Bikaç konuyu araştırırken bu siteden bilgi verdi, yazıyı açıp okumam için de siteye giriş yapmak zorunda kaldım. bu sayfayı açmaya cesaretim yoktu, o yüzden girip yazılarınızı okuyamadım. Şimdi girince senin etiketini gördüm yazayım dedim. Düşünüp hatırımı soran, duasında yer veren herkesten Allah razı olsun ( M mimozagerbera M MaviFeslegen size de cvp yazamadım kusuruma bakmayın lütfen
Gerçekten öyle oluyormuş ya ne garipCam silme tam doğum öncesi gelen enerji tebrik ediyorum
Yok hipoglisemi olunca bebek mamayı bile alamıyo zaten mamayı yese üzülmicem de çok halsiz şekeri suyla eritip biberonun başına sürüp sürüp verdim de anca öyle 4 saat sonra biraz açılabildiFormül mama verseniz sütünüz artana kadar hem çocuğun şekeri de düşmemiş olur.. küp şeker yeni doğmuş bebege bilemedim açıkcası
Siz ikiz annesi olarak özellikle mamaya öcü gibi bakmayın verin gitsin
Acı biber ye korkar belkiAllahımmm ben yine doktora gidiyorum yine bebem uyuyor
Rabbim tez vakitte kucağını boş bırakmasın inşallahBikaç konuyu araştırırken bu siteden bilgi verdi, yazıyı açıp okumam için de siteye giriş yapmak zorunda kaldım. bu sayfayı açmaya cesaretim yoktu, o yüzden girip yazılarınızı okuyamadım. Şimdi girince senin etiketini gördüm yazayım dedim. Düşünüp hatırımı soran, duasında yer veren herkesten Allah razı olsun ( M mimozagerbera M MaviFeslegen size de cvp yazamadım kusuruma bakmayın lütfen). 4 sene önce babacığımı kaybettim ve cenazesine gidemedim çok zor zamanlardı ama bu acı onun da üstünde . Rabbim hepimize hayırlı güzel günler nasip eylesin.. Allah a emanet olun
Oy gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar oğluma kavuştum 2785 gr 48 cm çok şükür Allahıma emzirmeye çalıştık biraz tuttu onun dışında ben iyiyim daha uyuşuğum, spinal çok rahattı hiç sıkıntı yaşamamdım , uyuşukluğum geçince tekrar bilgilendiririm hepinize dua ettim valla :))
Gözün aydın canimm maşallah sağlıkla sihhatle büyüsün inşallahKızlar oğluma kavuştum 2785 gr 48 cm çok şükür Allahıma emzirmeye çalıştık biraz tuttu onun dışında ben iyiyim daha uyuşuğum, spinal çok rahattı hiç sıkıntı yaşamamdım , uyuşukluğum geçince tekrar bilgilendiririm hepinize dua ettim valla :))
Canım ağırlıklı olarak kap nabız artışı be baş ağrısı yapıyor . Doktorum kızarıklıkta olabilir korkma dedi . Ben 2 den fazla içemiyorum korkuma zaten tansiyonum hep normal kasılma sebebi ile verdi .Nidicard içen arkadaşlar içtikten 10 dk sonra ne gibi tuhaflıklarınız var yada yok. Ben içiyorum aradan zaman geçiyor nabzım yükseliyor baş ağrım artıyor ateşlenmiş gibi hissediyorum resmen çarpıyor ya nasıl birşey bu
Oyyyyyy hadi gözün aydın çok şükürKızlar oğluma kavuştum 2785 gr 48 cm çok şükür Allahıma emzirmeye çalıştık biraz tuttu onun dışında ben iyiyim daha uyuşuğum, spinal çok rahattı hiç sıkıntı yaşamamdım , uyuşukluğum geçince tekrar bilgilendiririm hepinize dua ettim valla :))
Gözünaydın allah hayırlı evlat etsin analı babalı büyütsün inşallahKızlar oğluma kavuştum 2785 gr 48 cm çok şükür Allahıma emzirmeye çalıştık biraz tuttu onun dışında ben iyiyim daha uyuşuğum, spinal çok rahattı hiç sıkıntı yaşamamdım , uyuşukluğum geçince tekrar bilgilendiririm hepinize dua ettim valla :))
