2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar S serabeyaz bu gün girmiş foruma, arada bakıyorum iletişimde olan var mı hiç? Umarım iyidir
Bikaç konuyu araştırırken bu siteden bilgi verdi, yazıyı açıp okumam için de siteye giriş yapmak zorunda kaldım. bu sayfayı açmaya cesaretim yoktu, o yüzden girip yazılarınızı okuyamadım. Şimdi girince senin etiketini gördüm yazayım dedim. Düşünüp hatırımı soran, duasında yer veren herkesten Allah razı olsun ( M mimozagerbera M MaviFeslegen size de cvp yazamadım kusuruma bakmayın lütfen ). 4 sene önce babacığımı kaybettim ve cenazesine gidemedim çok zor zamanlardı ama bu acı onun da üstünde . Rabbim hepimize hayırlı güzel günler nasip eylesin.. Allah a emanet olun

Yok hipoglisemi olunca bebek mamayı bile alamıyo zaten mamayı yese üzülmicem de çok halsiz şekeri suyla eritip biberonun başına sürüp sürüp verdim de anca öyle 4 saat sonra biraz açılabildi

Rabbim tez vakitte kucağını boş bırakmasın inşallah dualarım seninle yalnız değilsin asla ister özelden yaz dök içini ister burdan yaz sakın üzerim diye düşünme biz burada bir aileyiz iyi günde kötü günde beraberiz. Allaha emanet ol canım

Nidicard içen arkadaşlar içtikten 10 dk sonra ne gibi tuhaflıklarınız var yada yok. Ben içiyorum aradan zaman geçiyor nabzım yükseliyor baş ağrım artıyor ateşlenmiş gibi hissediyorum resmen çarpıyor ya nasıl birşey bu

Oy gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallah çok sevindim güzel geçmesine

Gözün aydın canimm maşallah sağlıkla sihhatle büyüsün inşallah

Merhaba kızlar
Size bir kaç tecrübe ettiklerimi söylemek istiyorum
Özellikle sezeryan ve erkek bebek annelerine
Öncelikle ilk hanile olup sezeryan isteyenler istemeyin doğal doğum en güzeli hayat bu ne gerekeceği belli olmuyor benim 3. Sezeryan ve dr eski ameliyat yerin yapılmıştı zor diktik filan dedi ve ayaklanmam zor oldu ağrım çok oldu gaz sancısı çok oldu ama ben zorladım kendimi ayaklandım yürüdüm bol su içtim vs . 2. Si az bez az bebek kıyafeti diyenler var ben 3 hastane çıkışı ve 3 kat kıyafet getirim nereye çoğunu kullandım. Erkek bebeğin azizliği altını açıp ıslak mendil değince fışkırıyor 2 kere üstüne çiş geldi Dikakt etmeme rağmen
Bir kere kaka sızdı mesela ayrıca biz doğunca bşr başladı ilk kakamız baya baya yaptık maşallah ne varsa çıktı içinden Buda kilo kaybı oldu
Bebek hemşireleri fazla kilo kaybı oldu takviye mama verdiler yoksa taburcu olamazsınız dediler ona da tamam dedik . Bilginiz olsun ki benim sütüm de var bebek emiyor olmasına rağmen . Ben bezi de 20 ye yakın koymuştum nette orda burda 10 tane yeter d miş millet hiç aldanmayın. Her bebek farklı nerdeyse benim 12 oldu galiba bez suan attığım eve git gel mi yapalım 2 bez için evde koli ile var nasılsa . 2 pakette islak mendil yenidoğan harcandı ben bol bolcuyum galiba pişik kreminiz olsun yine çişten mi kakadan mı bilemedim az kabardı poposu bebeğin. Kremden sonra geçti. Özelde dogum yapacak iseniz ketıl bey çay makinesi götürebilirsiniz ben ketil getirdim çok rahattı kahve içtim bol bol anesteziyi atmak için.
Aklıma geldikçe yazarım sorularınız varsa sorabilirsiniz
Şuan bebek dr muayene için bebeği aldılar beklerken size yazayim dedim . Evlat kokusu cennet kokusu kaç tane çocuğunuz olursa olsun hepsi ilk annelik gibi

