2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün sağlıcakla buyusun

Oh çok şükür maşallah kuzuya da sana da. Bişeye ihtiyacın var mı balım geleyim hemen.

Hadi canım gözün aydın herşey çok güzel maşallah size Şubat'ın 2 haftasi oluyor sanırım

İki haftanın tadını çıkar canım sağlıkla gelsin inşallah çok heyecanli

Kiz gidemem oyle risk alamam basima bi is gelir kayarim duserim cikamam hamamdan falan

Ya canini yerim

İlk bi kac gun etkiledi ama sonra sikayetim olmadi benim hic

Gozun aydin kuzummm darisi basimiza
Maviş bana drum hamamı önermişti normal doğum için ay sabah beri yürüyoruum merdiven çıkıyorum topta zıplıyorum şeyim zonkluyor azcık ağrıyor ama geçiyor sonra sende var mı bi hareket

Maviş bana drum hamamı önermişti normal doğum için ay sabah beri yürüyoruum merdiven çıkıyorum topta zıplıyorum şeyim zonkluyor azcık ağrıyor ama geçiyor sonra sende var mı bi hareket
Bende bugun kasilma var karnimda biraz da kasık agrisi dun cok iyiydim hic agrim yoktu bugun kemik agrim da artmis bakalim kör topal ilerliyozben daha yeni kahvalti yapicam

Yazzzz gözün aydın kuzum bizi de unutmamışsın çok teşekkür ederiz dinlenin bol bol bebeğinle.
Hayırlı olsun bebeğin canım bilgiler için teşekkürler ben az kiyafet koymuştum ve erkek bebek ekleme yapıyım kıyafet ve bez o zaman.
Şimdiden sayarsak yaklaşık iki haftan var güneş çok heyecanlı böyle günler almalar. Biz bekleyenler her an patlayacak bomba gibiyiz ne olur ne zaman olur bilmeden. Erken gelecek dendi uşağıma ama bence bekleyecek o kadar kasılma yaşıyorum yok gelmiyor

Benim bebe de bizi korkuuatu erkenden ama simdi gelesi yok

Senden haber almak inan çok güzel seracım ama sen kendini nasıl mutlu hissedeceksen öyle yap. Her şeyden önemlisi senin mutluluğun ben senin içindeki o gücü gördüm, güçlü insanlar da acı çeker. Kendini hiç baskılamak zorunda değilsin. Gün gelecek kucağın yeniden dolacak hepsinin yeri ayrı olsa da bir evladın daha olacak tüm yaralanmışlıklarına iyi gelecek. İnanıyorum

Kuzum Allah yerini daha büyük mutluluklarla güzelliklerle doldursun inşallah. Hep aklımızda ve dualarimizdasin. Surec senin için nasil iyi olacaksa oyle ilerle.
Taktir Allahtan herseye rağmen kendini bırakma. Doguma giren bütün arkadaslar ve ben ozellikle senin için dua edecem. Allah sana en güzelini nasip etsin.

Cok teşekkürler canım bilgiler için. Ben 3 takim koydum.bebeme. 15 tane de bez. Bir bana bir bebege islak mendil. Yarim kalmayız umarım. Daha fazla götürmek isterim.ama esim minimalci hayirdir bu ne der diye güler bana gidip getirir fazlasi gerek olursa suc onun

Allah analı babalı büyütsün kuzum.
Masallah Atilla beye. Oğlumuzun listemize ekliyorum. Sag saglim eve dönersiniz insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…