Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pıtışı sıkmayı ne biliyor annen Ayy aramızda ajan mı varAy kizlar dun annemle konusuyoruz aksma iste agrilarim gecti ikindiye dogru falan diyorum diyo ki kucukken size bocek ilaci verirdim sen korkudan 3 gun micmazdin dogru soyle bebek cikmasin diye pitisini siktiriyon mu diyo he dedim anne ne alaka ya ev supurdum comelerek fayanslari sildim diyom vay be senden beklenmeyen hareketler diyo krize girdim ya aklima gelince
Açılmanız var mıydı peki benim yokmuş açılmam canımBen gece böyle nst görüp sabah doğum yapmıştım. Bu benim düzenli sancılı halimdi. Sadece doğuma daha da yaklaşınca o alttaki 60 70ler 100lerin üzerine çıkıyor ve sıklaşıyor
3 cm idi buna benzer nstde biraz daha yüksekti gibi sancılarım öyle hatırlıyorum sanki ama emin de değilim tepeler uzunduAçılmanız var mıydı peki benim yokmuş açılmam canım
Niye ses veriyor neoldu ecoyaT the economist ses ver nasılsınız canım çıktınız mı doktordan
Bizde de kırmızı örtülürmüş de albasmasın diye hiç yapmadık valla, annemin kuzeni getirmişti örtün diyeAh kızlar ben doğurunca nasıl yetişeceğim sizin muhabbetlerinize..
Yarın için herşey tamam derken sarı tülbent örtülür bizde çocuğun beşiğine doğar doğmaz onu bulamadım adettendin sarılık olmasın diye batıl inanç belki ama kızımada örtmüştüm bulamadım evi birbirine kattım eşim şimdi kapalı çarşıya gidiyor işten izin aldı bizim bıralarda yok inşaAllah bulacak
DoktordaydıNiye ses veriyor neoldu ecoya
Bende aldım kuzum kenarları nazar boncuklu ayyy çok güzel bi görsen aylar öncesi dolapta yapan biri vardı ona 120 tl ye yaptırdım bak bakalım elinde hazır olan vardırAh kızlar ben doğurunca nasıl yetişeceğim sizin muhabbetlerinize..
Yarın için herşey tamam derken sarı tülbent örtülür bizde çocuğun beşiğine doğar doğmaz onu bulamadım adettendin sarılık olmasın diye batıl inanç belki ama kızımada örtmüştüm bulamadım evi birbirine kattım eşim şimdi kapalı çarşıya gidiyor işten izin aldı bizim bıralarda yok inşaAllah bulacak
Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah gözünüz aydın26.01.2023 sabah 9'da inşallah bebeğime kavuşuyorum bende :)
Ay ne güzel ya, ben sormadım hastaneye ama sanmıyorum olduğunu, Ümraniyenin en uygun fiyatlı hastanesi, doktorum tavsiye etti, muayenehaneye yakın, hem de yeni doğan yoğun bakım ünitesi çok iyi diye orayı tavsiye etti.. ama dediğim gibi doğum 7000 lirayken fotoya 2000 lira vermek abes geliyorBen o işi hallettim hastane kendi çekiyor albüm de veriyor doğum parasının içinde hepsi. O da 14.500 tl
Hayırlı olsun eco ana sayılı gün çabuk geçeeer sen gidince çok sıkılıcam ya of buralar hep dutluk kalcak ulan en önde bendim en son ben mi doğuracam yaKızlar cuma bebeğime kavuşuyorum inşallah. Bebem kilo almamış, almıyor. Göbek çevresi de aynı. Zorlamanın anlamı yok dedi doktor.
Bir kavuşma günü daha geldi hayırlısıyla kavuşun inşallah, sen onu beslersin annesi dışarıda oohh mis yağlı yağlı sütle tontik bir bebe yapar annesiKızlar cuma bebeğime kavuşuyorum inşallah. Bebem kilo almamış, almıyor. Göbek çevresi de aynı. Zorlamanın anlamı yok dedi doktor.
Bizde de öyleAh kızlar ben doğurunca nasıl yetişeceğim sizin muhabbetlerinize..
Hayırlısı olsun canım Ne diyelim artık. Sağlıkla kucağına al inşallah Canını sıkma lütfen. Sen onu çıkınca tosun paşa yapacaksın zaten.Kızlar cuma bebeğime kavuşuyorum inşallah. Bebem kilo almamış, almıyor. Göbek çevresi de aynı. Zorlamanın anlamı yok dedi doktor.
Hadi maşallah ya ne güzel bir yolun sonuna geliyoruz..26.01.2023 sabah 9'da inşallah bebeğime kavuşuyorum bende :)