Vay be benim kız kesin obez doğacak yaniSalı günü kontrolde doktor 2 kilo 670 gram demişti. Perşembe günü 2 kilo 590 gram doğdu. Yakın ölçümler cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vay be benim kız kesin obez doğacak yaniSalı günü kontrolde doktor 2 kilo 670 gram demişti. Perşembe günü 2 kilo 590 gram doğdu. Yakın ölçümler cnm
Benim nasil olacak hic bilmiyorum. Bir yada 2 yil ücretsiz izin kullanirim muhtemelen. Sonrasinda da cocugu nasil bırakacaksın diye baskı yapacaklardır kaynanamlar. Calismama biraz alışmışlardi artik ama cocugu nasil bırakırım bende bilmiyorum.Ben home office çalışıyordum su an aktıf ıse gıdıp gelemem oğlanı da kreşe bırakmak istemedim.
Bundan sonrası da bi 5 sene böyle gider sanırım evden
Sezeryan cnm bnm 2. Sezeryanım.normalde 30 ocakta gün vermişti doktor. Ama perşembe sabah bir kalktım suyum geliyor. Adet sancısı gibi karım ağrım oldu hemen gittik. Doğuma aldılar. Daha önce sezeryan olmuştum yine aynısını yaptılar.Hayirli uğurlu olsun canim. Seni eskilerden hatırlıyorum. Normal dogum mu oldu peki.
Dogum yapanlar sürecini anlatsa bize cok memnunuz oluruz. Heyecanla bekliyoruz. Bir çoğumuzun ilk
Yoo kanala girmeye başlamış demişti geçen hafta dr ve karnımda düştü yürüyüş yaptım geldim şimdi bi baktım apış aram kıpkırmızı acıyorBacaklari aca aca yürümüyor musun canım. Bebek hala yukarda mi senin acaba. Son gunler bacaklar kavusmuyor diyoar
Kiz oyle deme yazik. Benim yigende 4 kilo dogdu. 3 buçuğa geriledi.Vay be benim kız kesin obez doğacak yani
Bebegin pisik kremlerini pudralarini test etmeye basla bakalim. Ise yariyorlar miYoo kanala girmeye başlamış demişti geçen hafta dr ve karnımda düştü yürüyüş yaptım geldim şimdi bi baktım apış aram kıpkırmızı acıyor
Oğlum 3 kg doğdu en son 3.300 dedı kıza gozume 9 aylık bebe mı dogurcam nabcam gıbı sacma sapalak seyler gelıyor kucuk yanı he yıne saglıklı olsun da tosun olsun nabım dıorum bı yandan gercıKiz oyle deme yazik. Benim yigende 4 kilo dogdu. 3 buçuğa geriledi.
4 kilo doğanlar bile asiri büyük değil ya. Hep bir kucuk geliyor benim.gozume
Kizlar daha çabuk doğuyor diyorlar ya hep belki erken gelistiklerinden. Normal olur o yine bak gör sen.. Hem buyuk olmasi her açıdan iyiOğlum 3 kg doğdu en son 3.300 dedı kıza gozume 9 aylık bebe mı dogurcam nabcam gıbı sacma sapalak seyler gelıyor kucuk yanı he yıne saglıklı olsun da tosun olsun nabım dıorum bı yandan gercı
Bugün bi arkadaş memelerin ortalık malı olcek herkes gelip bebeleri emzirmeye çalışck memelerini sıkıştıracaklar hazır ol dedi meme benim kırmızı çizgimdi ihlal edilmiş hissediyom şimdidenBacım sen naparsan yap iki bebe seni emcüklücek onlarla savaşamazsın
Harika ya sağlıkla büyütün darısı bizlerin de başınaKızlar merhaba doğum oldu ameliyat güzel geçti 1 saat olmadan ameliyattan çıktım. Zaten bebek 10 dk da çıktı. Ayy ağla ağla çok güzeldi bembeyaz yavrum diyordum erkek biraz kara olur. Bildiğin süt
Kirpikleri uzun sarısı. Bi oğlusunuz oldu. Bebeği yenidoğan kontrolleri için aldılar bebek dr ve erkek olduğu için ürüloji dr gördü
Odaya çıkartınca bebek geldi emzirdim maşallah tuttu hemen göğsümü o an çok güzeldi
Öyle dirençli ki maşallah zaten tekmelerden belliydi karnımda iken.
