2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
ya benim sağlık ocağı ebesi şimdi de annemi aramış kızmış saydırmış ben gitmiyorum diye
ama cocugunu getirecek buraya görücem o zaman diyomuş
kudurdum yine sinirden bak
sizinkiler de böyle mi
beni uzun zamandır arıyo açmıuorum kocamı annemi herkesi aradılar. yani gitcem de bi türlü gidemedim konusmak da istemedim
neden bu kadar yapıstılar yakama
yarın gidip tetanoz muhabbeti yapicam güvenmiyorum size dicem evet cocugumu getiricem ama nasıl güvenicem ona yaptıgınız asıları da toplatmıcanız ne malum dicem

Düşüyor tekrar çıkıyor yatınca sorun yok ayağa kalktığım gibi yükseliyor bugün ki duruma göre bilgi vericem doktora hayırlısı kuzum allah korusun

Düşüyor tekrar çıkıyor yatınca sorun yok ayağa kalktığım gibi yükseliyor bugün ki duruma göre bilgi vericem doktora hayırlısı kuzum allah korusun

Kuzum benimde böyle. Ve doktorun tavsiyesi surekli hastanede gibi yatacaksin. Saatli ilac içeceksin. Duzenli ve sifir tuz sifir yag hatta sekerli bile dikkat et beslenmede dedi

Işıkta dahi oturma kimseyle konusma dedi bana.
Biraz daha büyüsün diyorsan dikkatli olacaksin. Yoksa sende durması kar degil zarar

Kızlar bi arkadaşım elindeki sağma makinesini verdi, philips avent. Bunun herşeyi dezenfekte edilebilir mi? Hatta yedek parça alabilir miyim buna. Pek hoşuma gitmedi

Doktorun dediği doğru kuzum yatınca düşüyor çünkü. Bana da karanlıkta yat dinlen saatte bir ölç tansiyonu dediler. İlaç saatlerine dikkat ediyorum şükür ondan yana sıkıntım olmadı. İş yerinden de izne ayrılmam lazım artık. Şubat 2 ye kadar çalışabilir raporum vardı

Ay evet çalışırken bu cok zor. Benimde 2 şubat calisir iznim. Allahtan 15 tatile denk geldi. Cunku artik gercekten zorluyor. Allah yardımcın olsun kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…