• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ya hem bebeye bak hem kendime hem yemek hem günlük rutin gerçekten çok yoruldum artık ağlamak istiyorum 😭
Annem 50 adım uzağımda oturuyor abimin kızına bakıyor kimsenin bana destek olduğu yok şu an psikolojim sıfır ağlamak istiyorum artık ağrılardan yapsam olmuyor yapmasam olmuyor

bugün 35+6 günlük.doktora mesaj attım bakalım ne diyecek
Mimozam korkup korkup iyice yükseltme tansiyonunu sen tedbiren de olsun git. Alacaksa da yapacak bişey yok belki dışarda olması içerde olmasından hayırlıdır. Aklına kötüyü getirme tedbir bizden takdir allahtan

Ya hem bebeye bak hem kendime hem yemek hem günlük rutin gerçekten çok yoruldum artık ağlamak istiyorum 😭
Annem 50 adım uzağımda oturuyor abimin kızına bakıyor kimsenin bana destek olduğu yok şu an psikolojim sıfır ağlamak istiyorum artık ağrılardan yapsam olmuyor yapmasam olmuyor
annene zorlandığından bahsetsen yardıma gelmez mi

annene zorlandığından bahsetsen yardıma gelmez mi
Çamaşır asmaya gelebilir misin dedim dün yoksa kurutmaya atıcam geldi astı ve gitti mesela abimlere yemek yapıyor her akşam insan sana da pişireyim artık yorulma der değil mi? Her şeyi ben söylemek istemiyorum sabah kahvaltıya oraya gidiyorum öğlen oğlumla beni nasıl şutlayacağını şaşırıyor yiğenimin uyku saati diye hani sana da destek olayım falan yok yani yürüyemediğimi görüyor artık acayip ağırım ben söylemeyeyim ya artık

Çamaşır asmaya gelebilir misin dedim dün yoksa kurutmaya atıcam geldi astı ve gitti mesela abimlere yemek yapıyor her akşam insan sana da pişireyim artık yorulma der değil mi? Her şeyi ben söylemek istemiyorum sabah kahvaltıya oraya gidiyorum öğlen oğlumla beni nasıl şutlayacağını şaşırıyor yiğenimin uyku saati diye hani sana da destek olayım falan yok yani yürüyemediğimi görüyor artık acayip ağırım ben söylemeyeyim ya artık
ya üzüldüm gerçekten bu kadar ayrımcılık olmasına bi sebebi var mı

ya üzüldüm gerçekten bu kadar ayrımcılık olmasına bi sebebi var mı
Erkek çocuk çünkü abim karadenizliyiz biz :) mutfak alışverişlerine destek olurum bize ne alıyorsa eşim onlara da alır bize ait evde kira istemeyiz otururlar helali hoş olsun anam babam ama oğlu ve evladı kadar değerli olmam mümkün değil :)
Şey kafası var para var istese abla çağırıyor temizlettiriyor ne yardım etcem

Ne var ki her gün yemek yapıyor zaten iki kap fazla yapıp göndersin sana sen de uğraşma evde yani.Benim kaynanam da kaynımın çocuğuna bakıyor ama her gün yemek yapıyor gel burda ye diye mutfağı bile toplattirmaz geldi ütümü filan yaptı gitti mesela ne bilim insam kendi evladına yapmaz mı 😐

Back