- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.515
- 798
Sezaryen oluyorsun de mi canım? Stres olacak bir şey yok bak hepimiz doğuracağız geçecek bitecekÇok stres oldum ya nasıl doğuracağımdikişlerin yeni olmasa normal doğururdun dedi sancıların cok guzel dedi
Bazı kadınlar bakıyorsun gerçekten tüm ekonomik özgürlüklere sahip ama gidiyor ağzına sıçacak adamlara aşık oluyor mesela ben zamanında yaptım o hatayıSorma ya bana o kadar uzak ve ergence geliyor ki dertleri. Diyorum kızım işin var maaşın iyi, ye iç gez spor yap sosyal ol... Yok anam illa sıçacak hayatına
Evet dün doğurduSemataha dün doğurmadımı kız
Sabah tuvalette taharet almaya çalışırken yüz üstü düşen ben değildimdkdkdkdkdk himililik micizivi dkdkdkdkSezaryen oluyorsun de mi canım? Stres olacak bir şey yok bak hepimiz doğuracağız geçecek bitecekBebeğinle aynı vücutta son günlerinin tadını çıkar bence doğumu düşünme. Hamilelik her ne kadar zor olsa da mucizevi bir süreç Kaç kere hamile olacağız şu hayatta sanki.
Ya ben duygusal biri değilim hep mantık ön planda. Ama bazı kadınlar gerçekten aşırı duygusal hareket ediyorBazı kadınlar bakıyorsun gerçekten tüm ekonomik özgürlüklere sahip ama gidiyor ağzına sıçacak adamlara aşık oluyor mesela ben zamanında yaptım o hatayı
Hiç umursamadım aslında oturuyorum yatıyorum mutluydum huzurluyumSana laf sokmak istemiş sanırım oturuyon yatıyon hep gibihalt etmiş hadisin ordan
Yaaadoğuruyorum kız alıyor beni haftaya sancı çıktı rahim ağzım kısalmış bebe olmuş 3.600 51 cm bekletmicem daha fazla dedi
02.02.23 de sabah 9 da burda ol dedi
Anaaa maşallah canımdoğuruyorum kız alıyor beni haftaya sancı çıktı rahim ağzım kısalmış bebe olmuş 3.600 51 cm bekletmicem daha fazla dedi
Evet canım zorunlu sezaryen olacağım. İnşallah sağ salim sağlıkla girer çıkarızSezaryen oluyorsun de mi canım? Stres olacak bir şey yok bak hepimiz doğuracağız geçecek bitecekBebeğinle aynı vücutta son günlerinin tadını çıkar bence doğumu düşünme. Hamilelik her ne kadar zor olsa da mucizevi bir süreç Kaç kere hamile olacağız şu hayatta sanki.
Kimsede olmasın yaa bilmiyorum bur kere kullandığım bir ilaç yan etki edip tansiyonu yükseltti kafam çok ağırmıştı midem bulanmış Allah kimsenin başına vermesin sizinkide gebelikten sonra geçecek inşallahÇok şükür düşük şanslısınben iş yerine tansiyon aleti ile geldim saatte bir takipteyim yaşlanmış hissediyorum kendimi
Her geçen gün birer birer masadan eksiliyor dostlar24 Ocak @LadyRuby
24 Ocak @Pizza
25 Ocak @Yazin Sevinci
30 Ocak @nsl4721
1 Şubat @Renklirenkli
2 Şubat @semataha
2 Şubat M meyyke
3 Şubat @ZeynepBetulll
9 Şubat @dandikfindik
Günlerimiz de aynı oysaki beni de sardı korkularÇok stres oldum ya nasıl doğuracağımdikişlerin yeni olmasa normal doğururdun dedi sancıların cok guzel dedi
Evet kuzum günlerimiz aynıGünlerimiz de aynı oysaki beni de sardı korkularbelli olması olmamasından daha iyidir kuzum
İnşallah geçer de kalıcı olmaz canım çünkü hep düşük tansiyon gezen biriyimKimsede olmasın yaa bilmiyorum bur kere kullandığım bir ilaç yan etki edip tansiyonu yükseltti kafam çok ağırmıştı midem bulanmış Allah kimsenin başına vermesin sizinkide gebelikten sonra geçecek inşallah
Benimde böyle hemen hemen seninkiler benimkinden de sık hatta sancı var dediAnlayanınız var mı kızlar nst sonucundan 38 haftalığım
Bebek Haraketleri iyi ama sancıların var ara ara yükselmiş hissettin mi pekiAnlayanınız var mı kızlar nst sonucundan 38 haftalığım
Açılmanız çıktı mıBenimde böyle hemen hemen seninkiler benimkinden de sık hatta sancı var dedi
Kııız maşallah olmuş yavru hiç endişe etme, ne güzel de doğum tarihi nasip olmuş kuzuyadoğuruyorum kız alıyor beni haftaya sancı çıktı rahim ağzım kısalmış bebe olmuş 3.600 51 cm bekletmicem daha fazla dedi
Ya hem listede yer almak isteyip hem de daha ne kadar çok zaman var diye hüzünleniyorum, acaba ben doğuracağım zaman buralarda listeye ekleyecek ana kalacak mı24 Ocak @LadyRuby
24 Ocak @Pizza
25 Ocak @Yazin Sevinci
30 Ocak @nsl4721
1 Şubat @Renklirenkli
2 Şubat @semataha
2 Şubat M meyyke
3 Şubat @ZeynepBetulll
9 Şubat @dandikfindik
Evet sancılarım rahatsız edecek şekilde hissettim gecede bebek kasıldı hep top gibi olmuştuBebek Haraketleri iyi ama sancıların var ara ara yükselmiş hissettin mi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?