• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Çok stres oldum ya nasıl doğuracağım 😭 dikişlerin yeni olmasa normal doğururdun dedi sancıların cok guzel dedi 🙇🏻‍♀️
Sezaryen oluyorsun de mi canım? Stres olacak bir şey yok bak hepimiz doğuracağız geçecek bitecek 🙏 Bebeğinle aynı vücutta son günlerinin tadını çıkar bence doğumu düşünme. Hamilelik her ne kadar zor olsa da mucizevi bir süreç 😍 Kaç kere hamile olacağız şu hayatta sanki.

Sorma ya bana o kadar uzak ve ergence geliyor ki dertleri. Diyorum kızım işin var maaşın iyi, ye iç gez spor yap sosyal ol... Yok anam illa sıçacak hayatına 😂
Bazı kadınlar bakıyorsun gerçekten tüm ekonomik özgürlüklere sahip ama gidiyor ağzına sıçacak adamlara aşık oluyor mesela ben zamanında yaptım o hatayı 😂😂

Sezaryen oluyorsun de mi canım? Stres olacak bir şey yok bak hepimiz doğuracağız geçecek bitecek 🙏 Bebeğinle aynı vücutta son günlerinin tadını çıkar bence doğumu düşünme. Hamilelik her ne kadar zor olsa da mucizevi bir süreç 😍 Kaç kere hamile olacağız şu hayatta sanki.
Sabah tuvalette taharet almaya çalışırken yüz üstü düşen ben değildimdkdkdkdkdk himililik micizivi dkdkdkdk

Bazı kadınlar bakıyorsun gerçekten tüm ekonomik özgürlüklere sahip ama gidiyor ağzına sıçacak adamlara aşık oluyor mesela ben zamanında yaptım o hatayı 😂😂
Ya ben duygusal biri değilim hep mantık ön planda. Ama bazı kadınlar gerçekten aşırı duygusal hareket ediyor 🙃 yapmayın kuzum etmeyin kuzum

doğuruyorum kız alıyor beni haftaya sancı çıktı rahim ağzım kısalmış bebe olmuş 3.600 51 cm bekletmicem daha fazla dedi 😭
02.02.23 de sabah 9 da burda ol dedi
Yaaa😍😍hayırlı olsun canım Allah sağ salim kavustursun💐 günü belli olunca da ayrı Bi heyecanli🥰 bizde patlamaya hazır bombalar gibi beklemeye devam😂

doğuruyorum kız alıyor beni haftaya sancı çıktı rahim ağzım kısalmış bebe olmuş 3.600 51 cm bekletmicem daha fazla dedi 😭
Anaaa maşallah canım 😘 hiç üzülme yavru bak kuzucuk içerde tosuncuk olmuş zaten. Onun da vakti zamanı bu demekki. Sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah 🙏

Evet canım zorunlu sezaryen olacağım. İnşallah sağ salim sağlıkla girer çıkarız

Çok şükür düşük şanslısın 😂 ben iş yerine tansiyon aleti ile geldim saatte bir takipteyim 😁 yaşlanmış hissediyorum kendimi
Kimsede olmasın yaa bilmiyorum bur kere kullandığım bir ilaç yan etki edip tansiyonu yükseltti kafam çok ağırmıştı midem bulanmış Allah kimsenin başına vermesin sizinkide gebelikten sonra geçecek inşallah 😂

Anlayanınız var mı kızlar nst sonucundan 38 haftalığım

Eklentiler

• IMG_20230124_112716.jpg
    IMG_20230124_112716.jpg
    143,4 KB · Görüntüleme: 63
Kimsede olmasın yaa bilmiyorum bur kere kullandığım bir ilaç yan etki edip tansiyonu yükseltti kafam çok ağırmıştı midem bulanmış Allah kimsenin başına vermesin sizinkide gebelikten sonra geçecek inşallah 😂
İnşallah geçer de kalıcı olmaz canım çünkü hep düşük tansiyon gezen biriyim

Kııız maşallah olmuş yavru hiç endişe etme, ne güzel de doğum tarihi nasip olmuş kuzuya :halay: sağlıcakla birbirinize kavuşun inşallah
24 Ocak @LadyRuby
24 Ocak @Pizza
25 Ocak @Yazin Sevinci
30 Ocak @nsl4721
1 Şubat @Renklirenkli
2 Şubat @semataha
2 Şubat M meyyke
3 Şubat @ZeynepBetulll
9 Şubat @dandikfindik
Ya hem listede yer almak isteyip hem de daha ne kadar çok zaman var diye hüzünleniyorum, acaba ben doğuracağım zaman buralarda listeye ekleyecek ana kalacak mı :KK42:

Back