2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Allah analı babalı büyütsün allah uzun ömürler versin

canimmm hayırlı olsun sağlıkla büyüsün oğluşun

Bu kacinci seviye psikopatlikta bacimm T the economist kayboldu farkinda misiniz
Ya ben cok aktif biriyim yerimde hic duramam. E mecbur simdi yatınca telefonun canini çıkarıyorum. Burada çene yapiyorum.
Eco yok farkındayım. Simdi annesine annneeeggggg diye ağlıyordur

Tam sen doguracam yazarken benim bu yaziyi görmem
bugünlere geldik allaha şükürler olsun
Kiz patikli kirmizipatiklikiz benim doktorum keske seninki gibi normal doguma devamli gaz ve taktik veren biri olsaydi ben daha rahat olurdum heralde hep muallakta kadin sanki dogumu tek basima yapacakmisim gibi hissediyom
kız senin dru ben anlamadım sanki kendi doğuracak sen ondan cesaretlisin
Bu kacinci seviye psikopatlikta bacimm T the economist kayboldu farkinda misiniz
eco ana dişi kuş enerjisinde şu an elleşmen tülleri var onun ütülenecek

Ya ben cok aktif biriyim yerimde hic duramam. E mecbur simdi yatınca telefonun canini çıkarıyorum. Burada çene yapiyorum.
Eco yok farkındayım. Simdi annesine annneeeggggg diye ağlıyordur
Anasi geldi ya şeytan telefonu alamiyodur korkusundan
bugünlere geldik allaha şükürler olsun

kız senin dru ben anlamadım sanki kendi doğuracak sen ondan cesaretlisin

eco ana dişi kuş enerjisinde şu an elleşmen tülleri var onun ütülenecek
Kiz valla bende bu yolda tek yuruyomus gibi hissediyorum
Eco anasinin dizindediz

Maşallah canim ,gözün aydın, sütün boll olsun

Ay maşallah kuzum gözünüz aydın, ne mutlu sana, sar sarmala yavrunu mis gibi
Valla ben de baktırdım arkadaşıma yıldız olarak hangi tarih daha uygun diye bana 20 şubat ve 27 Şubat dedi, ama saatini de tutturmak gerek dedi

Ben de öyleyim kac gündür kizima bakip bakip ağlıyorum nasil birakip gidecem ,ya bir sey olursa bana diye rabbim sag salim kucagimiza alip cikmayi nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…