Allah analı babalı büyütsün allah uzun ömürler versinKızlar oğluma kavuştum 2785 gr 48 cm çok şükür Allahıma emzirmeye çalıştık biraz tuttu onun dışında ben iyiyim daha uyuşuğum, spinal çok rahattı hiç sıkıntı yaşamamdım , uyuşukluğum geçince tekrar bilgilendiririm hepinize dua ettim valla :))
Ayyy ayni bende bendeOf bende ya ama bugün bi kaç gündür olan stresim geçti yine bi heyecan ve cesaret geldi hevesliyim şimdi gel doğurtalım deseler koşarak giderim
Her gun dogurur muyum acaba bugun diye dusunmek cok stresli
Bu kacinci seviye psikopatlikta bacimmBide ben dogma olasılığına göre burçların etkisini felan okuyorum. Yarinki daha iyiymiş felan diye kendimi tutuyorumhem stresli hem yorucu.
Ay gunu belli olunca da bir garip hissediyor insan degil mi.Evet canım şubatın ikinci haftası
canimmm hayırlı olsun sağlıkla büyüsün oğluşunKızlar oğluma kavuştum 2785 gr 48 cm çok şükür Allahıma emzirmeye çalıştık biraz tuttu onun dışında ben iyiyim daha uyuşuğum, spinal çok rahattı hiç sıkıntı yaşamamdım , uyuşukluğum geçince tekrar bilgilendiririm hepinize dua ettim valla :))
Ya ben cok aktif biriyim yerimde hic duramam. E mecbur simdi yatınca telefonun canini çıkarıyorum. Burada çene yapiyorum.
Tam sen doguracam yazarken benim bu yaziyi görmem
kız senin dru ben anlamadım sanki kendi doğuracak sen ondan cesaretlisinKiz patiklikirmizipatiklikiz benim doktorum keske seninki gibi normal doguma devamli gaz ve taktik veren biri olsaydi ben daha rahat olurdum heralde hep muallakta kadin sanki dogumu tek basima yapacakmisim gibi hissediyom
eco ana dişi kuş enerjisinde şu an elleşmen tülleri var onun ütülenecek
Ya bende böyle şeylere ilgiliyim bizimlede paylaş bende okuyayımBide ben dogma olasılığına göre burçların etkisini felan okuyorum. Yarinki daha iyiymiş felan diye kendimi tutuyorumhem stresli hem yorucu.
Anasi geldi ya şeytan telefonu alamiyodur korkusundanYa ben cok aktif biriyim yerimde hic duramam. E mecbur simdi yatınca telefonun canini çıkarıyorum. Burada çene yapiyorum.
Eco yok farkındayım. Simdi annesine annneeeggggg diye ağlıyordur
Kiz valla bende bu yolda tek yuruyomus gibi hissediyorumbugünlere geldik allaha şükürler olsun
kız senin dru ben anlamadım sanki kendi doğuracak sen ondan cesaretlisin
eco ana dişi kuş enerjisinde şu an elleşmen tülleri var onun ütülenecek
Maşallah canim ,gözün aydın, sütün boll olsunBeni sabah gelir gelmez şak diye ameilayata aldılar Sezeryana ani yakalandım titreye titreye girdim ameliyata bebeler çıktı emzirmeye çalışıyoz 3-4 kişi falan hakkaten memeler orta malı oldu… olay yerinden son durum.
Yok o kadar gitmez heralde ya ne zaman ki sevgililer günü dur bakimYoğsamm sevgililer gününde mi
Bence senin subatin ilk haftası olur eğer 2 hafta sonra dediyse. Hala ocaktayizYok o kadar gitmez heralde ya ne zaman ki sevgililer günü dur bakim
Ay maşallah kuzum gözünüz aydın, ne mutlu sana, sar sarmala yavrunu mis gibiKızlar oğluma kavuştum 2785 gr 48 cm çok şükür Allahıma emzirmeye çalıştık biraz tuttu onun dışında ben iyiyim daha uyuşuğum, spinal çok rahattı hiç sıkıntı yaşamamdım , uyuşukluğum geçince tekrar bilgilendiririm hepinize dua ettim valla :))
Valla ben de baktırdım arkadaşıma yıldız olarak hangi tarih daha uygun diye bana 20 şubat ve 27 Şubat dedi, ama saatini de tutturmak gerek dedi
Evet çok tuhaf oldu eşim ayağıma dolandı, bi hafta daha dursa filan diyecektimAy gunu belli olunca da bir garip hissediyor insan degil mi.
Saglikla dogsunlar
Ben de öyleyim kac gündür kizima bakip bakip ağlıyorum nasil birakip gidecem ,ya bir sey olursa bana diyeAy benim de doğurasım geldiYarın doktor kontrolüm var. Bakalım ne diyecek. Çok duygusuz hisseidyorum kendimi. Bi duygu yüklemesi de bana gelir mi be İki bebemi bırakıp ameliyata gireceğim Kendimi hiç hazır hissetmiyorum. Hep bi eksik varmış gibi - ki var -
Yok balım haftaya cuma şubatın 3üBence senin subatin ilk haftası olur eğer 2 hafta sonra dediyse. Hala ocaktayiz
Anamm haftaya cuma benim beklenen dogum tarihimmYok balım haftaya cuma şubatın 3üyani sonraki hafta 2.haftası oluyor bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?