- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Perşembe günü gidicem nasipse dün görüştüm doktorla dinlen ilacını aksatma saatli al bol su iç saatte bir ölç yükselme olunca hemen gel dedi. Yattım eve gidince hep.Senin kontrol ne zaman bu arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Perşembe günü gidicem nasipse dün görüştüm doktorla dinlen ilacını aksatma saatli al bol su iç saatte bir ölç yükselme olunca hemen gel dedi. Yattım eve gidince hep.Senin kontrol ne zaman bu arada
İnsanların dertleri nasıl da farklı demi biz düşmüşüz şeyimizin derdine başkası koca derdindeBugün içim daralıyor nedense Kardeşim sevgilisinden ayrılmış, akşam annemlere gideceğim başımın etini yer orada kesin Hazır değilim bu sohbete ya...
Hadi bakalım canım perşembe ola hayrola inşallahPerşembe günü gidicem nasipse dün görüştüm doktorla dinlen ilacını aksatma saatli al bol su iç saatte bir ölç yükselme olunca hemen gel dedi. Yattım eve gidince hep.
Sorma ya bana o kadar uzak ve ergence geliyor ki dertleri. Diyorum kızım işin var maaşın iyi, ye iç gez spor yap sosyal ol... Yok anam illa sıçacak hayatınaİnsanların dertleri nasıl da farklı demi biz düşmüşüz şeyimizin derdine başkası koca derdinde
Ay evet ya ne zaman nst girsem ve tansiyon olctursem firliyo bi olctuler 15 7 sonra dinlen 10 dk dediler 12 7 cikti gecen de yuksek cikmis yine soylemediler dinlendikten sonra 13 8 ciktiBazen hastanede insan sağa sola koştur koştur gidiyor yüksek çıkabiliyor ya
Hahahha lan senden gaza geldim nevresimler üyüleyeyim dedim daha çarşafı ütülerden sinir krizi geçirdim sonra katlarken bi daha geçirdim ve anama devrettimya 4 metre tül ütüledim diyom mendil ütüledim diyo ya agzjsha neyse lohusa sayılır bu bişey demeyek tamam sensin
Evet nstnin sonuna doğru ölçüyorlar genelde ki biraz uzanıp dinlenmiş olalım. Yoksa doktordan koş koş nstye o an ölçse yüksek çıkıyor.Ay evet ya ne zaman nst girsem ve tansiyon olctursem firliyo bi olctuler 15 7 sonra dinlen 10 dk dediler 12 7 cikti gecen de yuksek cikmis yine soylemediler dinlendikten sonra 13 8 cikti
İste sonra olcuyolar ama ben nst de stres mi oluyorum kalkmak icin yuvarlanirken mi tansiyonum yukseliyo anlamiyorumEvet nstnin sonuna doğru ölçüyorlar genelde ki biraz uzanıp dinlenmiş olalım. Yoksa doktordan koş koş nstye o an ölçse yüksek çıkıyor.
Nst belki geriyo, ben yatıyorum valla oh diyorum ne güzel dinlendimİste sonra olcuyolar ama ben nst de stres mi oluyorum kalkmak icin yuvarlanirken mi tansiyonum yukseliyo anlamiyorum
Belim falan cok agriyo ya duz yatiriyolar ya genelde gecen soyledim de sola dondurduler kapiya gotumu dondum diye rahatsiz oldumNst belki geriyo, ben yatıyorum valla oh diyorum ne güzel dinlendim
Djdjdj göt önemli çünkü, evet sola sağa döndürüp çekiyorlar genelde. 10 dk düz 10 dk sola öyle iyi pişiyoruz döner gibiBelim falan cok agriyo ya duz yatiriyolar ya genelde gecen soyledim de sola dondurduler kapiya gotumu dondum diye rahatsiz oldum
doğuruyorum kız alıyor beni haftaya sancı çıktı rahim ağzım kısalmış bebe olmuş 3.600 51 cm bekletmicem daha fazla dediÇok erken başkadık bok paylaşmaya ya, biraz daha göt ağrı muhabbeti takılsaydık asgjshsh
Anam hayırlı olsun kız, kocaman olmuş zaten maşallah. Sağlıkla gelsin kuzucuk Tarihi de çok güzeldoğuruyorum kız alıyor beni haftaya sancı çıktı rahim ağzım kısalmış bebe olmuş 3.600 51 cm bekletmicem daha fazla dedi
02.02.23 de sabah 9 da burda ol dedi
Çok stres oldum ya nasıl doğuracağım dikişlerin yeni olmasa normal doğururdun dedi sancıların cok guzel dediAnam hayırlı olsun kız, kocaman olmuş zaten maşallah. Sağlıkla gelsin kuzucuk Tarihi de çok güzel
36. Haftada 3600 kilomu heyyyy maşallah hadi gözün aydın canım doğur gitsin sağlıcakla .doğuruyorum kız alıyor beni haftaya sancı çıktı rahim ağzım kısalmış bebe olmuş 3.600 51 cm bekletmicem daha fazla dedi
02.02.23 de sabah 9 da burda ol dedi
Semataha dün doğurmadımı kız24 Ocak L LadyRuby
24 Ocak P Pizza
25 Ocak Y Yazin Sevinci
30 Ocak N nsl4721
1 Şubat R Renklirenkli
2 Şubat semataha
2 Şubat M meyyke
3 Şubat Z ZeynepBetulll
9 Şubat D dandikfindik