Canım ağırlıklı olarak kap nabız artışı be baş ağrısı yapıyor . Doktorum kızarıklıkta olabilir korkma dedi . Ben 2 den fazla içemiyorum korkuma zaten tansiyonum hep normal kasılma sebebi ile verdi .
Oyyyyyy hadi gözün aydın çok şükür

Gözünaydın allah hayırlı evlat etsin analı babalı büyütsün inşallah

Kızlar ben çıktım kontrolden, her şey yolunda çok şükür. Nst de iyi. Ufak tefek sancılar var ama önemli değil.

Şaşırdığım şey bu hafta bebek dönmüş baş geliş olmuş Ben de diyorum bi rahatlama var ama hayırlısı hahaha Ondanmış demek ki... Ne ara döndü geçen hafta tersti çünkü, hiç anlamadım.

Doktora sordum hemen normal olur mu diye. Riske atamayız çok yakın iki bebek arası dedi Bir şansımı denedim. Dikiş yerlerine baktı iyi gözüküyorlar ama ben yaptırmam dedi. Bizden haberler öyle.

Kafa 36 göbek 37 boy 37 haftaya uygun gidiyor. Kafamız biraz küçük o da hep makat geliş olduğu içindir dedi. Kilosu iyi 3 kg üstünde doğarmış.

Haftaya değil sonraki hafta alırız artık dedi bebeği Şok oldum ben daha tutacaktım hahshshs Haftaya perşembe tahliller için çağırdı. Ameliyat öncesi son tahliller yapılacak artık.

Ayy maşallah sübhan allah nazar değmesin çok şükür canım sağ salim kavuştun darısı başımıza inşallah

Yarın sen de ananla hamama gitsene kız işte
Kiz gidemem oyle risk alamam basima bi is gelir kayarim duserim cikamam hamamdan falan
Canım bişeye ihtiyacın olursa 1 saatlik yol gelirim gelmişken zaten ben de orda doğrurum
Ya canini yerim
İlk bi kac gun etkiledi ama sonra sikayetim olmadi benim hic
Gozun aydin kuzummm darisi basimiza

Evet bez kıyafet çok gidiyor aslında, bazılarını görüyorum 2 tane filan koymuş kıyafet Benim de iki doğumda hep çok gitti yani kıyafet bez. Bunda da öyle olur. Ufak bi kussa bile değişiyor çünkü. Islak ıslak mı duruyorlar nedir anlamadım ki...

Daha iyi olursun inşallah zamanla

Oooohooo daha iki hafta içerde kuzucuk tosuncuk olur inşallah sende dikkat et bak sonlara geldik iş yapma sakın dinlen çocuklara vakit ayır hazırlıkları gözden geçir

Oooohooo daha iki hafta içerde kuzucuk tosuncuk olur inşallah sende dikkat et bak sonlara geldik iş yapma sakın dinlen çocuklara vakit ayır hazırlıkları gözden geçir
Ay evet tarih verince bi tuhaf oldum Haftaya eşimin kuzeni çağıracaktı ama ben bol bol dinlenip iyileşmeye bakayım en iyisi

Erkek çocukları genelde çok ve fışkırtarak yapıyor canım oğlumda öyleydi. Bol bez almalı eğer yakında alınacak yer yoksa. Benim doğum yapacağım hastanenin yanında eczane var hemen oraya güveniyorum eksik olursa diye. İyi maşallah hemen sütün gelmiş inşallah bizimde gelir hemen. Oğlumda 4.gün geldi suyum gelipte sezeryana alınmama rağmen. Rabbim nazarlardan korusun sizi. Allah analı babalı büyütsün inşallah

O zaman benimki de normal canım yarın kontrolüm var hadi hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…