- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Valla bi tavsiye vereceksem hamilelere 35 ten sonraya kesinlikle is birakmasinlar ben birakmadim kendimi alnimdan opesim geliyo yoksa kafayi yerdim, bugun guya dip kose temizlik yapacaktim perisan uyandimBir sürü çamaşır attıydım yine ütülerim vardı yaa
Bende 76 olmuşum oysaki kızımı 69 la doğurdumBen 76 şuan 96-97 gidiyoryüze merdiven dayadım
Bende korku filmi çok izlerim beni gerçek birşeyler daha çok etkiliyor yaşanmış olması. Eskiler albasma derler. Ayetel kürsi felak nas filan oku yatarken. Nazar oluyorsundur belki.Bende cok olmuyor. Ömrümde bikaç kezdir hatırlarım da ama hamileligimde baya sık oldu. Cok ta severim korku filmi falan. Etkilenmem pek. Ama boyle korkma olayı başka bişey yani. Korkutuyolar gibi gercekten
Ona ben alistim cebellesiyorum her soyunup giyinirken de bu agri bi ust level ya tekmelenmisim sanki pert yani yuruyusun mu etkisi bilemiyorum tabi
Koltuk kanepe tül hiç birşey kalmadı ben de bittim valla 35 sonrasına kalsa daha fena olurmuşum dün çok arttı kasılmam acaba açılmayı biz kontrol etsek anlarmıyızValla bi tavsiye vereceksem hamilelere 35 ten sonraya kesinlikle is birakmasinlar ben birakmadim kendimi alnimdan opesim geliyo yoksa kafayi yerdim, bugun guya dip kose temizlik yapacaktim perisan uyandim
Ayyyy ben napcem bacılaaa heyecan bastı çarşamba alsan dedim çarşamba çok doluyum dedi
Sakin ol canım hepsi biter yavaş yavaş yorulmadan kaçıncı haftadasın şuan tam ?Bir sürü çamaşır attıydım yine ütülerim vardı yaa
UzanamayizKoltuk kanepe tül hiç birşey kalmadı ben de bittim valla 35 sonrasına kalsa daha fena olurmuşum dün çok arttı kasılmam acaba açılmayı biz kontrol etsek anlarmıyız
Bende 45 kiloyla çıkmıştım ama 65 im kesin 67 falan olurum doğuma kadar61 kilo ile çıktığım bu yolda 78.3 olmuşum
Doğumdan önce bir kaç gün böyle halsizlik sonra enerji patlaması oluyormuş. Eli kulağında galiba.Bugun yemin ediyorum pertim hamileligimin en bitik gunu dua edin bana bugun dogurmuyum bu takatsizlikle her yerim agriyor bacim
Lan herkes ozele klinige falan gidiyo benimkini niye konusuyoz aq
aynen dedğin gibi gerçekler etkiliyor daha cok. nazar da cok cekerim annem hep okurdu beni eskiden.Bende korku filmi çok izlerim beni gerçek birşeyler daha çok etkiliyor yaşanmış olması. Eskiler albasma derler. Ayetel kürsi felak nas filan oku yatarken. Nazar oluyorsundur belki.
Kız dr kolunu beynine kadar sokuyor biz nası bakcazKoltuk kanepe tül hiç birşey kalmadı ben de bittim valla 35 sonrasına kalsa daha fena olurmuşum dün çok arttı kasılmam acaba açılmayı biz kontrol etsek anlarmıyız
Evet olabilir geçen dolabımda kot pantolonumu buldum allahım dedim ben böyle şeyler giyiyordum nasıl güzeldi o günlerBen de rüyamda kot pantolon giyiyorum bakıyorum düğmesi kapanıyor, hemen üstüne bi crop giyiyorum, diyorum ohhh doğdu güneşim hjahhahjs insanın doğum sonrası hayali kot pantolon giymek olabilir mi
Ayy insaAllah guneş ya enerji patlamasiyla gitmek istiyorum doguma bebegimi sikintiya sokmadan guclu kuvvetli ikinacak durumda olarakDoğumdan önce bir kaç gün böyle halsizlik sonra enerji patlaması oluyormuş. Eli kulağında galiba.
Merak etme canım öyle bi güç geliyor ki insanaAyy insaAllah guneş ya enerji patlamasiyla gitmek istiyorum doguma bebegimi sikintiya sokmadan guclu kuvvetli ikinacak durumda olarak
Ayyy hadi gözün aydın canımAnaaaam yarın alalım dediiii
Ne artık söyle kızYok kuzum o halamın adı benimki daha bi cins
Hadi gözün aydın canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinAnaaaam yarın alalım dediiii
Nere gerçekten miDoğumdan önce bir kaç gün böyle halsizlik sonra enerji patlaması oluyormuş. Eli kulağında galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?