• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
doğuruyorum kız alıyor beni haftaya sancı çıktı rahim ağzım kısalmış bebe olmuş 3.600 51 cm bekletmicem daha fazla dedi 😭
02.02.23 de sabah 9 da burda ol dedi
Topac olmus minnakin saglikla gelsin kuzummm🤲😍
Bazı kadınlar bakıyorsun gerçekten tüm ekonomik özgürlüklere sahip ama gidiyor ağzına sıçacak adamlara aşık oluyor mesela ben zamanında yaptım o hatayı 😂😂
İnsanin kendini bilmesi de guzel mimoza🤣🤣🤣🤣
Anlayanınız var mı kızlar nst sonucundan 38 haftalığım
Duzenli sancilarin var kuzu baya

Kızlar İstanbul Anadolu yakasında uygun fiyatlı çalışan doğum fotoğrafçısı biliyor musunuz, bir kaçına sordum ama çok fiyat çekiyorlar ve içinde albüm olmaksızın verilen fiyatlar bunlar, dijital ortamdan gönderecek 2000TL den aşağı fiyat yok, ben bi çok fakirim, fiyatlar mı çok uçuk karar veremedim :KK57:

doğuruyorum kız alıyor beni haftaya sancı çıktı rahim ağzım kısalmış bebe olmuş 3.600 51 cm bekletmicem daha fazla dedi 😭
02.02.23 de sabah 9 da burda ol dedi
maşallah kilosu cok iyi fazlası seni de bebegide yorar bence. cocugu okula mı yazdırcan cıkınca zamanı gelmiş :D sagıkla inşallah haftayada kucagına alırsın. bu arada dün hep seni nieyse ruyamda gordum. her çişe kalkısımda bi meyke meykeee diodum ne alakaysa :D

Kızlar İstanbul Anadolu yakasında uygun fiyatlı çalışan doğum fotoğrafçısı biliyor musunuz, bir kaçına sordum ama çok fiyat çekiyorlar ve içinde albüm olmaksızın verilen fiyatlar bunlar, dijital ortamdan gönderecek 2000TL den aşağı fiyat yok, ben bi çok fakirim, fiyatlar mı çok uçuk karar veremedim :KK57:
Ben o işi hallettim 😂 hastane kendi çekiyor albüm de veriyor doğum parasının içinde hepsi. O da 14.500 tl

Benim kızlar da hep önden önden gidiyorlardı, hiç alalım muhabbeti olmadı da ondan soruyorum

Ay kizlar dun annemle konusuyoruz aksma iste agrilarim gecti ikindiye dogru falan diyorum diyo ki kucukken size bocek ilaci verirdim sen korkudan 3 gun micmazdin dogru soyle bebek cikmasin diye pitisini siktiriyon mu diyo🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 he dedim anne ne alaka ya ev supurdum comelerek fayanslari sildim diyom vay be senden beklenmeyen hareketler diyo🤣🤣🤣🤣🤣 krize girdim ya aklima gelince 🤣🤣🤣🤣🤣

Back