2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sonraki mesajlarda iyi olduğunu görünce daha da sevindim
Kızlar ben de bugün doğum yaptım solunum sıkıntısından dolayı yoğun bakımda bebeğim dua edin
Rabbım tez zamanda kavuşmak nasip etsin. Hemen gelip geçecek inşallah
Düzenli gelen sancı ve kasılmalarım kaçtı kızlar ya böyle olan var mı aranızda
Benim 10 dk 1e kadar olup sonra gittiği Cook oluyor
Çok güldüm eco annen efsane kadınmış. Senden anlamak lazımdı zaten. Anlatınca film gibi canlanıyor gözümde

Yine başladı kasılmam kasığa vuruyor arada

Helal kız mimoza. Verimli karılarsınız diye boşa demiyorum maşallah
Sağol canım verim değil de gününe denk gelmiş hesap yapmış gibi
Ama sen tam.yumurtlama dönemine denk getirmissin. Benimkide 19 mayısta sat. Doktor o araliklari degerlendir demisti bana da
Aynen öyle olmuş kuzum düğünden sonra ölü gibi uyuyunca dedim bi tuhaflık var anca gebeyken böyle uyudum ben. Test yapınca Hürrem Sultan gibi gebeyim ben diye dolandım ortada
Ayyy yok çok şükür biz bekledik düğüne kadar. Ona rağmen annem diyo niye acele ettiniz az arası olsaydı millet yanlış anlar

Oy kızlar hiç uyuyamadım gibi bişey ya. Birazcık daha akıntımda kan gördüm. Baya böyle sümüksü bişey. Uyduruyor muyum yoksa çıldırıyor muyum diye anlamak için anneme gösterdim o da olur öyle dedi. Eğer sancı buysa sancım karnımdan girip kasığımdan belimden çıkan sancım da var sanki. Of bana dua edin ya bide şey büyük abdest işi de tamam. Acaba onun sancısını mı çektim?

Kızlar bir şey sorucam, sizin de kasıklarınız özellikle sol kasığınız ağrıyor mu ? Ağırlıktan mı acaba korkmalı mıyım?
Bu akşam ağrım oldu, dedim heralde normal artık yavaş yavaş ama nedenini bilmiyorum, 27. Haftada yaşamıştım bu ağrıyı sancı demişlerdi, ama bı sefer oldu gitti, uzun sürdü

Acaba eco dogurdu mu diye girdim sayfaya

O yuzden saci çektiysen uyursun artık. Buda cok rahatsiz ediyor insanı. Yoksa sabaha kadar devamke. Kiz bu nisan olmasin

Ya ne güzel, ama ben rahat olamıyorum tee iki hafta öncesinden gün sayar mı insan valla diyeceğim hocam sezeryan yapacaksak hiç bulaşmayalim bu işe diyecegim

Sumuksuyse nişan olabilir eco buyuk ihtimal oyledir ama herkes nişan gelince dogurmuyo gunler sonra basliyo genelde dogum belki rahatlarsin tuvaletten kaynaklaniyosa rahatlamazsan zaten dogumla ilgilidir hayirlisi olsun insaAllah

Bir de diyorum acaba kendimi strese mi söktüm, bugün biraz depresiftim, nasıl olmayayım o da ayrı ama iki ayda toplasan 5 defa dışarı çıktım, mapushanede hamile olan kader mahkumları gibi hissediyorum kendimi, kimse hasta olmayayım diye yanıma gelmiyor, ben de gitmiyorum, anam da ameliyat olacak zor bir ameliyat 4 ay kadar yatacak ve doğumda yanımda olamayacak filan derken akşam güzel bı ağladım normalde rahatlamak için de ağlarım ama şimdi acaba uşak çok etkilendi mi diyorum, hareket ettikce içimde canım yanıyor, adet sancısı çekiyorum ufak ufak

Annecigine acil.sifalar diliyorum canim
O agri sanci kasılma.bende de 10 gundjr var. Son zamanlar artik vucut kendini hazirliyor diye düşünüyorum.

Annecigine acil.sifalar diliyorum canim
O agri sanci kasılma.bende de 10 gundjr var. Son zamanlar artik vucut kendini hazirliyor diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim canım uşak o kadar hareketli ki sanki devamlı geriniyor, iki ayrı yöne uzanıyor karnım, bir de artık ağırlaştı sanırım yan yattığımda kasıklarım çok geriliyor

Annecigin tez zamanda şifalansin insaAllah kuzum. Hissettiklerin cok normal zaten hassas bi surec ama kasilmalarin olunca sola yat ve derin nefes al ver rahatlatir seni

Kızlar size yazdıktan sonra banyoya girdim sıcak suyla yıkandım çok iyi geldi. Sonra baktım bişey yok. Yattım uyumaya çalıştım. arada bi sancı gibi birşey giriyor nasıl diyeyim size 10 üzerinden 4 ile başlayıp 8e kadar çıkıyor sonra rahatlıyorum. Sanki Hiçbişey olmamış gibi. Aklıma tutmak gelmedi şimdi başladım tutmaya hocayı aradım hocam dedim büle büle kan miktarını sordu az dedim, yat dinlen bugün bi sıkıntı olursa ara dedi. Eşimi işe göndermedim ne olur ne olmaz diye. Bide hoca foto istedi peçetenin ben atmışım hemen klozete siz atmayın foto çekin. Bide iki üç kere tuvalete çıktım büyük abdest meselesi. Vücut kendini mi hazırlıyor yoksa dün değil önceki akşam yatarken içtiğim duphalac etkisi mi bilemiyorum. Bende haberler böyle.

Ekocum nişanın gelmiş bence kanlı jelli bir şey tam kan gibi değil.

Doğum başlamış olabilir zaten 39. Haftada görünüyorsun hiç telaşlanma zaten öyleyse sancılar çoğalır ne güzel kendiliğinden doğurursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…