kasıktan bele geçerse doğum ağrısıymış sadece kasık yalancı sancıKasıklarım ağrıyor benim ya ama adet sancısı gibi değil de kramp gibi çok mu yordum kendimi ondan mı sizce yoksa belirti mi bu
Düşüyor tekrar çıkıyor yatınca sorun yok ayağa kalktığım gibi yükseliyor bugün ki duruma göre bilgi vericem doktora hayırlısı kuzum allah korusunKuzum.ilaca rağmen dusmuyorsa biraz daha dursun büyüsün deme. Allah korusun bebegini ellerinle öldüreceksin. Gercekten ihmal etmemen gereken bi durum. Cok sukur artik büyüdüler. Bugun dese bugun olur. Lutfen bebegini düşün
ben de arada bakıyorum uzun zamandır girmemişti
Düşüyor tekrar çıkıyor yatınca sorun yok ayağa kalktığım gibi yükseliyor bugün ki duruma göre bilgi vericem doktora hayırlısı kuzum allah korusun
Ben mesaj yazdım bir kaç defa belki bir mucize olmuştur diye umut ettim hep. Ama cevap vermedi
Yarın ona da dua edeyim inşallah unutmamBen mesaj yazdım bir kaç defa belki bir mucize olmuştur diye umut ettim hep. Ama cevap vermedi
öyle olsaydı bize haber verirdi benceBen mesaj yazdım bir kaç defa belki bir mucize olmuştur diye umut ettim hep. Ama cevap vermedi
Kiz sen yarin doğuruyor musun simdi. 35+ oldular degil mi.Yarın ona da dua edeyim inşallah unutmam
Doktorun dediği doğru kuzum yatınca düşüyor çünkü. Bana da karanlıkta yat dinlen saatte bir ölç tansiyonu dediler. İlaç saatlerine dikkat ediyorum şükür ondan yana sıkıntım olmadı. İş yerinden de izne ayrılmam lazım artık. Şubat 2 ye kadar çalışabilir raporum vardıKuzum benimde böyle. Ve doktorun tavsiyesi surekli hastanede gibi yatacaksin. Saatli ilac içeceksin. Duzenli ve sifir tuz sifir yag hatta sekerli bile dikkat et beslenmede dedi
Işıkta dahi oturma kimseyle konusma dedi bana.
Biraz daha büyüsün diyorsan dikkatli olacaksin. Yoksa sende durması kar degil zarar
Bende mesaj attım bir kaç kere cevap vermediöyle olsaydı bize haber verirdi bence
keşke olsaydı ama nasip
Yedek parçaları var canım bak internetten.Kızlar bi arkadaşım elindeki sağma makinesini verdi, philips avent. Bunun herşeyi dezenfekte edilebilir mi? Hatta yedek parça alabilir miyim buna. Pek hoşuma gitmedi
Çok güzel olmuş annesiDünkü çikolataları az az alıp kombin yaptım yarı fiyata nası olmuş Eki Görüntüle 3196181
Yaaaa çok güzel çok tatlış güle güle kullansın pamuk prensesBen bi de böyle bişi yaptırdım kızçeme çok tatlı olmamışlar mı yaa
Doktorun dediği doğru kuzum yatınca düşüyor çünkü. Bana da karanlıkta yat dinlen saatte bir ölç tansiyonu dediler. İlaç saatlerine dikkat ediyorum şükür ondan yana sıkıntım olmadı. İş yerinden de izne ayrılmam lazım artık. Şubat 2 ye kadar çalışabilir raporum vardı
Ya sen ne yaptirdin böyle. Mahvoldum.kiskancliktanBen bi de böyle bişi yaptırdım kızçeme çok tatlı olmamışlar mı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?