Takip et not al kuzum o zamandoktor takipte ol her saat başı tansiyonunu ölç not al bilgi ver yazmış.duruma göre yarın gel normalse perşembe gelirsin demiş
amin canım inşallahTakip et not al kuzum o zaman
İnşallah stabil devam eder
Takipte ol bacim. İlla oglumu bekliyim dersen de hastanede kontrol altinda bekle ben korkuyorum Allah esirgesin hepimizi boyle olumsuzluklardansorma kuzum sanki karadeniz inadı tuttu herkes kızıyor eşim falan da ama ben niye gitmek istemiyorum bilmiyorum.yarın gidicem sanki dua edin olur mu biraz daha dursun oğlum da gelsin yanıma bari
AMİN CANIM RABBİM HEPİMİZİ KORUSUN BEBEKLERİMİZİ DE SAĞ SALİM DÜNYAYA GETİRMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH.Takipte ol bacim. İlla oglumu bekliyim dersen de hastanede kontrol altinda bekle ben korkuyorum Allah esirgesin hepimizi boyle olumsuzluklardan
Demek ki anlık ya da sürekli olup olmadigini takip edecek, sen doktorunla iletişimde ol kuşum gerisi Allah'ın izniyle güzelce gelirdoktor takipte ol her saat başı tansiyonunu ölç not al bilgi ver yazmış.duruma göre yarın gel normalse perşembe gelirsin demiş
rabbim inşallah yüzlerini güldürür evlat hasretlerini dindirir.kucakları boş kalmasın inşallahBugün şu saatler de Yasemin adında bir arkadaşım tüp bebek transferi oluyor 4. Deneme hepinizden hayırlısıyla tutması kucağına alması için dua istiyorum hamilelerin duası kabul olur
inşallah canım .düzenli bakayım bilgi vereyim duruma göre haraket ederimDemek ki anlık ya da sürekli olup olmadigini takip edecek, sen doktorunla iletişimde ol kuşum gerisi Allah'ın izniyle güzelce gelir
İhmal etme sakinbugün 35+6 günlük.doktora mesaj attım bakalım ne diyecek
Amin saol canimrabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Aynen cok zor bi surec biz atlatik bakalim bunda nasil olcakAllah yaşatmasın inan gözümün önünden tubişim geçti ağlıyorumçocukluk arkadaşım bi de bunu yaşayan size zor kapıda iyi haber bekleyene de zor
İnşallah sende de bir daha olmaz çift gebelik ağırlığından olmuşturbende tansiyon yok sabah öğle akşam ölçüyorum o kadar etkisindeyim düşün
Öyleymiş bende bilmiyodum kimi sınırda bişey olmaz diyo kimi çok tehlikeli diyo kafam karıştıydı normalde bu devletteki doktorum sakin biriydi bu bile telaşlarınca ben dedim tamam direnmeBende gecirdim 10 gun yogun bakimda kaldim bebeklerde bi ay kuvezde kaldilar
Biraz daha gec kalsaydim ikizler şuan hayata kalmazdi
Şuan hamileyim ve tekrarlanma ihtimalide varmiş cok dikat ediyorum insallah bunda olmaz
Ayen tansiyon hafife alincak bi durum degilÖyleymiş bende bilmiyodum kimi sınırda bişey olmaz diyo kimi çok tehlikeli diyo kafam karıştıydı normalde bu devletteki doktorum sakin biriydi bu bile telaşlarınca ben dedim tamam direnme
Yoruldun bence ama böyle yormaya devam edersen doğurcam zatenKasıklarım ağrıyor benim ya ama adet sancısı gibi değil de kramp gibi çok mu yordum kendimi ondan mı sizce yoksa belirti mi bu
Yavrum amerikadan bi arkadaş vardı , tansiyon düşsün diye artık aldığı ilaçlar görme kaybına neden olduğu için 20li haftalarda doğum yaptı mecburen. Tansiyonu hafife almamak lazım.Öyleymiş bende bilmiyodum kimi sınırda bişey olmaz diyo kimi çok tehlikeli diyo kafam karıştıydı normalde bu devletteki doktorum sakin biriydi bu bile telaşlarınca ben dedim tamam direnme
Ne kadar çok konusmussunuz yaaa oku oku bitmedi kac gündür, hayır yani hiç mi isiniz yok bebeniz yok yemek temizlik yaomiyormusunuzyetisemiyorum ,hepsini okuyayim atlamayayim diyorum merakimdan bitmiyor
Benim de agrilarim gecti ama işeme seramonisi basladi 10 dk da bir isiyorum yaKasıklarım ağrıyor benim ya ama adet sancısı gibi değil de kramp gibi çok mu yordum kendimi ondan mı sizce yoksa belirti mi bu
sabah gittim sağlık ocağına ebe baktı tansiyon 14-9 korktu dedim tansiyon ilacı alıyorum ben doktor takipli olsun doktorunla görüş dedi.bacaklarımı elledi full ödem var protein testi istedi.kan verdim ama neye bakacaklar bilmiyorum.inan akşamları 14-9 15-10 tansiyonlarla hastaneye gitsem yatıracaklar doğuma alacaklar hemen korkuyorum az daha dursun diye gitmiyorumdoğuma gidersem mesaj atarım
Aslında sorun ne biliyor musun vücudunuz yüksek tansiyona alışıyor ve bir anlık 20’lere kadar vurabilme riski var ve onu siz kontrol edemiyorsunuz zaten o zaman gözünüzü yoğun bakımlarda açıyorsunuzÖyleymiş bende bilmiyodum kimi sınırda bişey olmaz diyo kimi çok tehlikeli diyo kafam karıştıydı normalde bu devletteki doktorum sakin biriydi bu bile telaşlarınca ben dedim tamam direnme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?