Kızlar oğluma kavuştum 2785 gr 48 cm çok şükür Allahıma emzirmeye çalıştık biraz tuttu onun dışında ben iyiyim daha uyuşuğum, spinal çok rahattı hiç sıkıntı yaşamamdım , uyuşukluğum geçince tekrar bilgilendiririm hepinize dua ettim valla :))
Kiz gidemem oyle risk alamam basima bi is gelir kayarim duserim cikamam hamamdan falanYarın sen de ananla hamama gitsene kız işte
Ya canini yerimCanım bişeye ihtiyacın olursa 1 saatlik yol gelirim gelmişken zaten ben de orda doğrurum
İlk bi kac gun etkiledi ama sonra sikayetim olmadi benim hicNidicard içen arkadaşlar içtikten 10 dk sonra ne gibi tuhaflıklarınız var yada yok. Ben içiyorum aradan zaman geçiyor nabzım yükseliyor baş ağrım artıyor ateşlenmiş gibi hissediyorum resmen çarpıyor ya nasıl birşey bu
Gozun aydin kuzummm darisi basimizaKızlar oğluma kavuştum 2785 gr 48 cm çok şükür Allahıma emzirmeye çalıştık biraz tuttu onun dışında ben iyiyim daha uyuşuğum, spinal çok rahattı hiç sıkıntı yaşamamdım , uyuşukluğum geçince tekrar bilgilendiririm hepinize dua ettim valla :))
Evet bez kıyafet çok gidiyor aslında, bazılarını görüyorum 2 tane filan koymuş kıyafetMerhaba kızlar
Size bir kaç tecrübe ettiklerimi söylemek istiyorum
Özellikle sezeryan ve erkek bebek annelerine
Öncelikle ilk hanile olup sezeryan isteyenler istemeyin doğal doğum en güzeli hayat bu ne gerekeceği belli olmuyor benim 3. Sezeryan ve dr eski ameliyat yerin yapılmıştı zor diktik filan dedi ve ayaklanmam zor oldu ağrım çok oldu gaz sancısı çok oldu ama ben zorladım kendimi ayaklandım yürüdüm bol su içtim vs . 2. Si az bez az bebek kıyafeti diyenler var ben 3 hastane çıkışı ve 3 kat kıyafet getirim nereye çoğunu kullandım. Erkek bebeğin azizliği altını açıp ıslak mendil değince fışkırıyor2 kere üstüne çiş geldi Dikakt etmeme rağmen
Bir kere kaka sızdı mesela ayrıca biz doğunca bşr başladı ilk kakamız baya baya yaptık maşallah ne varsa çıktı içinden Buda kilo kaybı oldu
Bebek hemşireleri fazla kilo kaybı oldu takviye mama verdiler yoksa taburcu olamazsınız dediler ona da tamam dedik . Bilginiz olsun ki benim sütüm de var bebek emiyor olmasına rağmen . Ben bezi de 20 ye yakın koymuştum nette orda burda 10 tane yeter d miş millet hiç aldanmayın. Her bebek farklı nerdeyse benim 12 oldu galiba bez suan attığım eve git gel mi yapalım 2 bez için evde koli ile var nasılsa . 2 pakette islak mendil yenidoğan harcandı ben bol bolcuyum galibapişik kreminiz olsun yine çişten mi kakadan mı bilemedim az kabardı poposu bebeğin. Kremden sonra geçti. Özelde dogum yapacak iseniz ketıl bey çay makinesi götürebilirsiniz ben ketil getirdim çok rahattı kahve içtim bol bol anesteziyi atmak için.
Aklıma geldikçe yazarım sorularınız varsa sorabilirsiniz
Şuan bebek dr muayene için bebeği aldılar beklerken size yazayim dedim . Evlat kokusu cennet kokusu kaç tane çocuğunuz olursa olsun hepsi ilk annelik gibi
Oooohooo daha iki hafta içerde kuzucuk tosuncuk olur inşallahKızlar ben çıktım kontrolden, her şey yolunda çok şükür. Nst de iyi. Ufak tefek sancılar var ama önemli değil.
