• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Arkadaşlar ben 19 ocak perşembe günü doğum yaptım. Sabaha karşı aniden suyum geldi. Normalde 30 ocakta sezeryan tarihi vermişti doktor ama erken gelmek istedi oğlum. 36+5 haftalık olarak doğdu. Çok şükür sağ salim kucağımıza aldık🧿💙Rabbim sizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin.
Analı babalı olsun sağlıkla büyüsün 💜🌸😻

Senin 34te kaç kiloydu? Ay aklım çıkıyor şişman olacak beni sezeryana alacaklar diye töbe yarabbi şişko bebeklere de bayılırım
34 de mi gittim kız en son 10 gün önce ne oluyo 34+ bişiydim 3.300 dü işte 🤦🏻‍♀️

P Pizza ya sen yarın doğum mu yapacaksin😻 Allahim sağlicakla evlatlarını kucağına almayı nasip etsin canım🙏🏻💐
Yarın iki planlı dogum görünüyor o zaman güzel haberlerinizi bekliyoruz kizlar😻 L LadyRuby 🐣
Sağol canım inşallah bakalım dikkatimi dağıtmaya çalışıyom yoksa duman attırcm

Ya şu meşhur odanın fotosunu bi daha at allasen iyice merak ettim şimdi
Kuzum hastanede kalırken ben normal.odaya geçtim. Ozel oda yok dediler bana memur goruntumden mütevellit herhalde 🤣 sonra esim geldi o sorunca soylediler hastanenin vip odasi varmis. Orayi açtırdı. Fotosunda komple çekmedim. Ama 2 odalı refakatcinin özel odasi felan vardi 🤣 iste birazda beşiği cok süslüydu. Bende dalga gecme amaçlı besigin resmini çekip buraya attım kizlarla gırgır geçtik.
Bu besik ne mana ben bir turlu anlamadim. Ama urfada seviyorlar boyle seyleri.

Eklentiler

• Screenshot_20230123-211636_Gallery.jpg
    Screenshot_20230123-211636_Gallery.jpg
    132,3 KB · Görüntüleme: 78
Kuzum hastanede kalırken ben normal.odaya geçtim. Ozel oda yok dediler bana memur goruntumden mütevellit herhalde 🤣 sonra esim geldi o sorunca soylediler hastanenin vip odasi varmis. Orayi açtırdı. Fotosunda komple çekmedim. Ama 2 odalı refakatcinin özel odasi felan vardi 🤣 iste birazda beşiği cok süslüydu. Bende dalga gecme amaçlı besigin resmini çekip buraya attım kizlarla gırgır geçtik.
Bu besik ne mana ben bir turlu anlamadim. Ama urfada seviyorlar boyle seyleri.
Bende paraya kıyıp pahalı çikolata aldım diye hemen fotosunu koyuyom 😬😬 beşik konuşacak gibi bi his geldi bakınca

Bende paraya kıyıp pahalı çikolata aldım diye hemen fotosunu koyuyom 😬😬 beşik konuşacak gibi bi his geldi bakınca
Senin çikolata larda cok güzeldi gerçekten. Bende yaptiracam çikolata. Bide T the economist dedi ki doguma gelinliginle git. Artik bide gelinlik alirim yeniden kendime mecbur 🤣🤣🤣

Back