Suan daha ayağa kalkmadım saati bekliyorum hemşireler geliyor gidiyor kontrol ediyor
Valal kanamayı değiştiriyorlar vs. Doktorumda dedi ağrı kesici ağrın oldukça söyle taksınlar. Annem hala yolda az kaldı bebek doğunca hemşire temizlerken kaka yaptı 2 kere daha yaptı eşim değiştiremiyor bebek hemşiresini çağırdık sağ olsun değiştirdi. Bizden haberler böyle Rabbim sizlere de sağlıkla kavuştursun inşallah
Biz Şubat annesiydik Ocak annesi olduk
23.01.2023 istesek tutmaz bir tarih oldu hemde Recep aynın 1. Üç ayların başlangıcı
Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat etsinKızlar merhaba doğum oldu ameliyat güzel geçti 1 saat olmadan ameliyattan çıktım. Zaten bebek 10 dk da çıktı. Ayy ağla ağla çok güzeldi bembeyaz yavrum diyordum erkek biraz kara olur. Bildiğin süt
Kirpikleri uzun sarısı. Bi oğlusunuz oldu. Bebeği yenidoğan kontrolleri için aldılar bebek dr ve erkek olduğu için ürüloji dr gördü
Odaya çıkartınca bebek geldi emzirdim maşallah tuttu hemen göğsümü o an çok güzeldi
Suan daha ayağa kalkmadım saati bekliyorum hemşireler geliyor gidiyor kontrol ediyor
Valal kanamayı değiştiriyorlar vs. Doktorumda dedi ağrı kesici ağrın oldukça söyle taksınlar. Annem hala yolda az kaldı bebek doğunca hemşire temizlerken kaka yaptı 2 kere daha yaptı eşim değiştiremiyor bebek hemşiresini çağırdık sağ olsun değiştirdi. Bizden haberler böyle Rabbim sizlere de sağlıkla kavuştursun inşallah
23.01.2023 istesek tutmaz bir tarih oldu hemde Recep aynın 1. Üç ayların başlangıcı
Gözünüz aydın olsun ya , ayarlasan bu kadar olmaz kurbaney kurbaneyKızlar merhaba doğum oldu ameliyat güzel geçti 1 saat olmadan ameliyattan çıktım. Zaten bebek 10 dk da çıktı. Ayy ağla ağla çok güzeldi bembeyaz yavrum diyordum erkek biraz kara olur. Bildiğin süt
Ay ne güzel darısı bizim başımıza Allah uzun ömürler versinKızlar merhaba doğum oldu ameliyat güzel geçti 1 saat olmadan ameliyattan çıktım. Zaten bebek 10 dk da çıktı. Ayy ağla ağla çok güzeldi bembeyaz yavrum diyordum erkek biraz kara olur. Bildiğin süt
Kızlar merhaba doğum oldu ameliyat güzel geçti 1 saat olmadan ameliyattan çıktım. Zaten bebek 10 dk da çıktı. Ayy ağla ağla çok güzeldi bembeyaz yavrum diyordum erkek biraz kara olur. Bildiğin süt
Ya ben bu odayı kaçırdım bulamıyom da bana da gösterin bi kaçıncı sayfada oBu arada urfada 3 yildir öğretmenlik yapıyorum. Ne okulumdakiler ne ogrencilerim bu ailenin gelini olduğumu bilmiyorlardı. Bu yıl bizi tanıyan bir validen patlak verdik
Su anda da oyle oldu galiba.
Siz o odadan anlamaliydiniz
Çiğ köfteleri tepsiyle Zilan mı getiriyor odana hanımım falan da diyo muDiger eltilerim aşiret gelini gibi yasiyor dogru ben memur gibi yaşamayı tercih ettiğimden rezil yaşıyorum biraz. Büyük eltilerin kilo ile altını yapılmış. Biz en son evlendigimizden ve ben istenmeyen yabancı gelin olduğumdan cok takılmadı
Ama bir yemekleri var cok enfes gercekten . Hatta ben yemek isi burada kendiliğinden oluyor diye hamileliğin çoğunu burada geçirdik. Hazir yemek gibisi yok.memur kafaya
Bugun müthiş bir lahmacun vardi ama ben tuzsuz şehriye corbasi yedim
Tek iyi yani bol bol cog kofte yaptırıp yiyorum. Oda acısız tuzsuz
Gelinliğin içine bebek koyulduğunu düşünYa ben bu odayı kaçırdım bulamıyom da bana da gösterin bi kaçıncı sayfada o