Şaşırdığım şey bu hafta bebek dönmüş baş geliş olmuşBen de diyorum bi rahatlama var ama hayırlısı hahaha Ondanmış demek ki... Ne ara döndü geçen hafta tersti çünkü, hiç anlamadım.
Doktora sordum hemen normal olur mu diye. Riske atamayız çok yakın iki bebek arası dediBir şansımı denedim. Dikiş yerlerine baktı iyi gözüküyorlar ama ben yaptırmam dedi. Bizden haberler öyle.
Kafa 36 göbek 37 boy 37 haftaya uygun gidiyor. Kafamız biraz küçük o da hep makat geliş olduğu içindir dedi. Kilosu iyi 3 kg üstünde doğarmış.
Haftaya değil sonraki hafta alırız artık dedi bebeğiŞok oldum ben daha tutacaktım hahshshs Haftaya perşembe tahliller için çağırdı. Ameliyat öncesi son tahliller yapılacak artık.
Ay evet tarih verince bi tuhaf oldumOooohooo daha iki hafta içerde kuzucuk tosuncuk olur inşallahsende dikkat et bak sonlara geldik iş yapma sakın dinlen çocuklara vakit ayır hazırlıkları gözden geçir
Erkek çocukları genelde çok ve fışkırtarak yapıyor canım oğlumda öyleydi. Bol bez almalı eğer yakında alınacak yer yoksa. Benim doğum yapacağım hastanenin yanında eczane var hemen oraya güveniyorum eksik olursa diye. İyi maşallah hemen sütün gelmiş inşallah bizimde gelir hemen. Oğlumda 4.gün geldi suyum gelipte sezeryana alınmama rağmen.Merhaba kızlar
Size bir kaç tecrübe ettiklerimi söylemek istiyorum
Özellikle sezeryan ve erkek bebek annelerine
Öncelikle ilk hanile olup sezeryan isteyenler istemeyin doğal doğum en güzeli hayat bu ne gerekeceği belli olmuyor benim 3. Sezeryan ve dr eski ameliyat yerin yapılmıştı zor diktik filan dedi ve ayaklanmam zor oldu ağrım çok oldu gaz sancısı çok oldu ama ben zorladım kendimi ayaklandım yürüdüm bol su içtim vs . 2. Si az bez az bebek kıyafeti diyenler var ben 3 hastane çıkışı ve 3 kat kıyafet getirim nereye çoğunu kullandım. Erkek bebeğin azizliği altını açıp ıslak mendil değince fışkırıyor2 kere üstüne çiş geldi Dikakt etmeme rağmen
Bir kere kaka sızdı mesela ayrıca biz doğunca bşr başladı ilk kakamız baya baya yaptık maşallah ne varsa çıktı içinden Buda kilo kaybı oldu
Bebek hemşireleri fazla kilo kaybı oldu takviye mama verdiler yoksa taburcu olamazsınız dediler ona da tamam dedik . Bilginiz olsun ki benim sütüm de var bebek emiyor olmasına rağmen . Ben bezi de 20 ye yakın koymuştum nette orda burda 10 tane yeter d miş millet hiç aldanmayın. Her bebek farklı nerdeyse benim 12 oldu galiba bez suan attığım eve git gel mi yapalım 2 bez için evde koli ile var nasılsa . 2 pakette islak mendil yenidoğan harcandı ben bol bolcuyum galibapişik kreminiz olsun yine çişten mi kakadan mı bilemedim az kabardı poposu bebeğin. Kremden sonra geçti. Özelde dogum yapacak iseniz ketıl bey çay makinesi götürebilirsiniz ben ketil getirdim çok rahattı kahve içtim bol bol anesteziyi atmak için.
Aklıma geldikçe yazarım sorularınız varsa sorabilirsiniz
Şuan bebek dr muayene için bebeği aldılar beklerken size yazayim dedim . Evlat kokusu cennet kokusu kaç tane çocuğunuz olursa olsun hepsi ilk annelik gibi
O zaman benimki de normal canımCanım ağırlıklı olarak kap nabız artışı be baş ağrısı yapıyor . Doktorum kızarıklıkta olabilir korkma dedi . Ben 2 den fazla içemiyorum korkuma zaten tansiyonum hep normal kasılma sebebi ile verdi .
Oyyyyyy hadi gözün aydın çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?