• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
İnsanların dertleri nasıl da farklı demi 😁😂 biz düşmüşüz şeyimizin derdine başkası koca derdinde
Sorma ya bana o kadar uzak ve ergence geliyor ki dertleri. Diyorum kızım işin var maaşın iyi, ye iç gez spor yap sosyal ol... Yok anam illa sıçacak hayatına 😂

ya 4 metre tül ütüledim diyom mendil ütüledim diyo ya agzjsha neyse lohusa sayılır bu bişey demeyek tamam sensin 😀
Hahahha lan senden gaza geldim nevresimler üyüleyeyim dedim daha çarşafı ütülerden sinir krizi geçirdim sonra katlarken bi daha geçirdim ve anama devrettim 😆😆

Ay evet ya ne zaman nst girsem ve tansiyon olctursem firliyo bi olctuler 15 7 sonra dinlen 10 dk dediler 12 7 cikti gecen de yuksek cikmis yine soylemediler dinlendikten sonra 13 8 cikti
Evet nstnin sonuna doğru ölçüyorlar genelde ki biraz uzanıp dinlenmiş olalım. Yoksa doktordan koş koş nstye o an ölçse yüksek çıkıyor.

Belim falan cok agriyo ya duz yatiriyolar ya genelde gecen soyledim de sola dondurduler kapiya gotumu dondum diye rahatsiz oldum🤣🤣🤣🤣
Djdjdj göt önemli çünkü, evet sola sağa döndürüp çekiyorlar genelde. 10 dk düz 10 dk sola 😁öyle iyi pişiyoruz döner gibi

Çok erken başkadık bok paylaşmaya ya, biraz daha göt ağrı muhabbeti takılsaydık asgjshsh
doğuruyorum kız alıyor beni haftaya sancı çıktı rahim ağzım kısalmış bebe olmuş 3.600 51 cm bekletmicem daha fazla dedi 😭
02.02.23 de sabah 9 da burda ol dedi

Ya kozalak özü içiyorum 1 haftadır geceleri uyumadan önce o mu iyi geliyor bilmiyorum da midem yanmıyor, tabi gaviscon da içiyorum da... Mesela dün akşam cips yedim yatmadan önce, normalde gece kalkıp kusmam lazımdı ama öyle azıcık ekşidi geçti🤣

doğuruyorum kız alıyor beni haftaya sancı çıktı rahim ağzım kısalmış bebe olmuş 3.600 51 cm bekletmicem daha fazla dedi 😭
Anam hayırlı olsun kız, kocaman olmuş zaten maşallah. Sağlıkla gelsin kuzucuk 🙏 Tarihi de çok güzel

36. Haftada 3600 kilomu heyyyy maşallah 😅🧿🧿🧿🧿 hadi gözün aydın canım doğur gitsin sağlıcakla .

Back