2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bende cok olmuyor. Ömrümde bikaç kezdir hatırlarım da ama hamileligimde baya sık oldu. Cok ta severim korku filmi falan. Etkilenmem pek. Ama boyle korkma olayı başka bişey yani. Korkutuyolar gibi gercekten
Bende korku filmi çok izlerim beni gerçek birşeyler daha çok etkiliyor yaşanmış olması. Eskiler albasma derler. Ayetel kürsi felak nas filan oku yatarken. Nazar oluyorsundur belki.

Ona ben alistim cebellesiyorum her soyunup giyinirken de bu agri bi ust level ya tekmelenmisim sanki pert yani yuruyusun mu etkisi bilemiyorum tabi

Valla bi tavsiye vereceksem hamilelere 35 ten sonraya kesinlikle is birakmasinlar ben birakmadim kendimi alnimdan opesim geliyo yoksa kafayi yerdim, bugun guya dip kose temizlik yapacaktim perisan uyandim
Koltuk kanepe tül hiç birşey kalmadı ben de bittim valla 35 sonrasına kalsa daha fena olurmuşum dün çok arttı kasılmam acaba açılmayı biz kontrol etsek anlarmıyız

Bugun yemin ediyorum pertim hamileligimin en bitik gunu dua edin bana bugun dogurmuyum bu takatsizlikle her yerim agriyor bacim

Lan herkes ozele klinige falan gidiyo benimkini niye konusuyoz aq
Doğumdan önce bir kaç gün böyle halsizlik sonra enerji patlaması oluyormuş. Eli kulağında galiba.

Bende korku filmi çok izlerim beni gerçek birşeyler daha çok etkiliyor yaşanmış olması. Eskiler albasma derler. Ayetel kürsi felak nas filan oku yatarken. Nazar oluyorsundur belki.
aynen dedğin gibi gerçekler etkiliyor daha cok. nazar da cok cekerim annem hep okurdu beni eskiden.

Ben de rüyamda kot pantolon giyiyorum bakıyorum düğmesi kapanıyor, hemen üstüne bi crop giyiyorum, diyorum ohhh doğdu güneşim hjahhahjs insanın doğum sonrası hayali kot pantolon giymek olabilir mi
Evet olabilir geçen dolabımda kot pantolonumu buldum allahım dedim ben böyle şeyler giyiyordum nasıl güzeldi o günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…