2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
sorma kuzum sanki karadeniz inadı tuttu herkes kızıyor eşim falan da ama ben niye gitmek istemiyorum bilmiyorum.yarın gidicem sanki dua edin olur mu biraz daha dursun oğlum da gelsin yanıma bari
Takipte ol bacim. İlla oglumu bekliyim dersen de hastanede kontrol altinda bekle ben korkuyorum Allah esirgesin hepimizi boyle olumsuzluklardan

Bugün şu saatler de Yasemin adında bir arkadaşım tüp bebek transferi oluyor 4. Deneme hepinizden hayırlısıyla tutması kucağına alması için dua istiyorum hamilelerin duası kabul olur
rabbim inşallah yüzlerini güldürür evlat hasretlerini dindirir.kucakları boş kalmasın inşallah Herşey allahtan.sonsuz nimetlerinden onlara da nasip etsin inşallah

bugün 35+6 günlük.doktora mesaj attım bakalım ne diyecek
İhmal etme sakin
Acile bile gitsen ilgilenirler
rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amin saol canim
Aynen cok zor bi surec biz atlatik bakalim bunda nasil olcak
Bende sabah aksam olcuyorum bazen yuksek cikiyor takip ediyorum

Bende gecirdim 10 gun yogun bakimda kaldim bebeklerde bi ay kuvezde kaldilar
Biraz daha gec kalsaydim ikizler şuan hayata kalmazdi
Şuan hamileyim ve tekrarlanma ihtimalide varmiş cok dikat ediyorum insallah bunda olmaz
Öyleymiş bende bilmiyodum kimi sınırda bişey olmaz diyo kimi çok tehlikeli diyo kafam karıştıydı normalde bu devletteki doktorum sakin biriydi bu bile telaşlarınca ben dedim tamam direnme

Öyleymiş bende bilmiyodum kimi sınırda bişey olmaz diyo kimi çok tehlikeli diyo kafam karıştıydı normalde bu devletteki doktorum sakin biriydi bu bile telaşlarınca ben dedim tamam direnme
Ayen tansiyon hafife alincak bi durum degil
İlk gebeligim gozume vurmuş dogumdan sonra anladım bulanik goruyorum uzaktan dogumdan once oyle degildi

Yavrum amerikadan bi arkadaş vardı , tansiyon düşsün diye artık aldığı ilaçlar görme kaybına neden olduğu için 20li haftalarda doğum yaptı mecburen. Tansiyonu hafife almamak lazım.

Ne kadar çok konusmussunuz yaaa oku oku bitmedi kac gündür, hayır yani hiç mi isiniz yok bebeniz yok yemek temizlik yaomiyormusunuz yetisemiyorum ,hepsini okuyayim atlamayayim diyorum merakimdan bitmiyor

Benim doguma.akdar yatış verdi doktor o yuzden isim yok mecbur burada takılıyorum

Kuzum.ilaca rağmen dusmuyorsa biraz daha dursun büyüsün deme. Allah korusun bebegini ellerinle öldüreceksin. Gercekten ihmal etmemen gereken bi durum. Cok sukur artik büyüdüler. Bugun dese bugun olur. Lutfen bebegini düşün

Kızlar nst den anlayan var mı nasıl çıkmış

Eklentiler

• IMG_20230123_161505.jpg
    128,5 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20230123_161501.jpg
    128,1 KB · Görüntüleme: 59
Aslında sorun ne biliyor musun vücudunuz yüksek tansiyona alışıyor ve bir anlık 20’lere kadar vurabilme riski var ve onu siz kontrol edemiyorsunuz zaten o zaman gözünüzü yoğun bakımlarda açıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…