaz demiş şimdi 3 hamile düşünün isde beyin rahat olunca herşey oluyor

Ben kediye yatağa gelme diye kızıyorum. Gidip esimin kucagina yatıp bana poz veriyor. O hesap olmus.

Bu grupta göte göt denir hocam
Ben bazen başka gruplara da bakıyorum orda ki muhabbetler gayet sakin böyle sıkıcı üsturuplu falan bizdeki samimiyet yok çok bunaltı. Biz maaşallah efsane grup diye ödül vericek bence site yönetimi. Aklıma geldi bundan yıllar sonra bizim çocuklar bu yazdıklarımızı okur mu acaba sonuçta internet yani silemezsin silsen hangi birini silcen zaten.

Benim yaşım var ya bir taneyi zor yapıyorum allah isteyipte olmayanlara nasip etsin sağlıklı bebeler. Hep dua ediyorum

Biz o düzeyli tanisma ve konusma evresini ilk ayda geçtik

İlk eşimden ayrıldım 8 sene sonra evlendim bu mayıs ayının 29 unda en son 17 mayısta regl olmuştum nasıl bir hasretle seviştiysek ilk gecelerin bebesi bu kızçe balayında rizedeydim açık havada açtıysa demekki malum düğünden 15 gün sonra erken gebelik testi ile hamile olduğumu öğrendim herkes şok tu

Helal kız mimoza. Verimli karılarsınız diye boşa demiyorum maşallah

Aboww tobe dee yarın bizim çocuklar buralari okuyup babam annem nasıl becermis diye suratıma bakıp pis pis gulmesinler firlatirim terligiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…