Kız annelerinin böyle şeyleri atması yassah kardeşim biz ayıcıktan öteye gidemiyozBen bi de böyle bişi yaptırdım kızçeme çok tatlı olmamışlar mı yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız annelerinin böyle şeyleri atması yassah kardeşim biz ayıcıktan öteye gidemiyozBen bi de böyle bişi yaptırdım kızçeme çok tatlı olmamışlar mı yaa
Ay o cikolata kutusundaki ayıcıkları ne bicim oyle resmen korkunç. O tavşanlar fareler tovbe YarabbiKız annelerinin böyle şeyleri atması yassah kardeşim biz ayıcıktan öteye gidemiyoz
Evet kız inşallah Tam 35 oldular şimdiKiz sen yarin doğuruyor musun simdi. 35+ oldular degil mi.
Ay cok heyecanli
Senin için macera basliyor. Artik hicbirsey eskisi gibi olmayacakEvet kız inşallah Tam 35 oldular şimdi
Sağol canım inşallah patronum da şehir dışında ulaşamıyorum da doğru düzgün. Perşembe gelecekAy evet çalışırken bu cok zor. Benimde 2 şubat calisir iznim. Allahtan 15 tatile denk geldi. Cunku artik gercekten zorluyor. Allah yardımcın olsun kuzum.
Bu arada listeye seni hiç kaydetmemisizEvet kız inşallah Tam 35 oldular şimdi
bende bi de fil varKız annelerinin böyle şeyleri atması yassah kardeşim biz ayıcıktan öteye gidemiyoz
Haha ay canım benim olsun kimse sana laf edemez bombala gitsin benim saati belli değil inşallah erken alırlarSenin de mi yarındı 9 da gircem ben stresten gazım gelip duruyo habire bütün hastaneyi bombaladım afedersiniz
Mimozam korkup korkup iyice yükseltme tansiyonunu sen tedbiren de olsun git. Alacaksa da yapacak bişey yok belki dışarda olması içerde olmasından hayırlıdır. Aklına kötüyü getirme tedbir bizden takdir allahtanbugün 35+6 günlük.doktora mesaj attım bakalım ne diyecek
Evet kamuda total 16 hafta ne zaman doğum olduğu farketmezBen 30.haftada izne ayrıldım keyfe keder değil tabi doktor başımın etini yediği için şimdi ben 35te doğurursam kalan haftalarımı kullanabiliyo muyum ki bilen var mı
annene zorlandığından bahsetsen yardıma gelmez miYa hem bebeye bak hem kendime hem yemek hem günlük rutin gerçekten çok yoruldum artık ağlamak istiyorum
Annem 50 adım uzağımda oturuyor abimin kızına bakıyor kimsenin bana destek olduğu yok şu an psikolojim sıfır ağlamak istiyorum artık ağrılardan yapsam olmuyor yapmasam olmuyor
Çamaşır asmaya gelebilir misin dedim dün yoksa kurutmaya atıcam geldi astı ve gitti mesela abimlere yemek yapıyor her akşam insan sana da pişireyim artık yorulma der değil mi? Her şeyi ben söylemek istemiyorum sabah kahvaltıya oraya gidiyorum öğlen oğlumla beni nasıl şutlayacağını şaşırıyor yiğenimin uyku saati diye hani sana da destek olayım falan yok yani yürüyemediğimi görüyor artık acayip ağırım ben söylemeyeyim ya artıkannene zorlandığından bahsetsen yardıma gelmez mi
Erkek anaları özelay buranın rengine ne oldu böyle
ya üzüldüm gerçekten bu kadar ayrımcılık olmasına bi sebebi var mıÇamaşır asmaya gelebilir misin dedim dün yoksa kurutmaya atıcam geldi astı ve gitti mesela abimlere yemek yapıyor her akşam insan sana da pişireyim artık yorulma der değil mi? Her şeyi ben söylemek istemiyorum sabah kahvaltıya oraya gidiyorum öğlen oğlumla beni nasıl şutlayacağını şaşırıyor yiğenimin uyku saati diye hani sana da destek olayım falan yok yani yürüyemediğimi görüyor artık acayip ağırım ben söylemeyeyim ya artık
Erkek çocuk çünkü abim karadenizliyiz biz :) mutfak alışverişlerine destek olurum bize ne alıyorsa eşim onlara da alır bize ait evde kira istemeyiz otururlar helali hoş olsun anam babam ama oğlu ve evladı kadar değerli olmam mümkün değil :)ya üzüldüm gerçekten bu kadar ayrımcılık olmasına bi sebebi var mı
Ne var ki her gün yemek yapıyor zaten iki kap fazla yapıp göndersin sana sen de uğraşma evde yani.Benim kaynanam da kaynımın çocuğuna bakıyor ama her gün yemek yapıyor gel burda ye diye mutfağı bile toplattirmaz geldi ütümü filan yaptı gitti mesela ne bilim insam kendi evladına yapmaz mıÇamaşır asmaya gelebilir misin dedim dün yoksa kurutmaya atıcam geldi astı ve gitti mesela abimlere yemek yapıyor her akşam insan sana da pişireyim artık yorulma der değil mi? Her şeyi ben söylemek istemiyorum sabah kahvaltıya oraya gidiyorum öğlen oğlumla beni nasıl şutlayacağını şaşırıyor yiğenimin uyku saati diye hani sana da destek olayım falan yok yani yürüyemediğimi görüyor artık acayip ağırım ben söylemeyeyim ya artık