- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Hadi inşallah gözün aydın tatlı telaşlar karnında son günleri yakında kucağında hayırlısıylaEvet kuzum günlerimiz aynı
Geliyor gelmekte olanlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah gözün aydın tatlı telaşlar karnında son günleri yakında kucağında hayırlısıylaEvet kuzum günlerimiz aynı
Geliyor gelmekte olanlar
Sancın var canım senin ama daha düzenli değilAnlayanınız var mı kızlar nst sonucundan 38 haftalığım
Topac olmus minnakin saglikla gelsin kuzummmdoğuruyorum kız alıyor beni haftaya sancı çıktı rahim ağzım kısalmış bebe olmuş 3.600 51 cm bekletmicem daha fazla dedi
02.02.23 de sabah 9 da burda ol dedi
İnsanin kendini bilmesi de guzel mimozaBazı kadınlar bakıyorsun gerçekten tüm ekonomik özgürlüklere sahip ama gidiyor ağzına sıçacak adamlara aşık oluyor mesela ben zamanında yaptım o hatayı
Duzenli sancilarin var kuzu bayaAnlayanınız var mı kızlar nst sonucundan 38 haftalığım
Doktorun muhtemelen alttan muayene ister açılma var mı diye. Doğum şekli belli mi sezeryan ise bekletmezEvet sancılarım rahatsız edecek şekilde hissettim gecede bebek kasıldı hep top gibi olmuştu
Ama geç bilmesi iyi değil kuzumTopac olmus minnakin saglikla gelsin kuzummm
İnsanin kendini bilmesi de guzel mimoza
Duzenli sancilarin var kuzu baya
Zaten anca bi yiyecez biseyleri de sonra akillanacaz bosverAma geç bilmesi iyi değil kuzum
maşallah kilosu cok iyi fazlası seni de bebegide yorar bence. cocugu okula mı yazdırcan cıkınca zamanı gelmiş sagıkla inşallah haftayada kucagına alırsın. bu arada dün hep seni nieyse ruyamda gordum. her çişe kalkısımda bi meyke meykeee diodum ne alakaysadoğuruyorum kız alıyor beni haftaya sancı çıktı rahim ağzım kısalmış bebe olmuş 3.600 51 cm bekletmicem daha fazla dedi
02.02.23 de sabah 9 da burda ol dedi
Ben o işi hallettim hastane kendi çekiyor albüm de veriyor doğum parasının içinde hepsi. O da 14.500 tlKızlar İstanbul Anadolu yakasında uygun fiyatlı çalışan doğum fotoğrafçısı biliyor musunuz, bir kaçına sordum ama çok fiyat çekiyorlar ve içinde albüm olmaksızın verilen fiyatlar bunlar, dijital ortamdan gönderecek 2000TL den aşağı fiyat yok, ben bi çok fakirim, fiyatlar mı çok uçuk karar veremedim
Seymen ağa ile kahve içiyordurM MaviFeslegen napiyon canim konakta mısın
Ben gece böyle nst görüp sabah doğum yapmıştım. Bu benim düzenli sancılı halimdi. Sadece doğuma daha da yaklaşınca o alttaki 60 70ler 100lerin üzerine çıkıyor ve sıklaşıyorAnlayanınız var mı kızlar nst sonucundan 38 haftalığım
Ben devamli bakiyom nst ye boyle gorsem orda korkudan dogururumAy en son böyle nst kağıdı gördüğümde doğuma gitmiştim
Hahaha aynı ben bende öyleyim korkudan doğururum kesin doğurmazsamda hastanede yatarım beklerim doğurmak içinBen devamli bakiyom nst ye boyle gorsem orda korkudan dogururum